Pipet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 sikirokko dediğin beyaz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 rokko,golf, polo hepsi beyaz iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Bu soruyu kendim için de düşünmüştüm. Şeker Beyazı, Berilyum Gri ve Derin Siyah arasında. O arabanın renginin Beyaz olduğuna karar verdim. Ama kendi arabamı Beyaz yerine Royal Grey aldım o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Beyaz araba satmasinlar artik turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Kırmızı bence de. Kırmızı araba da sevmem genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 hihiy allatan kaldırdılar skaladan berilyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 fümemsi bu da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 keşke gri-siyah-beyaz araba olmasa. ortalık rengarenk olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 mat siyah arabaları seviyorum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTOlYLJuR3246EaCt9cJWcSXzZ-fcUlgv9ci5rEYwEm0nd-FOt4hu3G65iy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 jaffa said: mat siyah arabaları seviyorum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 AHAAAAAA first ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 mat siyah da apaçilerin en çok tercih ettiği renk yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yok daha çok beyaz tercih ediyolar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 scirocco kirmizisi ve simsek mavisi guzel ama ben siyahi tercih ettim, siyah gidiyor her arabaya cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 kırmızı güzel değildir diyorudum ta ki bizim sokakta görene kadar. zibidinin biri almış güzelmiş gayet. ama yeşili efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Selam, Yeşil. 'Arkanda yeşil bişi var' lafını söylemek isterdim :P Beyaz C180, 3 serisi, Polo/Golf, Clio, Fiesta/Focus... Her yer şirket aracı dolu gibi. Siyah moda oluyor, hurra siyaha hücum; beyaz moda olur herkeste beyaz. Gun smoke, Rose, Forest Green tarzı renkler istiyor deli gönül. En azından AVM otoparklarında rahatça görebileyim aracımı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://images.pistonheads.com/aimg/843/843647-5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 jaffa said: yok daha çok beyaz tercih ediyolar onlar.apaçilerin yaşam alanlarından epey uzaktasın anlaşılan en az tercih ettikleri renk beyaz çünkü beyazın yakıştığı otomobil sayısı çok az etrafta çok sayıda beyaz araba görmenin sebebi ise çoğunun şikret arabası olması ve/veya kiri az göstermesi lokal boya kolaylığı -cpt. obvious- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 uzaktayım apaçilere doğru.dinimiz amin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 DoruK said: jaffa said: yok daha çok beyaz tercih ediyolar onlar. apaçilerin yaşam alanlarından epey uzaktasın anlaşılan en az tercih ettikleri renk beyaz çünkü beyazın yakıştığı otomobil sayısı çok az etrafta çok sayıda beyaz araba görmenin sebebi ise çoğunun şikret arabası olması ve/veya kiri az göstermesi lokal boya kolaylığı -cpt. obvious- ama şu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 kuş serisi -özellikle beyaz şahin mevzusu- ayrı bi tez konusu zamanın şartları insanın öğrencilik hayatı apaçilerin anavatanı buca'da geçince ister istemez biliyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 kıyamams :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 broadway'i beyaz dışında satmıyorlar mı diye düşündüm ben bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar