Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Game of Dwarves: Paradoxtan Dwarf Fortress

batuhan

Öne çıkan mesajlar

daha basinda repetitive oldu baya. sadee kaziyorum. hatta pool upgrade bile yapmiyorum.

degerli metal bulmak biraz dert. ayrica yanlislika bir alt kati kazip butun mobilyayi kafama indirdigim oldu baya. fertile soil e falan yazik oluyor. alisana kadar yukseklik idare etmesi dert olabilir.

bir de minerlar ivir zivir bir yerde sikistiginda yukarida unlem kontrolu yapmiyorsaniz farketmiyorsunuz. mefta oluveriyorlar hemen.

oyun daha cok dungeon keeper gibi bu arada, ama ilk dungeon keeper kadar basarili degil.

eglencelik. guzel olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kamera olayı bitirdi benim için
zaten yereki madeni almak için kazdığınıuzda yeri deliyo
oraya illa bridge koymak gerekiyo felan
bide bi yer gösteriyo oraya git orda oda var diye
3 saat açı ayarlıyorum gitmek için
nu kadar zor olmamalı ya
tamam eyvallah güzel hane 3d görüntü oluyo
böle yüksek tavalı yerler inşa ediliyo belkide
yane kör oldum ekranın içine girmekten
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi işte, cok luzumu yok izometriğin öncelikle cünkü alttaki katı gorsen nolur görmesen noluyr afedersin, cok bi data sunmuyo acıkcası.

ama kötü yanı kazarken veya mine ederken selection box bı altakata bi üst kata gidip geliyo istediğin yeri kazmak gereksiz zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Peç geldi bu arada. Yanlışlıkla kazılan bölgeler hakkında çok şikayet olmuş. O yüzden blok başlığı eklenmiş inşa listesine. Oradan kazılan alanı dolduracak bir materyelden blok inşa edebiliyorsunuz. Yine kazılmamış alan gibi kullanılabiliyor.

onun yerine her kati kilitleyip alt kati kazamamak daha iyi olurdu. zaten yanlislikla kazdigim yere bridge yapip kullanabiliyordum. orda mesele tum kat asagi coktugunde teker teker geri tasimak esyalari.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

onun yerine her kati kilitleyip alt kati kazamamak daha iyi olurdu. zaten yanlislikla kazdigim yere bridge yapip kullanabiliyordum. orda mesele tum kat asagi coktugunde teker teker geri tasimak esyalari.

Canım blok blok kazıyorsun. Durup dururken tüm kat aşağı çöküyor gibi bir şey yok ki. Eşyalar tek tıkla taşınıyor zaten. Dün ben oynarken mesela taht odası kazıyordum. Hemen altından troll ini çıktı. Odanın zemini çukur kaldı. Herifleri öldürdüm, sonra yeni blokla tabanı doldurdum.

Köprüyü yan taraflarda destek olmadan yerleştiremiyorsun ve köprü üzerine inşa yapamıyorsun. Yeni bloğun olayı bu. Üzerine eşya ve yer zemini koyulabiliyor.

Bu olay oyun çıktığından beri isteniyormuş forumlarında, üç günde peçle eklemişler. Yine yoğun biçimde kat kitleme olayı falan istense eklenir gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abi gnomorianın coderine mesaj attım
steamde beta satıyo musun
ben steamden almak istiyorum diye

sey dedim bide eger satmıyosan deneme babına bi tane versene söz reelase edicne alcam diye
adam nedne olmasın demiş yollamış
eauheuauheahu
sırf bunun için reklamını yaparım

haha çok iyi ya
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Namessar said:

Canım blok blok kazıyorsun. Durup dururken tüm kat aşağı çöküyor gibi bir şey yok ki. Eşyalar tek tıkla taşınıyor zaten. Dün ben oynarken mesela taht odası kazıyordum. Hemen altından troll ini çıktı. Odanın zemini çukur kaldı. Herifleri öldürdüm, sonra yeni blokla tabanı doldurdum.

Köprüyü yan taraflarda destek olmadan yerleştiremiyorsun ve köprü üzerine inşa yapamıyorsun. Yeni bloğun olayı bu. Üzerine eşya ve yer zemini koyulabiliyor.

Bu olay oyun çıktığından beri isteniyormuş forumlarında, üç günde peçle eklemişler. Yine yoğun biçimde kat kitleme olayı falan istense eklenir gibi duruyor.

valla, bende kamera nedense bir blogu kazarken otomatik olarak bazen cursor i alt kata tasiyor, istemedigim halde alt kat kazip duruyorum. hic mi gelmedi basiniza? kilitten kastim o. hangi kattaysam cursor o katta kalsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...