hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 combat trap yapma falan arkaplanda çok esas olay yıkıp tünel kazmak oda yapmak falan ama zevkli oyun baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 daha basinda repetitive oldu baya. sadee kaziyorum. hatta pool upgrade bile yapmiyorum. degerli metal bulmak biraz dert. ayrica yanlislika bir alt kati kazip butun mobilyayi kafama indirdigim oldu baya. fertile soil e falan yazik oluyor. alisana kadar yukseklik idare etmesi dert olabilir. bir de minerlar ivir zivir bir yerde sikistiginda yukarida unlem kontrolu yapmiyorsaniz farketmiyorsunuz. mefta oluveriyorlar hemen. oyun daha cok dungeon keeper gibi bu arada, ama ilk dungeon keeper kadar basarili degil. eglencelik. guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 çok kötü bence oyun ya yane zevk meselesi tabi de yane oyunun 3 boyut anlayışı korkunç nereyi kazgımı anlayana kadar günler geçiyor efendi gibi madem dwarf fortresstan çaldın kat mantığınıda çalsaydın da doğru düzghün oynasaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 grafikli dwarf fortress isteyen arkadaşlara greenlit almış gnomoria diyoryum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 +1 berbat geldi banada. berbat demiyimde bu tarz oyunlar icersinde en kotulerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abi kamera olayı bitirdi benim için zaten yereki madeni almak için kazdığınıuzda yeri deliyo oraya illa bridge koymak gerekiyo felan bide bi yer gösteriyo oraya git orda oda var diye 3 saat açı ayarlıyorum gitmek için nu kadar zor olmamalı ya tamam eyvallah güzel hane 3d görüntü oluyo böle yüksek tavalı yerler inşa ediliyo belkide yane kör oldum ekranın içine girmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 gnomoria alpha steamde olsa satın alcamda steamde yok df oynamayada yüreğim elvermiyo basit bi grafik interface yapmadı adamlar hala ascii oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Desura'da var gnomoria almak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 BonePART said: grafikli dwarf fortress isteyen arkadaşlara greenlit almış gnomoria diyoryum abi ne bileyim gnomaria kadar grafikli df tile setleri var, gnomarianın izometrik olması bildiğin yoruyo insanı zaten. mouse ekikliği en onemli eksikliği dfnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 kamerayı abartıyorsunuz ya gayet rahat anlaşılıyor herşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abi çok çok kötü kamera yane neresi kazılmış neresi kazılmamıiş anlamk imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bu arada cüce gnom kamerası konusunda haklısında yane tek sıkıntı 5 vs 5 oda yapcam dersen feşlan cıkıyo yoksa cok sıkıntı deil tam sayamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ya abi işte, cok luzumu yok izometriğin öncelikle cünkü alttaki katı gorsen nolur görmesen noluyr afedersin, cok bi data sunmuyo acıkcası. ama kötü yanı kazarken veya mine ederken selection box bı altakata bi üst kata gidip geliyo istediğin yeri kazmak gereksiz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 kata kilitleme olayi gelmesi lazim. yanlislikla alt kati kazdigim cok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Peç geldi bu arada. Yanlışlıkla kazılan bölgeler hakkında çok şikayet olmuş. O yüzden blok başlığı eklenmiş inşa listesine. Oradan kazılan alanı dolduracak bir materyelden blok inşa edebiliyorsunuz. Yine kazılmamış alan gibi kullanılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ama işte hala dwarf fortress gibi taban durmuyo yane illa üçüncü boyutu kullandırtıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Redeagle said: Peç geldi bu arada. Yanlışlıkla kazılan bölgeler hakkında çok şikayet olmuş. O yüzden blok başlığı eklenmiş inşa listesine. Oradan kazılan alanı dolduracak bir materyelden blok inşa edebiliyorsunuz. Yine kazılmamış alan gibi kullanılabiliyor. onun yerine her kati kilitleyip alt kati kazamamak daha iyi olurdu. zaten yanlislikla kazdigim yere bridge yapip kullanabiliyordum. orda mesele tum kat asagi coktugunde teker teker geri tasimak esyalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi gnomorianın coderine mesaj attım steamde beta satıyo musun ben steamden almak istiyorum diye sey dedim bide eger satmıyosan deneme babına bi tane versene söz reelase edicne alcam diye adam nedne olmasın demiş yollamış eauheuauheahu sırf bunun için reklamını yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 http://www.townsgame.com/ soyle birsey daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Namessar said: onun yerine her kati kilitleyip alt kati kazamamak daha iyi olurdu. zaten yanlislikla kazdigim yere bridge yapip kullanabiliyordum. orda mesele tum kat asagi coktugunde teker teker geri tasimak esyalari. Canım blok blok kazıyorsun. Durup dururken tüm kat aşağı çöküyor gibi bir şey yok ki. Eşyalar tek tıkla taşınıyor zaten. Dün ben oynarken mesela taht odası kazıyordum. Hemen altından troll ini çıktı. Odanın zemini çukur kaldı. Herifleri öldürdüm, sonra yeni blokla tabanı doldurdum. Köprüyü yan taraflarda destek olmadan yerleştiremiyorsun ve köprü üzerine inşa yapamıyorsun. Yeni bloğun olayı bu. Üzerine eşya ve yer zemini koyulabiliyor. Bu olay oyun çıktığından beri isteniyormuş forumlarında, üç günde peçle eklemişler. Yine yoğun biçimde kat kitleme olayı falan istense eklenir gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 BonePART said: abi gnomorianın coderine mesaj attım steamde beta satıyo musun ben steamden almak istiyorum diye sey dedim bide eger satmıyosan deneme babına bi tane versene söz reelase edicne alcam diye adam nedne olmasın demiş yollamış eauheuauheahu sırf bunun için reklamını yaparım haha çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi adama sey dedim ben bütün oyunnarımı steamde alıyorum steam dısında oyun sevmşiyorum dedim ki cidden öle eger betayı satıcaksan beklicek alıcam dedim ytok satmıcaksan versene bi tane dedim adam yollamıs işte euahueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 reddit accsi acıp karma whoreluk mu yapsam acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Redeagle said: Namessar said: onun yerine her kati kilitleyip alt kati kazamamak daha iyi olurdu. zaten yanlislikla kazdigim yere bridge yapip kullanabiliyordum. orda mesele tum kat asagi coktugunde teker teker geri tasimak esyalari. Canım blok blok kazıyorsun. Durup dururken tüm kat aşağı çöküyor gibi bir şey yok ki. Eşyalar tek tıkla taşınıyor zaten. Dün ben oynarken mesela taht odası kazıyordum. Hemen altından troll ini çıktı. Odanın zemini çukur kaldı. Herifleri öldürdüm, sonra yeni blokla tabanı doldurdum. Köprüyü yan taraflarda destek olmadan yerleştiremiyorsun ve köprü üzerine inşa yapamıyorsun. Yeni bloğun olayı bu. Üzerine eşya ve yer zemini koyulabiliyor. Bu olay oyun çıktığından beri isteniyormuş forumlarında, üç günde peçle eklemişler. Yine yoğun biçimde kat kitleme olayı falan istense eklenir gibi duruyor. valla, bende kamera nedense bir blogu kazarken otomatik olarak bazen cursor i alt kata tasiyor, istemedigim halde alt kat kazip duruyorum. hic mi gelmedi basiniza? kilitten kastim o. hangi kattaysam cursor o katta kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 aldım şimdi bende indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar