Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İGDAŞ tan HOT SPOT projesi (aka tüm taksimde beleş internet)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaten starbucksta filan oturup butun gun laptoptan calismiycagina gore sinirsiz 30 dolar ayda cok ki zaten burda sinirsiz aylik internet bize 25 dolara geliyor[hline]Playing the king in my kingdom!!!
Mesaj tarihi:
Ofiste ve ordan evlere wireless kurmayı planlamıştık ama dış anten kısmı ve ev duvarlarının fazla geçirgen olmaması sonucu proje yatmıştı. Ofis içinde bir süre başarı ile kullanıldı ama sonra gene deden kalma metodlara geçildi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bu olay anında yalan oldu baya kısa bi süreliğine hizmet verildi ama gerçekten güzel hızlardaydı yoğunluğa göre 200-400k civarı gidip geliyodu yanlış hatırlamıyosam. ama çok kısa bi süre sonra sebebini bilmediğim bi şekilde bitti olay[signature][hline]kender on the roof
Mesaj tarihi:
Atatürk Havalimanı'nda var bu hotspot aksiyonu. Başka yer bilmiyorum ben de şu anda.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
Boğaziçi Üniversitesi'nde var. Hızlı olması gereken bir yerde ve sadece bir kişi daha varken denedim, pek hızlı değildi.[signature][hline]geberik
  • Yeni Oluştur...