Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Zaten savcılığa vermek istediğimi söyledim ama pek sonuç çıkmcağını siz de biliyosunuz. Ya da ben 1-2 arkadaşı alıp dükkanını bassam olay çıkartsam benim hatunun ailesinin su aldığı dükkan sizce kızı rahat bırakır mı devamında evini bilyo sonuçta? Düzgünce konuşmaya kalksan sktirle kovar laftan anlamaz bunlar. Ayrıca bu tip işe yaramaz adamların boş adam olduğunu kaybetcek bişeyleri olmadığını biliyosunuz.Çekip saplasa bıçağı bok yoluna gitmiş olmam mı?Bu kadar gelecek hayalim varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yusuf yusuf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Catzee said: parayla adam tutup herifi korkutmak mı ? daha aptalca bir çözüm olamazdı herhalde. ben baştan gidin polise şikayetçi olun dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Gideyim döveyim o zaman ben yusuf yusuf olmamak için gerizekalı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Abi seni baya anliyorum, benim basima gelse muhtemelen iki kulagindan tutup yirtmak isterdim adami ama : Deplasmana gidiyosun hem de herif sucu falanmis baya bi guven ozveri tecrube lazim o ise. Bence, babasi da hakimmis zaten o versin ayari. Olur da kendin gider adamlari dovemez yada hafif doversen digerlerinin de dedigi gibi baya uzar o is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 abi her türlü bu adamlar kızın yakasından düşerler ama senin nasıl yapmak istediğine bağlı. Bu adamlar şöyle adam böyle adam diyorsun da, bir araba adamla kenara çektin mi "ağbiiiiğeee bokunu yiyem ağbi" moduna girerler %99.9. Tabi yanında götürdüğün arkadaşların da boş olmayacak. Hatta daha da güzeli "x apartmanı y numaraya bir su lütfen" diyerek elemanı herhangi bir adrese çağırmak ve arabadan hafif uzaklaştıktan sonra da işi halletmek. ikincisi dükkan basılırsa fln demişsin. o da yapılır ama çevre esnaf salça olur, derdinizi anlatamadan bir de dayak yeyip dönersiniz evinize. üçüncü seçenek (ki en mantıklısı) kızın babası hakimse, gitsin konuşsun adam gibi, düğmesine dokunmak 10 yıldan başlar (:P) bu sucu fln diye geçmeyin adamlar deli para kazanıyor, asla işine böyle bi saçmalığın mani olmasını istemez, hukuku bir yana bıraksak dahi. oğlunu bir güzel haşlar kanımca. ha bu intikam duygunu bastırır mı orasını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 dövsede uzar olay. hiç bulaşma. delikanlılık fos bir kavram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 abi dövme isi gereksiz ilk etapda.gidersin calıstıgı yere böyle böyle dersin anlatırsın durumu uyarırsın insan gibi.ondan sonra alacagın sonuca göre hareket edersin. edit:gaza getrmeyn olm adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Madem bişi yapmıcaksın babası konuşsa diyosun hero level mi kastın stalking ile anlamadım ? Karşısına geçip bir viking gibi konuşamıcaktıysan ne uğraştın adamı aramakla be adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuşarak çözülse ilk onu uygularım.. Dayakla çözülceğini bilsem toplayıp 10 tane pislik tipler var tanıdıklarım (her eve lazım sadece kavga olunca çağrılan tipler) Ancak ben bunlarla çözülceğne gerçekten inanmıyorum.Daha da kötüleşir durum gibi geliyo. Eğer babası prosedürü bilmese konuyla ben ilgilenirdim ama adam hukuk adamı neticede en iyi şekilde de durumla ilgilenir. Nitekim şimdi arayıp kız arkadaşımı babasını istedim ve konuştum.Yarın ekip göndertceğini ve hallediceğini merak etmememi söyledi.Karışırsan ve kızımı rahatsız ederlerse senden bilirim diye ekledi. Şimdilik beklicem eğer bi sorun olursa ilk seçeneklere dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Dartanian said: Karışırsan ve kızımı rahatsız ederlerse senden bilirim diye ekledi. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 lol wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Dartanian said: Karışırsan ve kızımı rahatsız ederlerse senden bilirim diye ekledi. :( sıctın dart en ufakda bi sıkıntıda ekiple seni almaya gelicekler.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Yok ya babası çok seviyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Tolga sen sakin karisma. Boyle bi mevzuyu sen hic halledemezsin. Adamin mekanina gidip uzak dur kizdan dersen iyice horozlanir. sonucta pek kavga eden bi adam da degilsin. Burnuna bi tane patlatsa gozun yasarir aman diyeyim. Bu konuyu kizdan baska kimse kapatamaz. net. gidecek, adama beni rahatsiz etme kimsesiz degilim diyecek, adam kizin pesini buyuk ihtimalle birakacak. Olmadi ararsin gider konusuruz. Ya direk kavgaya gireriz np. Evka'dan kim bu ya belki taniriz. ayrica bu sekil seylere bazi kizlar ilgi gormek icin yapiyo, aman diyim. sen iyi adamsin. dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 vivavale said: Dartanian said: Karışırsan ve kızımı rahatsız ederlerse senden bilirim diye ekledi. :( sıctın dart en ufakda bi sıkıntıda ekiple seni almaya gelicekler.lol ALBUNUALALALAL!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 guksot said: Benden sana tavsiye kız arkadaşına daha fazla ilgi göster ki böyle şeylere başvurmak zorunda hissetmesin kendini. yalnız var böyle kızlar gerçekten.sırf sevgilisi heyecanlansın, merak etsin diye peşime takıldılar diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Rıdvan kanka ezdin beni ya sdfasdas. Ama haklısın tabi kavgacı pislik tipler değiliz anca lise çıkışları kavgalarımız olmuştur bi kaç tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Dartanian said: Rıdvan kanka ezdin beni ya sdfasdas. Ama haklısın tabi kavgacı pislik tipler değiliz anca lise çıkışları kavgalarımız olmuştur bi kaç tane :D yok valla ezmek icin demedim ya ayipsin. ama kisin bi yumruk yemenin tadi da cok fena demek istedim :) sen ilisme simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 olm sen adamı bulduysan cebini falan da bulmusundur yaz buraya hatun teli die ya da bel fıtıgına kesin cözüm die hayattan sogusun cakal.ızdırap olalım.he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Theridone said: Bu konuyu kizdan baska kimse kapatamaz. net. gidecek, adama beni rahatsiz etme kimsesiz degilim diyecek, adam kizin pesini buyuk ihtimalle birakacak. abi şu sanırım okuduğum en saçma öneri. sen hatun kişisi dikkat çekmek için yapmıştır diye şüphelenebiliyosun ama bu sucu arkadaş bana iş atıyo la diye hinlik düşmeyecek aklına. bitchpls.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Theridone said: Bu konuyu kizdan baska kimse kapatamaz. net. gidecek, adama beni rahatsiz etme kimsesiz degilim diyecek, adam [b]kizin pesini buyuk ihtimalle birakacak.[/b] HAYAL. kızı sapık adamın ayağına yollayacak. adam da kızın peşini bırakacak. aman diyim. insan sevgilisine bunu yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kızı tak koluna dükkanın önünden geç, hatasını anlar adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Yok irem zaten öyle bişey yapmam.Tek başıma gider dayak yer yine yapmam. İşte şimdilik yarın adliyeye alıncak tip gözü korkutulcak büyük ihtimal de çözüm olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 siz gene de bi dövün testiyi kırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar