Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 The episodes centers around mini skits where Tadakuni, Hidenori, and Yoshitake will do something freaking hilarious. Erkek lisesine giden 3 arkadaşın, absürtlükleriyle böyle biraz gintama, biraz Arakawa Under the Bridge'i anımsatan slice of life tarzında gayet keyifle bi anime. Esas elemanlardan birini gintoki(Tomokazu sugita) seslendiriyor ki, daha fazla söze gerek yok sanıyorum. -------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ahahahah 'iyyy slice of life' falan diyodum da, ilk bolumu bayagi iyi. simdi devam edicem. seiyuu kadrosu yardiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 erkek lisesi ne lan, off her yer erkek lan.. abi dayanılır zulüm değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bayagi komik ya. kocaman gozlu, sac yerine anteni olan, surekli utanmaktan suratinin rengi atmis aglak ortaokul kizlari yok mesela. o yuzden cok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 buram buram testis kokuyordur o anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 dizide bağyan karakter de varmış, o zaman şans verilebilir bir an anneler öğretmenler haricinde hiç "kız" karakter yok sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 not your usual highschool anime. ben de yeni basladim ama ilk iki bolumde hoca falan da yok zaten. eve gidince bak bi' iki bolum. begenicen bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Darklight1903 said: bayagi komik ya. kocaman gozlu, sac yerine anteni olan, surekli utanmaktan suratinin rengi atmis aglak ortaokul kizlari yok mesela. o yuzden cok iyi :D NOPE http://2.bp.blogspot.com/-aKV-fhxCJJg/UWAKwe1D-oI/AAAAAAAAMIk/thZsf-LbkYc/s1600/daily_lives_of_high_school_boys-06-ringo-nichibros-excited-happy-energy-blush.jpg Moe erada moeblobsuz komedi animesi mi olur ya... Ciddi animelere bile kepçeyle dolduruyolar artık. Ama yine de kızlarda da bayağı sağlam karakterler var. GREATEST LOVE STORY EVER TOLD var mesela. Kesinlikle bi Literary Girl spinoff u gerekli buna. Hatta direkt videoyu da koyalım eksik kalmasın. Skeçler halinde gittiği için pek spoiler sayılmaz herhalde. http://www.youtube.com/watch?v=ooNKEIkPS7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 greatest love story never told daha çok o ya ahah dolaylı yoldan spoiler sayılır alttaki video animedeki bir sahneden http://www.youtube.com/watch?v=YmVkorMNB18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 daha gelmedim oralara, geleyim hele. ama ss'ten anladigim kadariyla, normal hali degil o kizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Kaede said: greatest love story never told daha çok o ya ahah dolaylı yoldan spoiler sayılır alttaki video animedeki bir sahneden http://www.youtube.com/watch?v=YmVkorMNB18 YA MADOKA OF AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 BabacumMostors said: erkek lisesi ne lan, off her yer erkek lan.. abi dayanılır zulüm değil Yılın en iyi animesiydi. Çok net en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 welcome to the nhk bitti gits sac izliyordum bir yandan da buna başlasam mı demeye başladım.. abi çok merak ettim ilk bölümü izleyeyim stream mtream.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ya skeçlerin yarısı iyi yarısı kötü işte arası pek yok yani adam ya tutturmuş ya ıskalamış eski touhou doujincisi zaten çizeri. onlara bakınca anlıyorsun adamın tarızını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi ilk o evden çıkış sahnesi AHAHAHAHAHAH gözüm alışmış moe kızları görmeye önce bi garipsedim sonra çok güldüm ben bi iki excel fln doldurayım da oyturup izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 iskaladiklarinda bile guldugun yer oluyor ama. 8'i var rahat 10 uzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 literature girl bile yeter zaten seriyi izletmeye, hala gülüyorum bir yerlerde görünce yada aklıma gelince. ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ilk skeçi izledim de.. dostum bu mal harikaymış AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 motor teknik lisesi animesi yapmış adamlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AGBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG. 4. bolumun sonundaki highschool girls kismina karnim catladi gulmekten. yanagi ve ikushima. zaten sarutobi'yi seslendiren hatun seslendirmis, 5-0 onde basliyo karakter. vice president ve karasawa da cok iyi. off imba'ymis bu seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 literary girl 4 ü görmeden nichibros izlemiş sayılmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH agbieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. 9. bolumdeki etek/pantsu muhabbeti inanilmazdi. of bu gercekten cok iyiymis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 off ilk bölümü izledim çok iyiydi ya ahahaha.günüm iyi başladı sayesinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 abi inanamıyorum ya ilk açıldığına nasıl bu konu ilgi görmemiş nasıl bu şekilde kalmış bu anime nasl hakettiği ilgiyi görememiş daha sezonu bitirmedim ama 2. sezonu gelsin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 ahaha abi efsaneymiş bu. acayip güldürüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar