Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Plakadan sahibini falan nasıl sorgulayabiliriz? Durumu kısaca anlatayım bi şerefsiz kız arkadaşım dolmuş beklerken durmuş nereye falan demiş sonra dolmuşa bindiğinde de takip etmiş, bi yerden sonra da yollar farklı yere gitti heralde başka yola dönmüş. Ben bu yavşağı bulmak istiyorum nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 trafik polisi ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ya zaten kız arkadaşımın babası hakim o halletcek ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 e devletten sorgula tolga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 aracın sahibi büyük ihtimal yavşayan eleman değildir. gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 İsim vermiyo maalesef araç krediyle alınmış vs vs büyük ihtimal büyüklerinin üstüne kendisi 23-27 arasıymış tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Tc kimlik numarasını da verse miydi? Vermez tabi nerde kaldı benim gizliliğim plakamı gören gelsin evime. Madem hakim ver plakayı işlem yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Zaten öyle olcak.Babası o işe giricekte haliyle babasıyla henüz pek bi iletişimim olmadığı için ben rahat edemedim. ben sadece kim olduğunu öğrenmek istedim ad ve soyad neyse eskiden bulunuyomuş sanırım. Googledan aradığımda trafikten sorguladıklarında aracı bulmuş ad soyad ama değişti sanırım sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hakim ne halledicek dostum bir şey yapamazsın ortada dişe dokunur bir şey yok ki sen abartmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 e-devletten plakayı sorgula sigortası varsa bayiye telefon aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bunla uğraşılır mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ortada bir suç yok.bulup dövücez diyorsanız başka hani tam detaylı değil gerçi yorum yapma açısından.ısrar etmişler mi. takip meselesi ise o anlık panik ile yanlış anlama olabilir.dolmuş istikametini takip etmiş olabilir araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Babası sonuçta biliyorum bişey çıkmayacağını da zaten büyük ihtimal babası da kim olduğunu öğrenir bişey yapmaz, yeni bişey yapmazsa. Manyak çok abi memlekette.Benim endişem tekrar karşısına çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bana mobesenin dibinde çarpıp kaçan adam için plakadan sorguladım, sigortacısını aradım savcılığa kayıtlardan bakılıp tespit edilsin diye dilekçe verdim, yaralanma olmadğı için bakmıyorlarmış kasko şirketini o kadar paranız gitcek siz yardırın dedim bir şey çıkmadı pardon sevgiline yamuk yapmışlardı olay farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 manyak çok diyorsan ve bir daha karşısına çıkmamasını istiyorasan gider karakola şikayetçi olursun. Hukuk bilen biriyle konuşursun öncesinde; tam olarak neyle suçlarsak polis peşine düşer şeklinde tacizle mi suçlayacaksınız neyle suçlayacaksınız, gerekirse yalan söylenir, plaka polise verilir. polis adamı bulur, adam tehdit edilir. hukuki olarak sonuca ulaşılmasa bile adam bir daha böyle işlere kalkışırken 2 kere düşünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Dolmuş gelene kadar beklemiş camı açıp sürekli gel hadi falan demiş bekleme hava soğuk bilmemne. Dolmuşa binince yanından gidip gülümsemiş falan dolmuş durunca arkasında durmuş.Ki biliyosunuz şehir içinde dolmuş yolcu almak için nasıl gidiyo peşine takılmış ayrılmamış uzun bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben de senin plakanı vereyim hakime, beni takip ettin diye lül her birbirini sevmeyen, beni takip etti diye digerini versin ne güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 1. Kızın bindiği yerde mobese var mı? 2. Mobese yoksa durağı gören bir kamera var mı? Var ise şirketten rica ile alabilirsiniz. Alamıyorsanız mahkeme kararı ile istetebilirsiniz. Bu ikisini de işin içine katarak tekrar şekillendir atacağın adımları. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 maltepe-cevizli arası mı binmiş dolmuşa merak ettim.o civarda çok oluyorda bu mevzular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Yok ya İzmir bu. Evka 3ten bornova tarafına giderken mobese olcağını sanmıyorum. Genelde ben alıp bıraktığım için pek problem olmaz diye düşünüyorum neyse ya oldu geçti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 of evka 3te oturan kız arkadaş çok zor ya. kolay gelsin. geçmiş olsun btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Dartanian said: Buldum Ak çocuğunu. oha adam stalker level : 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar