Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Chrome kullanmaya başladım. Opera'da kullandığım iki özelliğin denkini bulmam gerek acil, kullanamıyorum yoksa rahat =( Opera Notes Tab Stacking Opera Notes belli zaten, offline note almaya yarıyor ve sync ediyor online. Evernote gibi ağır şeyler kullanmak ya da Tomboy kullanmak istemiyorum. İkincisi de bu: http://www.opera.com/browser/tips/stacking/ Opera'ya dönmemin verimliliği çok düşüreceğini başka konuda anlattım, 12. versiyon çıkana kadar böyle idare edeceğim. Eğer bu özellikler Chrome'de yoksa ama Firefox'da var diyorsanız ona da geçebilirim ama Chrome'un build-in flash ve pdf'si Linux'de çok faysalı oluyor, istemiyorum geçmeyi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://www.instantfundas.com/2010/11/10-best-tab-management-extensions-for.html Bu sitede birşeyler var Operadakinin aynısı değil galiba ama ilk bulduklarım bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Notes icin Quick Note siddetle tavsiye ederim google acc.ile baglayarak diigo uzerinden her zaman erisebilirsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Quick Notes çok iyiymiş ama tablar için uygun bir şey bulamadım. Firefox'a bakıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 "tab stack" diye aratıp bak bakalım o tarz bişey mi aradığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ben Evernote kullanıyorum hem chromeda hem iosta. baya iyi. edit: yazdığına bakmadan yazmışım sori gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Tab stack diye çıkanlar değil, bak bir dediğim linke. Evernote'u bende kullanıyorum ama offline ve hafif birşey arıyorum. Evernote ağır program. Tarayıcıda basit notlar almak için uygun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Anladım ben Evernote'u mactede kullanıyorum, offline kullanımı çok rahat özellikle hemen mac'in üst bardan tıklayıp not vs alabiliyoruz biraz da o yüzden tavsiye etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 tab stack olayına benzer olay firefoxta var. tabları gruplandırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar