ginaly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 çocuk kavgası ya bşi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Law said: Ne demek vurmuyorlar ? Basbayağı vuruyorlar işte, vurmasalar sırf aralarına alıp sözle taciz etselerde aynı hayvanlık. lise veletlerinin kickboksçu edasıyla vurup kafatasını parçalamalarını felan bekliyorlardı. ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 fede said: ulan afrikada çocuklar ölüyo siz bundan mı rahatsız oldunuz. 3. dünya ülkesinde yaşayıp g8 ülkesinde yaşıyomuş gibi davranıyosunuz ya çok gülüyorum ya Ya bu nasil bir mantik? Afrikada olen cocuga da uzuluyoruz. 3. dunya ulkesinde yasiyoruz diye insanligimizi da kaybedelim yani? Nerden geliyo bu mantiklar anlamiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 şu insan müsvettesi kafasında insanlar basmış forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kıavga hatalı soollamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Amerika kötü bir yer denmiş bunu Rusya'da da çok yapıyorlar denmiş de arkadaşlar gözlerimizi açalım.. her yerde oluyor bu.. Türkiye'yi geçtim zaten alası oluyor bu salak ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ne güçsüz bebelermiş lan bence dayak yiyenden çok dayak atanlar rezil olmuş burda.. 6-7 kişi dalıp bir çocuğu yerde bırakamamak büyük rezillik.. Bide ingilizce argosları bilmemde dayak atan zenci değil dayak yiyen zenci değil.. Fuck you nigga nedir? Nigga yı nezarette gösterirler bence bu veletlere.. Pis güçsüz amerikan bebesi.. Hem aptal oluyor hem güçsüz demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 nigger diyo galiba,gerçi pek bi fark yok ama nigger başka etnik gruplar için filanda kullanılıyo. biri bana kebab nigger demişti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 iarwain said: nigger diyo galiba,gerçi pek bi fark yok ama nigger başka etnik gruplar için filanda kullanılıyo. biri bana kebab nigger demişti mesela. asdfhjgfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ASDŞLSDKFŞLSDKFŞALSKDŞALSKFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar