2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
iyi ki vermişim dediğiniz bir şey var mı
gençliğim
fizik2
kızlığım. ve kadın olduğum gün
konu kapanabilir artik.
var
tamam seviyeyi düşüreyim. nah geçersin =D
recepivedik.jpg
benyinedegeçerim
iyi taam gel bizim okula geç
adam direk ödev basıyor öyle yazılı mazılı değil istediği ödevde kütahyada tarihi bi binanın araştırması
gel gelelim önceki mezunların araştırdıkları ve sınıfta herhangi biri ile aynı ödev olmayacak bunun yanı sıra kütahyada geriye sadece ulu camii balıklı camii laleli laleler laağğleeeleeer
neyse.
araştırman yüzeysel olmayacak binanın güney yönüne bakan duvarında kullanılmış malzemenin her ayrıntısı yok efenim kaç taş kaç tuğla bu taşların en boyu ne santim santim yazcan herbişeyin fotoğrafını çekicen
iş bunlarla kalmıyor tabi sunumda bunu hatim ettiğini görecek
ekran yapmak yok yani jdsklgf
iş bunla da kalmıyor adamın devamsızlığı 2 hafta geçersen anında kalıyorsun ders çok sıkıcı ve benim aldığım sene sınıfların içi -10 dereceydi. o da iyi halli
ayrıca adam çok huysuz memnuniyetsiz kıl kılçık manyak
oh mis gibi döktüm içimi.
adam direk ödev basıyor öyle yazılı mazılı değil istediği ödevde kütahyada tarihi bi binanın araştırması
gel gelelim önceki mezunların araştırdıkları ve sınıfta herhangi biri ile aynı ödev olmayacak bunun yanı sıra kütahyada geriye sadece ulu camii balıklı camii laleli laleler laağğleeeleeer
neyse.
araştırman yüzeysel olmayacak binanın güney yönüne bakan duvarında kullanılmış malzemenin her ayrıntısı yok efenim kaç taş kaç tuğla bu taşların en boyu ne santim santim yazcan herbişeyin fotoğrafını çekicen
iş bunlarla kalmıyor tabi sunumda bunu hatim ettiğini görecek
ekran yapmak yok yani jdsklgf
iş bunla da kalmıyor adamın devamsızlığı 2 hafta geçersen anında kalıyorsun ders çok sıkıcı ve benim aldığım sene sınıfların içi -10 dereceydi. o da iyi halli
ayrıca adam çok huysuz memnuniyetsiz kıl kılçık manyak
oh mis gibi döktüm içimi.
geçemezmişim
ama bizde direk atılıyosun devamsızlık yaptın mı das
ama bizde direk atılıyosun devamsızlık yaptın mı das
herkez bakirligini vermis keske bende verebilsem
kütahya mı iyyy
bölümüm havalı dksjgf
KAN.. Doğum günümde Kızılay mesaj çekerek doğum günümü kutladı. Şaka lan şaka, hll olsun kanım !
KALBIM!
iyi ki vermemişim dediğim şeyler var
Öne çıkan mesajlar