Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kışlamı Net Cafemı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun kıslada net cafe oldugunu fark ettım
hemen damladım valla super kehıflı lem bu askerlık kıc
buyutmekten baska ıse yaramıyor :)[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Mesaj tarihi:
oha ne guzel asker ocagı orası. nerdeydin sen ?[signature][hline] Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
Mesaj tarihi:
seko , net cafeyi flm bırakta nası geçiyor günler =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
Gidiyorsun temizlik yapıyorsun, patates soyuyorsun, yatak topluyorsun, aerobik yapıyorsun...

Sonra teskereni alınca "Oğlumuz adam oldu" oluyor eheh =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
valla gelelı 4gun oldu butungun yatmaktan 3 kılo almısım ne hıkmet bende anlamdım dolap gıbı olıcam sanırım tokattayım yahu ben herey ıyı valla burda net saatı 300 bın bu arada[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Mesaj tarihi:
Yer neresiydi Llama ona göre biz de yapacakken oraya düşelim diye dua edelim hehe[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Mesaj tarihi:
bnm bi tanıdığım askerliğini kıbrısta yapmı$tı.orda ki net cafenin ba$ına bunu koymu$lardı , cafede 512k vardı ki adam gitmeden önce ben napıcam orda flm diyordu :) sizin ordaki net kaç k llama :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
valla bılmıyorum ama adsl var sanırım en dandıklerı yada makına dandık gercı burda herkez mırcte sapıtmıs askerler :P[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Mesaj tarihi:
Vay ballı vay.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Mesaj tarihi:
hadı ben cıkıyorum arkadaslar
artık eksızsız burdayım bos makına yakaladımmı
1000 kısıye 4 makına :D[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Mesaj tarihi:
yemin toreninden sonra goruruz seni eheheheh asıl askerlik yemin toreninden sonradır =)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
ne title'ı ya! Böyle askerlik mi olur :) Baksana adam kilo alıyorum diyor :)

İyi iyi... İnşallah böyle keyifli devam eder askerliğin. Hayırlı teskereler[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
said:
asinanyavuz, 14 Ekim 2004 20:22 tarihinde demiş ki:
ben ölürüm o zaman :) zaten 48 kiloyum :) (5 yıl içerisinde kilo almazsam askerliğe de almazlar zaten :) - Yaş :15 ) :P

benim heralde cesedim cikar 14 yas 43 kilo 1 63 boy :Pz[signature][hline]İced Earth
Mesaj tarihi:
siberasker olsun title'ı bayılıyorum şu siber lafına :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
  • Yeni Oluştur...