liberal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Sabah 10 gibi çıktı ortaya video. Youtube ön sayfaya koydu video'yu. Öylece yayıldı her tarafa. Twitter'da zaten hemen patlama yaptı dk'da 500 coment falan gelmeye başladı. Olay chigago'da olmuş, chigago emniyetinin de twitter hesabı olduğu için hemen araştırmaya başlamışlar. Sanırım video yayıldıktan sonra 3-4 saat içinde de yakaladılar cocukların hepsini evlerini basarak. Orjinal video'yu youtube sildi. Olay şu: 7 tane it (içinde beyazı,siyahı,asyalısı), asyalı bi cocuğa sebebi belirsiz bi şekilde dalıyor. Dalanlar bildiğin zenci özentisi gangsta falan sanan tipler kendilerini zaten video'yu izleyen anlayacak. Kan falan pek yok da harbi cocuğu feci dövüyorlar. Sevmediğim adam olsa bu kadar vurmam yemin ederim. Bi de çelimsiz cocuğa 7 kişi dalıyor. Dediğim gibi han püsürük cok yok ama canınız sıkılacak. http://www.youtube.com/watch?v=67y6CIacmsU Amerika kötü yerlerde beyler de. Cocuklar gg oldu bildiğin. Hapishanede genişletirler arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 incide gördüm bugün ben de videoyu oeeh dedim. Eleman o kadar darbe aldıktan sonra yine iyi kalkıp koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bunu Rusya'da da cok yapiyorlar. Rahatsiz edici ama elden birsey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 nigga'larla iyi geçincen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ben rahatsız olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Elden bir şey geliyor. Videolar, mobeseler şunlar bunlar artık tespit etmek çok daha kolay. GÖtürüp atacaksın hapse orda harbi suçlularla kalacak bir süre görecek gününü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 olman lazımdı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Göt oğlanları anca kalabalıkken erkek oluyorlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sanki vuruyormuş gibi ama aslında vurmuyorlar gibi lan harbici dayak atsalar kan olurdu agzı burnu ayaga zor kalkardı.kaburga maburga çatlak ıvır zıvır olurdu yani 7-8 tanesi 1 adam edememiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 vuruyorlar da yarısı boşa gidiyor. veletler daha kavga etmeyi bile bilmiyorlar. onları eğitirler içeride artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 hunharca vurdular çocuğun ağzına gözüne hiçde vuruyolarmış gibi yapmıyolardı, zaten kanıyodu çocuğun ağzı burnu, pislik herifler ya uyuz oldum bebelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ben beğenmedim.o kadar kalabalık meydan dayağı atıyorsun.bari hakkını ver :) o değilde neden videoya çekmişler onu anlamadım.nasıl bir mallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 hadi çektin neden yayıyosun o da ayrı mallık, buldularsa eğer öptürüyolardir herkese şimdi bebeleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bewnide dövmüşlerdi lisede böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 pek bişey yok videoda çok daha kötü hayal etmiştim bu hiçbişey hakkaten. ama arkadaşlara geçmiş olsun hapishanede sabununu düşürürler. hadi böyle bi pislik yaptın, kameraya almak nedir totoşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Çocuk iyi guard alamamış yanlız, kafa açıkta. Umarım tramva falan olmamıştır sonradan. Kafayı karnına gömüp kollarla kafayı sarıcan beklicen böyle bişey olduğunda. Kafa mühim, diğerleri darbe alsa da dayanır tekmeye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Ne demek vurmuyorlar ? Basbayağı vuruyorlar işte, vurmasalar sırf aralarına alıp sözle taciz etselerde aynı hayvanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ulan afrikada çocuklar ölüyo siz bundan mı rahatsız oldunuz. 3. dünya ülkesinde yaşayıp g8 ülkesinde yaşıyomuş gibi davranıyosunuz ya çok gülüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Rahatsız olmalık bişi yok bence yani olaan şeyler bunlar asıl gizli kalanları fena. Salakların hayatları kaydı ıslahanede milletin bitchi olacaklar artık, eh 18'e gelince de orduya katılıp orda içeride edindikleri manyaklıklarına devam ederler başka ülkelere demokrasi götürürken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ahah abi her gün aşağıda dolmuşçu kavgası sarhoş kavgası oluyor briç turnuvasında güncel olaylardan dem vuran rüküş burjuvazi modundan çıkın, türkiye'de yaşıyorsunuz dsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ha iyi bişiy yani bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 evet süper ben zevk alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 fede said: ulan afrikada çocuklar ölüyo siz bundan mı rahatsız oldunuz. 3. dünya ülkesinde yaşayıp g8 ülkesinde yaşıyomuş gibi davranıyosunuz ya çok gülüyorum ya Aynı çıkarımla afrikada çocuklar ölüyor o zaman rahatsız olmayalım mı dememiz laızm. Afrikada ki açlarda rahatsız edici, burada dayak yiyen çocukda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 önemsiz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar