Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bmw 1.16i vs 1.6 tdi golf

logtrig

Öne çıkan mesajlar

araba alıcaz. babam bu devirde benzinli araba alanın aklına şaşarım diyordu ama yeni bmw 1 i çok beğendi. ben de beğendim. arkası poloya benziyor eyvallah ama artık her araba birbirine benziyor.

şimdi bmw benzinli ama veriler çok abartılı yakıt tüketimleri vermiyor. eco modu da varmış. 72.000 tl fiyat verdiler.

golf ise dizel ve 62.000 tl fiyat.

golf'ün tipini pek beğenmiyorum yani çok düz geliyor bana. estetik değil. golf'te sıraya girme olayı var, 2-3 aydan aşağı vermiyorlar arabayı, beklemek gerekiyormuş.

aslında kafamda leon ve guilietta da vardı ama 2.el piyasası ve güvenliği yönünden mantıken bunları eledim. aslında en mantıklısı golf. satarken de hemen satarsın çok fazla zarar yapmadan. ama işte gönül bmw den yana. aracı da ben kullanıcam, yaşım 23.

tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

72k muhtemelen arabanın en boş hali fiyatı.hem 1.16 alıp hemde boşunu alma yazıktır

illa da 1.16 diyorsan parayı biraz daha arttırıp birşeye benzeyen şekilde al.ki onu da hak eden bir araba değil malesef

kısacası net golf seçerdim ben.

1.16 ım olmadı ama golfüm oldu.benzinliydi çok can yaktı ama dizelini alıcakmışsın ztn
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

72k muhtemelen arabanın en boş hali fiyatı.hem 1.16 alıp hemde boşunu alma yazıktır

illa da 1.16 diyorsan parayı biraz daha arttırıp birşeye benzeyen şekilde al.ki onu da hak eden bir araba değil malesef

urban modeline 78.000 dediler, en oluru 75.000 olurmuş. navigasyon ekranı zartı zurtu boş olmayan modelinin fiyatı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

ogrenip bi bize gercekten donanımını yazsana, deger degmez o zaman söleyebiliriz. urban veya navigasyonlu işte olarak degil, şu şu var diye liste dök bize.

guiletta bence olur.
bu devirde artık güvenlik açısından gram fark olur anca markalar arası, geçti o 80ler kafası.
anca işçilik ve malzeme kalitesi farkı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

eger baba coupe olayina karsi degilse scirocco yasina daha uygun olur. en azindan kullanirken, binerken zevk alirsin. oyle aman aman da yakmiyo, daha 400 kmdeyim ama ortalamam 7.9 su an dsg sanziman ile. bmw 1 de mantikli ama tipini bi turlu sevemedim nedense.

edit: golf yerine scirocco dusun demek istedim, yoksa tabii ki bmw 1 daha keyifli olacaktir :)
Sosyal ağlarda paylaş

1 serisinin dolusu 105 bin TL'ye falan satıldığına göre senin bahsettiğin hem 136 HP olan hem de baya az opsiyon olan bir versiyon olsa gerek.

Bildiğim kadarıyla o navigasyon ekranı hepsinde var ama içinde navigasyon var mı bilmiyorum.

Öte yandan Golf'e 62 bin TL verene kadar BMW'ye her türlü 72 bin TL verilir.

Ben de Countryman için bakarken inceledim, açıkçası berbat ve MINI'den daha pahalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

bence sen bir mini cooper s jcw al 75 bine fln alabilirsin. 23 yaşında sana en çok gidecek araç. ben bile bu yaşta hala istiyorum bir tane sahip olmak =)

ha golf mu 1.16 mı dersen. bende eski kasa 1.16 vardı. güzel araç bence çok bir özelliği yok. o bmw hissini veriyor ama mucizeler beklememek gerek, yeni kasası daha hoş ama boşunu almıycaksın bu aracın çünkü ithalatçılar (borusan, kosifler) mezarcı oldugu için en boşlarını getirip satıyorlar tr'de. dolusu da 85k eder min nerden baksan. bir de 136 hp kesmez seni, 160 olandan almak lazım o da para gene. golf daha mantıklı bir seçenek olabiliyor bu durumda işin içine para mevzusu girince. ama para sorun değil 72 veren 82 de veririm diyorsa baban direk 160 hp lik 1.18i al sunrooflu ekranlı spor paket alısan jantları da daha şık oluyor.

gene de bana sorarsan ikinci el bi 2010 2011 mini cooper s alabilirsin çok daha az fiyatlara ve bu iki araçtan da daha çok tatmin eder seni. bir de o yaşta çok yakıt tüketimine takma kafanı çok uzun mesafeler gideceğini sanmıyorum.

ha bir de 1 serisi dizel getirmiyor olabilirler ama sen bir otomobil ithalatçısıyla tanıdık fln varsa babanın özel olarak getirtebilirsin. hani kadıkoy yakasında minibüs caddesinde feneryolu taraflarında bi sürü galerici var onlar kendileri getirtiyorlar bazı araçları amerikan fln mesela burda satılmayan araçları. onlarla git bir konuş derim. ama tabi adam komisyonunu koyar üstüne 3-5 neyse her türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:

1 serisinin dolusu 105 bin TL'ye falan satıldığına göre senin bahsettiğin hem 136 HP olan hem de baya az opsiyon olan bir versiyon olsa gerek.

evet 136 beygirlik olanı. urban modeli diye geçiyor, sunroof yoktu.
32.500 euro dediler, en olur fiyatına 31.000 dediler. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...