EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Daha önce aynısının açıldığını zannetmiyorum benzer isimlerle açılmış konular olsa da. Şimdi sorunum şu, internet gün içerisinde zaman zaman 1-2 dakikalığına kopup geri geliyor,dolayısıyla sürekli bağlantı gerektiren oyun vs programlarda sıkıntı yaşıyorum. Buraya kadar standart olsa da işin ilginç kısmı modem ışıkları sönmüyor, ve internet kopmadan önceki ve sonraki ip aynı kalıyor... Birde evde 2 kasa 1 laptop var aynı anda 3 makinanın da interneti kopuyor. Arızanın kaynağıyla ilgili her türlü fikire açığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 nası dağıtıyosunuz interneti? wireless modem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 wireless modem evet 2 kasa ethernetten alıyor laptop wirelesstan. linksys WAG320N modemim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 internetin koptuğu anda ağ iletişimi kayboluyor mu peki?Icona aldanmayın koptu dediğin anda makinalar arası yada direk modeme ping attın mı? Soruyorum çünkü bir önceki modemim özellikle p2p sonrası aynı olayları yaşatıyordu restart atmassan kafayı yiyordu net yavaşlıyordu falan üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ağa bakmadım ikon bağlı görünüyordu ama :/ bir bakayım bidahaki seferde, yalnız 3 gün önceye kadar yoktu hiç bir problem onu söylemeyi unutmuşum yeni peydahlandı bu sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Off şöyle bir nete baktım da bayağı bir mızmızlanan var ve geçende bi tavsiye topiğinde yazmıştım antensiz versionlarından uzak durun diye ahaha aldığım gün değiştirmiştim ben bu modemi :P http://homecommunity.cisco.com/t5/Cable-and-DSL/WAG320N-Connection-Problem/td-p/317255/page/19 Şuraya göz at bakalım çok uzun bakmadım tüm mesajlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 benzer bir sorun bizde de vardı hattan modeme gelen kablolar kopmak üzereymiş onu farkettik düzeltince sorun kalmadı bi onları kontrol et istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hat kablosu splitter bozuk güç adaptöründen kaynaklanan anlık güç kesintisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bu bahs ettiğiniz şeyler hattın kopmasına ip nin değişmesine sebep olacaktır yanlış mıyım? Adam ip değişmiyor demiş sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ağ sağlam kalıyor az önce yine gitti geldi net... O forum linkinde de internet ışıkları sönüyor adamların bende öyle bişey yok ışıklar aynı şekilde yanmaya devam ediyor. *Hat kablosunu yarın değiştiricem olmazsa. *Adaptör olsa ışıklar söner bu mümkün değil. *Splitter yok zaten hat direk modeme bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 To do listin başına firmware update ekle (güncelse factory default).Sonra çevresel birimlere yönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 aynısını yaşamıştım zaten adsl modemlerle ilgili klasik sorunlardan biri,modemi değiştir çözülmüyor çünkü hiçbir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Modemi değiştirmek çözüm değil ama sorun devam ederse servise götürücem mecburen. Hayatımda ilk kez gördüğüm/duyduğum bir arızanın standart adsl modem arızası olarak adlandırılması biraz marjinal geldi kusura bakma. Evdeki telefon hattını tamamen değiştirdim bugün, bekliyorum şuan... Firmware güncellenmiş durumda olmazsa factory default dönücem zaten birazdan... Bilgilendirme yaparım durumda değişiklik olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Nasıl çözüm değil anlamadım,aynı hatta farklı modem denedin mi?Ben o sorunu modem değiştirerek çözmüştüm,başka hiçbirşey işe yaramamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 150+ TL verdiğim garantisi dolmamış modemi çöpe atmak gibi bir çözümü çözüm olarak kabul edemiyorum malesef şuan farklı modem deneme şansım olmadığı için bir süre diğer çözümleri deneyeceğim. Telefon kablosunu değiştirmek kurtarmadı. Fabrika ayarlarına döndük henüz dc vermedi bakalım heycanla bekliyorum sonuçları. Yine sonuç alamazsam 24'ünde kız arkadaşım tatilden dönücek bi süreliğine onun modemini bağlar benimkini servise veririm. Bakalım hayırlısı diye umup bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Galiba düzeldi, teşekkürler emeği geçen herkese. Modem fabrika ayarlarına dönünce düzeldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Problem solved. Modemi fabrika ayarlarına çevirdim dertler bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 pof zaman aralıkları uzadı ama aynı sıkıntı devam ediyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Dedim abi çok uyuz bir sıkıntı bu ve muhtemelen modem arızası değil sadece üretilen modemin türkiye altyapısında verim verememesi bence,zoomdan airties,zyxel her türlü modemi kullandım bazısı aşırı verimsiz ciddi anlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Farklı modem bağladım bugün aynı sıkıntı devam ediyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hızını düşürt. benim mis gibi internetimi kıstılar düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Kaçtan kaça düşürttün de düzeldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 8 den 6 ya. ama anlamadım da yani bi ay kıyak geçtiler 12 mb kullandım sonra kopmalar başladı vs aradım düşürmeyi çare olarak gördüler. üçkağıt mı yapıyolar hat mı kaldırmıyor emin değilim. kaldırıyodu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Hızı direk düşürtme değilde telefonda işten anlayan birini alana kadar uyuz et karşıdakini (teknik konuşan birilerini bulunca) sinyalleri ölçtürt zaten gubidik bir durumdaysa adam senin için stabil bir bağlantıya çekecektir hattı. Bende zamanında bu tarz bir durum yaşamıştım 50 telefon görüşmesi sonrası (Standart telefona çıkan tipler) enrage olup zorla teknik ekibe bağlanıp durumu uzunca izah etmiştim adam ölçtü biçti yarım saat sonra bana telefonla dönüş yaptı ve o günden beridir mutlu mesut takılıyorum. PS : Bunu yazıyorum çünkü modem kaynaklı olmadığını çözmüşsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ad3m haklısın ama o dediğin adama bağlanamıyosun anca arıza kaydı bıraktırıp zorla kendine döndürüyosun, böyle çözdüm zaten problemi. Bi ara geniş zamanda itinayla anlatıcam buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar