senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ha? herşey doğru gözüküyor kalorifer petekleri ısınıyor kombideki basınç 2barı gösteriyor herşey düzgün ışıkları doğru yaniyor aletin e peki bu neden suyu ısıtmıyor sonda olmasına rağmen su zımbırtısı fikri zikri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 o özelliğini kapatmışındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Senin muhendis title'ina tukureyim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ekranda musluk işareti falan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kombinin fişi takılı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 vardir bi derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 derdi var belli fişi takılı aletin kalorifer ısınıyor zaten su sıcaklık zımbırtısını gittim fulledim. dün sıcak su verirken bugün vermemesi çok ilginç yaptığım tek değişiklik 5+1 evde sadece kendi odamın kaloriferini açık bıraktım diğerlerini kapattım bunla ilgili bi durum olabilir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 benimki de çalışmıyor arada. kapatıp açıyorum, kendine geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kapadım bende bi 10dak sonra yeniden açayım belki bi değişiklik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 onunla konuşmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 genleşme tankıyla alakalı bir şeydir belki,servis çağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 3 kademeli ayar var bizm kombide musluk-kapalı-musluk+kalorifer şeklinde fln böyle.. bi onu kontrol et bence. 2. olarak bende mesela musluk+kalorifer işaretnin tam üzerne getrdgmde calsmio azcık yanina getrmek gerekio tık diye ses cıkıp kombi devreye girio ona bak bi kurcla fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 konuştum küçük gazlar bile verdim ama banamısın demedi servis çağırmama da yurt gibin bi yerde kaldığımdan yarın görevliye form veririm, o form approve edilir sonra admin'e iletilir o da approve eder sonra ilgili kişiye verilir o orda servisi çağırır da bu kadar formatlite ile uğraşmadna çözmek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kettleda ısıt en kötü. yurtta makarna bile yapardık her derde deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 aslında aynı sorun bizde de var, musluk suyu geç ısınıyor kaloriferler açıkken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ev 5+1, ama yurt gibi bi yer. anlamadım sanırım. soruna gelince; teknik servis ara direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 abi servisi arayamıyorum dediğim gibi servisin gelmesi için bi ton formalite lazım yarın zaten formu doldurup vericem. anlamadığım dün çalışırken bugün çalışmaması dur lan bide tüm petekleri açıyım dünkü haline döndüreyim belki o zaman ısınır su. bi alakası vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 hm stu complex filansa evet çok uzuyo formaliteler.ama anlattığın sorun büyük ihtimal 3 yollu vana dan filan kaynaklanıyor bence.sıcak soğuk su filan karışıyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 herkese 1 oda veriyorlar heralde.coder camp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 hyr direk daireyi bana veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ona küçük süprizler yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 benjani said: aslında aynı sorun bizde de var, musluk suyu geç ısınıyor kaloriferler açıkken. senin olay kış mevsimi ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Have you tried turning it off and on again ? IT Crowd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar