Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Daha önce seçtiğim 5 sorudan farklı bir soru soruyor şuan swtor accountuma girmek isterken? En son gizli soruyu dün oyuna girerken launcherdan sormuştu.Başına gelen varmı aynı sorun? Normal olarak cevaplayamadım o yüzden gizli sorularımıda göremiyorum.Ticket attım bekliyorum.
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 basima bir kere geldi sadece onda da sectigim 5 sorunun cevaplarindan birini yazmistim kabul etmisti.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Web sitesinden gizli sorularıma bakmak isterken soruyor şuan sadece.Oyuna girerken sormuyor.3-4 kere yanlış cevap verdim,oyuna girerken sormasın diye dua ediyorum :( Account bloke olursa illa telefon ile aramak mı gerekiyor.Ticket ile halledemiyor muyuz,gizli soru olayını falan?
aente Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 5 sec q var 5 farklı cevap soruyu sorduğunda tutturamazsan ya 4 ya 5. de acc bloke oluyor sonra account şifremi sıfırla diyorsun mail geliyor, gelen linke tıklayıp şifreni değişitiriyorsun sonra tekrar login ekranına dönüyorsun ama yine o geçen sefer cevabını bulamadığın secret question çıkıyor ama bu sefer 5 değil 2 hakkın oluyor doğru cevabı tutturmak için eh 5 kez tutmadıysa bu 2 seferde kesin tutar diyip denemeye devam edip elbet doğru passi giriyorsun ya da giremeyip tekrar reset lol ben ilk seferinde bu yöntemle 3 kez pass resetleyip 11. denememde secret question cevabımı bulmuş ve sonra gidip secret questionların bir screenshotını almış ve masaüstüme kaydetmiştim. artık secret question çıkınca ordan bakıyorum yoksa aklımda kalmıyor adeta saçmalamışım cevaplarda değiştirmeye de üşeniyorum fdsgfg. gud lak hev fan.
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Dark_Soul said: Web sitesinden gizli sorularıma bakmak isterken soruyor şuan sadece.Oyuna girerken sormuyor.3-4 kere yanlış cevap verdim,oyuna girerken sormasın diye dua ediyorum :( Account bloke olursa illa telefon ile aramak mı gerekiyor.Ticket ile halledemiyor muyuz,gizli soru olayını falan? ticket atarsan eğer illaki aramanı istiyorlar lakin sen ustteki yöntemi uygula sorunu çözene kadar.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 çok hayır duası aldın aente. işten giremiyorum forumlara göz atacaktım. ticket attım ara görüşelim dediler asdfasd. eve gidince bakarız durumlara artık.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 yav benim zaten gizli soru ve cevaplarının oldugu sayfanın ss i vardı.Tüm cevapları denedim tek tek 2-3 sefer şifre resetledim sonuç yok :S.Sanırım cevaplarımda uçmuş
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yeni bi account açıp secret question sayfasına geldiğinde önceki cevapların gözüküyor 3 kere falan resetledim şifreyi ama yaptım sonunda
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Aradim en sonunda ben, hic beklemedigim bir sekilde 1 dakika icinde musteri hizmetlerine baglandim,diger gizli sorularimin cevaplarini sordular ,sonra hatirlamadigim gizli sorunun cevabini soyledi telefondaki dayi,toplam arama 3 dakika falan surdu.Bu kadar kolay olacagini bilseydim ugrasmazdim hic sifre resetleyip tekrar denemekle falan
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 o değilde ben oyuna her seferinde şifrem akabinde gizli sorumla giriyorum. bi terslik yok mu? neden her seferinde soruyor ki?
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 değişken. ama şöyle bi durum var mesela iş yerindeki bilgisayardan tövbe giremiyorum siteye. senin bu bilgisayarı biz tanımıyoruz soru yanıtla falan demeye başlıyor. soruyu dogru girsemde kabul etmiyor. sadece evden soruya yanıt verip oyuna girebiliyorum.
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 sürekli ip'n değişiyorsa normaldir sorması. oyunun ilk haftasında bizim semtte kablonet bakım makım bişeyler yapıyordu 2 günde bir ip'mi değiştiriyorlardı, her ip değiştiğinde soru geliyordu karşıma.
Öne çıkan mesajlar