Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Plakadan Şerefsiz Bulma

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Plakadan sahibini falan nasıl sorgulayabiliriz?

Durumu kısaca anlatayım bi şerefsiz kız arkadaşım dolmuş beklerken durmuş nereye falan demiş sonra dolmuşa bindiğinde de takip etmiş, bi yerden sonra da yollar farklı yere gitti heralde başka yola dönmüş.

Ben bu yavşağı bulmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten öyle olcak.Babası o işe giricekte haliyle babasıyla henüz pek bi iletişimim olmadığı için ben rahat edemedim. ben sadece kim olduğunu öğrenmek istedim ad ve soyad neyse eskiden bulunuyomuş sanırım.

Googledan aradığımda trafikten sorguladıklarında aracı bulmuş ad soyad ama değişti sanırım sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

ortada bir suç yok.bulup dövücez diyorsanız başka

hani tam detaylı değil gerçi yorum yapma açısından.ısrar etmişler mi.

takip meselesi ise o anlık panik ile yanlış anlama olabilir.dolmuş istikametini takip etmiş olabilir araç
Sosyal ağlarda paylaş

bana mobesenin dibinde çarpıp kaçan adam için
plakadan sorguladım, sigortacısını aradım
savcılığa kayıtlardan bakılıp tespit edilsin diye dilekçe verdim, yaralanma olmadğı için bakmıyorlarmış
kasko şirketini o kadar paranız gitcek siz yardırın dedim

bir şey çıkmadı
pardon sevgiline yamuk yapmışlardı olay farklı
Sosyal ağlarda paylaş

manyak çok diyorsan ve bir daha karşısına çıkmamasını istiyorasan gider karakola şikayetçi olursun. Hukuk bilen biriyle konuşursun öncesinde; tam olarak neyle suçlarsak polis peşine düşer şeklinde tacizle mi suçlayacaksınız neyle suçlayacaksınız, gerekirse yalan söylenir, plaka polise verilir. polis adamı bulur, adam tehdit edilir. hukuki olarak sonuca ulaşılmasa bile adam bir daha böyle işlere kalkışırken 2 kere düşünür.
Sosyal ağlarda paylaş

Dolmuş gelene kadar beklemiş camı açıp sürekli gel hadi falan demiş bekleme hava soğuk bilmemne.

Dolmuşa binince yanından gidip gülümsemiş falan dolmuş durunca arkasında durmuş.Ki biliyosunuz şehir içinde dolmuş yolcu almak için nasıl gidiyo peşine takılmış ayrılmamış uzun bi süre.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...