Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişisel sorunum

saplashaman

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar hiçbir zaman kendimi şucu bucu diye yaftalamadım ama,zihniyet olarak islamcı ve kendimce dindar sayılırım,bu foruma takıldığımda din,iman hakkında konuşanları laf atanları şahsıma göre hakaret kabul ettiğim kelimeleri gördüğümde içimden hiç beddua yada küfür etmem Allah ıslah etsin derim kendi çapımda,ama arkadaşlar 40 yıl düşünsem ki daha 31 yaşındayım:),ulusalcı düşünenlerle ve atatürkçü olarak kendini görenlerle aynı düşüncelere sahip olacağımı 1 kişi hakkında düşünemezdim..
İçinden geldiğim ekol, imam hatip ekolü ,ama arkadaşlar ben 28 şubatçılar yüzünden yurtdışında okuduğum üniversitede bile 28 şubatçılara bu kadar kızmamıştım,konumuza ilham kaynağı olan şahsiyet kendisini hoca olarak tanıtan fethullah gülen,arkadaşlar kızdığım en önemli nokta ise cübbeli ahmet hocayı türlü hezeyanlarla alaşağı etmesinden kaynaklı,hani hitler almanyasında,bir kesimin düşüncesi vardıki aklıma gelmiyor,bize sıra gelmez diyorduk ama en son kimse kalmadığında sıra bize gelmişti gibi bir şey,evet arkadaşlar sıra bize geldi..
Papa hazretleri diyerek elini öptürdüğü yanında ki müridinden tutunda devlet kademelerine türlü katekullilerle sızan cemaatinden kişilerin bu ülkeyi nereye sürüklediğini yeni yeni farkediyorum şahsi olarak,bugüne kadar son 10 yıldır yaptığım 1.şey ragnarok oynamak 2.şey wow oynamak 3.şey elimden geldiğince namaz kılmaktı,oy bile vermezdim seçimlerde,
ve işin en can alıcı noktasına gelmek istiyorum..

fethullah gülen ve cemaati ak parti iktidara gelene kadar milli görüş ve uzantısı tayyip v.s gibi kişilerin 1 numaralı düşmanıydı,benim şahsen yaşadığım özel konularda dahi görmüştüm 2000 öncesi sırf imam hatipliyim diye fem dershanesine alınmayışım v.s gibi, ama arkadaşlar konuyu fazla dağıtmadan ,Mustafa İslamoğlu ve bilumum nurcu vatandaşların sesini çıkartmayarak ve anglo-sakson islam ekolü oluşturmaya çalıştıkları Türkiye de inşallah başarılı olamayacaklardır.konuyu farklı mecralara sürüklemezseniz kendi adıma çok büyük sevinç duyarım,kafanızıda şişirdiysem özür dilerim şimdiden

not:rica ediyorum şakirt v.s kelimeleri sarf etmeyin ki( üzerime alınmıyorum bu arada:) ciddi bir konu çünkü gerçekten ..
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

anafikir ne reyis bu yazıda ben çözemedim

yani anafikir;artık tehlikenin farkındamısınız gibi cümleleri konuşmak için çok geç,inşallah para için kendini satan yurdum insanı kendine gelirde Allah akıl fikir verir..yunusun,pir sultanın, mevlananın ülkesi ne hale geldi buna üzülmek ana fikir işte moralim bozuldu öyle :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Anladığım kadarıyla arkadaş Çarşamba ekolünden geliyor ve o taraflarla arası bozuk olan (Hatta Cübbeli'ye karşı icraatları olan) Gülen cemaatine kızgın.

Ben ne diyorum, içerde nifak çıkması iyidir. İki tarafı birbirine düşürüp kalanları kovalım.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Anladığım kadarıyla arkadaş Çarşamba ekolünden geliyor ve o taraflarla arası bozuk olan (Hatta Cübbeli'ye karşı icraatları olan) Gülen cemaatine kızgın.

Ben ne diyorum, içerde nifak çıkması iyidir. İki tarafı birbirine düşürüp kalanları kovalım.

bu kadar sığ düşünüyorsan sana tek bir şey diyeyim,eğer içimde fesat olsa senden daha çabuk kamufle olurum onların gözünde ama bir avuç insan kaldı direnmek için..
Sosyal ağlarda paylaş

anladığım kadarıyla kişisel aydınlanma yaşamışsın. senin için büyük, insanlık için önemsiz bir adım. işin işten geçtiğini düşünüyorsun ki bu kafadakiler sayesinde yıllar önce geçmişti zaten. artık kendini paraya satmaktan başka yapılacak bişi yok maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel sorunum ne biliyormusunuz asıl sorunum şu,çanakkale de yemende alt edemedikleri bu milletin elindeki son şey dini oyuncak edenlerin kendilerini nurcu olarak takdim etmeleri asıl sorunum benim ayrıca ismailağa ekolünden de gelmiyorum ayrıca belirteyim dediğim gibi sorunum şu,şu anda binlerce insan her kesimden içeride yatıyor,tek sebepleri ne? ergenekon ? ot? bok? aslında bir kesimin hesaplaşması kişisel sorunum bu gururuma yediremiyorum arkadaşım böyle konuşmak suçsa gelsin alsınlar onlardan korkan onlar gibi olsunda ,onların şerrinden de Allaha sığınırım gerçekten :S
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

anladığım kadarıyla kişisel aydınlanma yaşamışsın. senin için büyük, insanlık için önemsiz bir adım. işin işten geçtiğini düşünüyorsun ki bu kafadakiler sayesinde yıllar önce geçmişti zaten. artık kendini paraya satmaktan başka yapılacak bişi yok maalesef.

onların yüzünden,ticaretteki sahtekarlıkları yüzünden sevdiğim şehri istanbulu bıraktım memleketime geldim,ama burada bile badem bıyık bırakıp 50 tane üç kağıt çeviren afedersiniz pezevenklere rastlamak beni çileden çıkartıyor beni deli ediyorlar,en iyisi dağda çoban olmakmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

ülkeyi terk et ben yaptim mutluyum.

peki şöyle bir şey sorayım,

10 sene önce bugün olanları öngörebilen bir kaç insandan kaç tanesi şu anda dışarıda? peki şunuda sorayım,10 sene sonra bu kadar şeytani düşünen insanların seni o gittiğin yerde de bulamıyacaklarının garantisini verebiliyormusun?
Sosyal ağlarda paylaş

abi dünyada şerefsizlik bitmez onu merak ediyosan yani.burda çok vardır orda az vardır ama vardır.durum tersine de dönebilir 20 sene sonra.bişeyin garantisi olduğundan değil genel olarak ama içinde bulunduğumuz yüzyılda orta doğudan uzak biyerde yaşamak daha karlı gibi görünüyo şimdilik her anlamda.ne bileyim bi kanadada falan yaşasan hele etliye sütlüye karışmayan bi ülke.savaşa maximum asker yollarlar o da sen olmazsın,ne bomba yerler ne işgal edilirler,refah düzeyi yüksektir falanda filan işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...