Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+90 850 333 6013


DoruK

Öne çıkan mesajlar

Dün bu telefondan aradı bi hatun, ttnet'ten arıyoruz 3 ay denemeniz için bedava ttnet wi-fi modem veriyoruz isterseniz 3 ayın sonunda iptal ettirebilirsiniz herhangi bir ücret ödemek zorunda değilsiniz tamamen bedava denemek için dedi.

eh iyi gönderin dedim, yalnız işlem için kimlik fotokopisine ihtiyacımız var dilerseniz bir kurye gönderelim ve sizden aldıralım dedi. o an oyundaydım he he peki ok dedim.

kapattıktan sonra dank etti, ttnette zaten bizim kimlik bilgileri yok mu yahu abone olarak? bunlar kimlik fotokopisi mafyası falan mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cep telefonunu arayıp telefon numarası vs.de istiyorlar.
11818 gibi servislerin çakallığı olabilir kaç kere aradılar beni de telefon numarası vs verin,ttnetten arıyoruz diye.

numaramı vereyim de elin arsızı,uğursuzu sonra arasın beni radyo dan arabesk dinletsin.Ttnette zaten cep tel,ev tel hepsi kayıtlı kimlik bilgileri kayıtlı,ev adresi belli,yani işin ucunda bir dolandırıcılık olduğu kesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

he kimlik fotokopisinin üstüne "sadece İLK 3 AY BEDAVA 1 GB 3G MOBİL İNTERNET! ÜSTELİK TAAHHÜTSÜZ ve 3G MOBİL MODEM DAHİL! kampanyasına katılım içindir" yazıp versem bi problem çıkmaz o zaman?


scanleyip photoshoplayıp tekrar bastırırlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

0 850 Superonline'in sagladigi VoIP hizmeti icin alan kodu gorevini goruyor. Yine TR ici. Ararsaniz yurt disini aramis muamelesi gormuyorsunuz.

Arayan tipler TTNET'ten degil, TTNET'in bayisi olarak aramislardir ve kimlik fotokopisi istiyorlar evet. Yalniz aradiklarinda bu numarayi tanimiyorum, beni 444'lu numaradan arayin diyebiliyorsunuz. Tamam deyip kapatip 4440375'ten tekrar ariyor ayni kisi. Ben rastgele bir numaradan istenen kimlik bilgimi gondermeyecegimi soyleyince 4440375'ten arayip su adrese fax cekebilirsiniz sorun yok demislerdi.

Bir de herhangi bir durumda TTNET'i arayip boyle boyle kimligimi istiyorlar benim ne is? diye sorarsaniz sikayet kaydi alip, arastirip, bilgi veriyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...