manve Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://www.facebook.com/photo.php?v=277108502345114 Hepsi birbirinden akilsiz da su denize sadece Fransa'da gireni gordukten sonra istemsiz olarak bas parmagimi acip, kalan parmaklarimi u seklinde eilme dogru buktukten sonra, hafiften dudaklari dislerle sikaraktan senin .... die baslayip boyle avcum acik sekilde bas parmagimin avuc icine dogru uzandigi sert ama sefkatli kisimla cok pis gomesim gelmedi degil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Amcası var kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 güzel bir ülke sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 parmağınla yaptığın şekli çözmeye çalışıyorum ben videodan ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Harbi bi SS lazım, çözmeye çalışıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 aynen bende onu deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 haha tarif edilen şekilde denedim ama bir şeye benzemedi hareket. baş parmak nasıl açılıyor nan?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ben de tarife göre yaptım şu oryuken atarmış gibi ellerden sadece tekiyle yapılanı sanırım. elin o kemikli kısmı ile köstürüyoruz.linke bakmadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 hareket yerinde olmuş bu arada (tu) akılsız yeminle akılsız insanlar. beyinsiz dolu batıda bile. köylerde doğuda falan hak getire. bunlar okumuş falan mı şimdi peh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Hareket oryukene benziyor fakat bas parmak ile isaret parmagi arasindaki aci tam 90 derece, parmaklar ise avuca gelmicek kadar siki sikiya kapanmis ki maksimum guc uygulanabilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Adam sorsa Fransa'da denize hangi sehirde giriyorsun diye,kız Paris der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar