Unclecan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Zaten starbucksta filan oturup butun gun laptoptan calismiycagina gore sinirsiz 30 dolar ayda cok ki zaten burda sinirsiz aylik internet bize 25 dolara geliyor[hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ora nere?[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! İşporta Hosting'e HAYIR! Tamamen Türk Hosting....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Ofiste ve ordan evlere wireless kurmayı planlamıştık ama dış anten kısmı ve ev duvarlarının fazla geçirgen olmaması sonucu proje yatmıştı. Ofis içinde bir süre başarı ile kullanıldı ama sonra gene deden kalma metodlara geçildi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 hala var mı wireless kartı almamıza gerek? :)[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 artik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 link çalışmıyor olay ne?[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bu olay anında yalan oldu baya kısa bi süreliğine hizmet verildi ama gerçekten güzel hızlardaydı yoğunluğa göre 200-400k civarı gidip geliyodu yanlış hatırlamıyosam. ama çok kısa bi süre sonra sebebini bilmediğim bi şekilde bitti olay[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Atatürk Havalimanı'nda var bu hotspot aksiyonu. Başka yer bilmiyorum ben de şu anda.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 türkiyede olacak iş değildi zaten bu şu durumda[signature][hline] ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Sömürmüşlerdir bağlantıyı adamlarda kapamıştır tabii.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 kapkaç olayları artacak :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bazı üniversitelerde var örneğin, bilkent kütüphane vs ve ulusoyda var diyolar bilmiyorum veyas varan olabilir[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Boğaziçi Üniversitesi'nde var. Hızlı olması gereken bir yerde ve sadece bir kişi daha varken denedim, pek hızlı değildi.[signature][hline]geberik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar