DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Dün bu telefondan aradı bi hatun, ttnet'ten arıyoruz 3 ay denemeniz için bedava ttnet wi-fi modem veriyoruz isterseniz 3 ayın sonunda iptal ettirebilirsiniz herhangi bir ücret ödemek zorunda değilsiniz tamamen bedava denemek için dedi. eh iyi gönderin dedim, yalnız işlem için kimlik fotokopisine ihtiyacımız var dilerseniz bir kurye gönderelim ve sizden aldıralım dedi. o an oyundaydım he he peki ok dedim. kapattıktan sonra dank etti, ttnette zaten bizim kimlik bilgileri yok mu yahu abone olarak? bunlar kimlik fotokopisi mafyası falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ttneti arasana bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Bilgiye ihtiyaç olsa, gelirler, modemi kurarlar, bilgilerini yazarlar giderler. Öyle önden fotokopi alırız biz size sonra döneriz fazla kuşku uyandıran bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 banka hesaplarını böyle boşaltıyorlar işte :p 085 Dağıstan Cumhuriyetinin telefon kodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 cep telefonunu arayıp telefon numarası vs.de istiyorlar. 11818 gibi servislerin çakallığı olabilir kaç kere aradılar beni de telefon numarası vs verin,ttnetten arıyoruz diye. numaramı vereyim de elin arsızı,uğursuzu sonra arasın beni radyo dan arabesk dinletsin.Ttnette zaten cep tel,ev tel hepsi kayıtlı kimlik bilgileri kayıtlı,ev adresi belli,yani işin ucunda bir dolandırıcılık olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yok bu ttnet 3g modem veriyorlar 3 aylığına beleş. 1gb kotası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 tali firma onlar. onlarda olmaz kimlik bilgilerin. seni abone yapacaklar ve ttnetten bağlantı parası alacaklar. eğer iptal ettirirsen de ttnet üzerinden iptal edeceğin için bağlantı başı 45 lira civarı parayı almış olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 aradım ağzınızı burnuuzu kırarım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 TTnetin öyle bi numarası yok. 0850 turkcell superonline numarası. Onlar da aradığı zaman 0850 222 0 222 den arıyorlar zaten başka numaradan değil. Kimse senden kimlik fotokopiniz istemez o şekilde, vardır bi numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kimlik fotokopisinin istenmesi 3g modeme takılacak hattın açılması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 sonra da bu linki veridler özür diledim http://www.ttnetmobil.com.tr/3g-ile-baglan/kademeli-taahhutsuz-tarifesi.aspx telefonla yapmana gerek yok ki it bayiye daha sağlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 he kimlik fotokopisinin üstüne "sadece İLK 3 AY BEDAVA 1 GB 3G MOBİL İNTERNET! ÜSTELİK TAAHHÜTSÜZ ve 3G MOBİL MODEM DAHİL! kampanyasına katılım içindir" yazıp versem bi problem çıkmaz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 çıkar abi bulaşma aman diyim. bi kaç ay yaptım ben o bayilik işini. girme hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 DoruK said: he kimlik fotokopisinin üstüne "sadece İLK 3 AY BEDAVA 1 GB 3G MOBİL İNTERNET! ÜSTELİK TAAHHÜTSÜZ ve 3G MOBİL MODEM DAHİL! kampanyasına katılım içindir" yazıp versem bi problem çıkmaz o zaman? scanleyip photoshoplayıp tekrar bastırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kimliği modifiye edip bankadan senin adına kredi çekerler, vatandaşlık numarasıda gg üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ok kuryeyi geri göndericem o zaman gelince dsfds tatile çıkmak üzereyken hiç de fena olmazdı aslında beleş net dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 0850 ttnet wirofon kodu. http://www.wirofon.com/wirofon-nedir/genel-bilgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 0 850 Superonline'in sagladigi VoIP hizmeti icin alan kodu gorevini goruyor. Yine TR ici. Ararsaniz yurt disini aramis muamelesi gormuyorsunuz. Arayan tipler TTNET'ten degil, TTNET'in bayisi olarak aramislardir ve kimlik fotokopisi istiyorlar evet. Yalniz aradiklarinda bu numarayi tanimiyorum, beni 444'lu numaradan arayin diyebiliyorsunuz. Tamam deyip kapatip 4440375'ten tekrar ariyor ayni kisi. Ben rastgele bir numaradan istenen kimlik bilgimi gondermeyecegimi soyleyince 4440375'ten arayip su adrese fax cekebilirsiniz sorun yok demislerdi. Bir de herhangi bir durumda TTNET'i arayip boyle boyle kimligimi istiyorlar benim ne is? diye sorarsaniz sikayet kaydi alip, arastirip, bilgi veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Amma sallamışsınız hea ben olayın özünü anlatayım. Sana TTNET adı altında avea alt yapısı ile çalışan Jet Modem verecektler. Yalnız ilk hat vergileri yansıtılacak her ay 5 TL lik fatura gelir. İtiraz et TTNET müşteri hizmetlerine siliyorlar vergileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kurye geldi geri gönderdim şimdi aktivasyon diye 50 lira dayıyolarmış :/ modem var zaten gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yo aktivasyon ücreti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Aktivasyon ücreti dedikleri benim söylemiş olduğum içinde takılı olan hattın ilk hat vergisi. bknz. "BTK ilk hat vergisi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar