Zegna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 caner stoch cok iyi olmus, ikiside cok iyi oynmıslar. Zaten bienvenu o kadar cok kacırmıskı hani su mac manisanın hakkı fılan demek icin at gozlugu takmak lazım. zira anadolu takımlari ne hikmetse cosar FB ye karsı lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 escape said: maça 3+ eklend. manisalı futbolcular yattı biraz evet, ama 3+ daha eklenecek şekilde yatmadılar.. orda o faul olmadan önce geriye verilen pas vardı bitane tam orda bitmeliydi maç... mokoko said: "Manisaspor - fenerbahce macinda verilen 3 dakikalik uzatma suresi icinde mac 2 dakika 55 saniye durmus." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 cavanagh said: yok lan hakkaten izleyin sdfniye izliyim abi, adamın diyecekleri belli. söyleyeceklerinin çoğuna da katılıyorum işte. şike falan kötü şeyler. tff yüzünden daha beter bişey olursa tff'yi yakarım falan dicek, ne dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Zegna said: caner stoch cok iyi olmus, ikiside cok iyi oynmıslar. Zaten bienvenu o kadar cok kacırmıskı hani su mac manisanın hakkı fılan demek icin at gozlugu takmak lazım. zira anadolu takımlari ne hikmetse cosar FB ye karsı lol :) maç manisanın hakkı diyen olmadı zaten zegna, adamlar cok kötü oynadılar ve balık bi gol attılar tamam ama bu adamlar(malum sahııslar) fenerbahçe kazanana kadar gol atıp galip cıkana kadar ellerinden gelkeni yapıyorlar. yani bu belli apaçaık. sadece bu maç için söylemiyorum ben bu hep böle olmuştu bu tarz 1-1 olan maçlarda.. neyse ya ben sıkıldım bu muhabbetten. gsli arkadaşlarımıda saolsun burda cok destek oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=105785 al izle videoyu, 2 dakika 55 saniye oyun durmus hesaplamıslar alta kronomotre koyup. 3 dakika uzatmak demek EN AZ 3 dakika uzatma demektir diyor m.merk amca da. simdi sorarlar sana neyin derdindesin sen diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 haklısın ya, zaten her maçta da böle saniyesi saniyesine cok hassaiyetle hakem ayarlıyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 escape said: haklısın ya, zaten her maçta da böle saniyesi saniyesine cok hassaiyetle hakem ayarlıyor bunu. abicim doğru yapan mı suçlu oldu herkes yanlış yapıyo diye?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 escape said: haklısın ya, zaten her maçta da böle saniyesi saniyesine cok hassaiyetle hakem ayarlıyor bunu. ahaha of susuyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 eve yeni geldim.hakketimiz bir galibiyet aldık, mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://www.swfcabin.com/swf-files/1285125877.swf hakem maçı erken bitirdi, nasıl ağlanmış konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 fizban http://www.wowhead.com/spell=1719 açıp dalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 escape said: gsli arkadaşlarımıda saolsun burda cok destek oldular. o kadar saçma argümanların var ki diğer haterlar bile yazdıklarından utanmış destekleyememiş,halini düşün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Ne dayanıklıymış Escape vur vur öldüremediniz mi hala? Gerçi adam da öyle kaşınıyor ki benim bile vurasım geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 senelerdir takip ediyorum.çok bi yazmışlığım yok.ama su konuda benimde postum bulunsun istedim.arada okuyup okuyup gülücem.ilerde çoluk çocuğa göstericem.şikeci takımda tutsanız barcelona taraftarıda olsanız amatör kümede kankalarınızın takımınıda tutsanız böle olmayın diye. escape bişi dicem sana. LOL ? uyumuşmudur gerçi ? liseler tatilmi bilmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 uyuduysa işin daha kolay dsfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 dün city - wigan maçı da +4 uzatıldı ama 6 dk oynandı uzatmalar. martin atkinson'du hakem. neyi tartışıyorsunuz ki? oturup kaç dakka durdu maç saniye saniye hesap kitap işine mi girdik artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Allah fener şansı versin. o nasıl gol be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bazilari sahiden fanatiklik isini abartiyo korlesene kadar. Gol sans mans da uzatilan dakkada ve alinan 3 puanda bence sikinti yok. Manisa adam olaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 90 dakika bittiğinde uzatılan dakikalar, "en az" olarak nitelendiriliyor oynanacak o dakikalarda da oyunun durması vb durumlarda böyle uzaması doğal. Çok birşey aramıyorum, fakat dün Fenerbahçe'nin niye orta sahası yoktu onu çözemedim. Manisa'nın 3 adamı eksik olunca o bölgede Manisa'nın da yoktu topu alan kaleye gitti gayet kral denk güçlerin bir maçı oldu. Fenerbahçe'de Caner ve Stoch'un performans ve hırsları takdirlik fakat bu iki adam olmamalı Fenerbahçe'nin yıldızı, sezon sonu zor gelir Fenerbahçe açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 tek bişi dicem , galatasaraylıların üzüldüğü kadar ben sevinmedim gole.87321371216 tane gol kaçırdık allahım nasıl bir forvet bu bienvenue yemin ediyorum guiza olsa bu sene burakla yarışırdı gol krallığında.caner-stoch ikilisi muhteşem ötesiydi alexe ihanet etmek istemiyorum ama artık stochun o bölgeye adapte edilmesi çok daha iyi olucak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Stoch'un biraz daha pişmesi lazım, çok tepki veriyor yanlış birşey olduğunda. Ama daha hızlı oynadığımız kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kör ölünce badem gözlü oldu hakkaten ama yok abi ikisi de birbirinden kötü hatta guizaya verilen parayı göz önüne alırsak guiza daha kötü diyebiliriz. bence artık takımı alex'in gidişine göre şekillendirmeye başlamak gerekiyor.şunun kararı verilmeli,bu sistemde devam edilip yeni bir alex mi bulunacak yoksa yepyeni bir sistem mi yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 abi adamın siniri bence yedekte oturmaktan geliyor biraz.çok hırslı ve çok genç daha , kenarda maçı izlerken bir şeyler yapabileceğinin farkında olup da kenarda olması bence biraz psikolojik olarak baskı oluşturuyor onda illa birşeyler yapmak istiyor sahada.ister istemez boş pozisyonda pas alamadığında falan fazla tepki gösteriyor bende farkettim baya ama işte yontuldukça çok faydalı olabileceğine inanıyorum stochun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bişi söyliycem, benim dünkü sinirim aslında uzatılan dk veya diğer bahaneler değil. onlar sadece sinirimi şey yapmak için bahanelerdi.. benim asıl delirdiğim nokta fener hep bu şekilde dört ayak üzerine düşiüyo... böle krtik anlarda kritk maçlarda adamların kıcına başına çarpıyo içeri giriyo gol oluyo... hep böle bu takım hep böle balık balık kazzanıyo maçları. sonra da "fenerle kimse başa cıkamaz" cıkamaz tabi, "şans" ve "bal" ile bu iki büyülü şey ile zaten kimse başa cıkamaz o ayrı bi durum. bu yani dünkü laflarımın saçmalık ve uzatma dkların doğru oldugunu bende biliyorum. AMA ARTIK YETER. ŞU MAÇLARINIIZI ALICAKSINIZ ADAM GİBİ ALIN LAN!! 3 4 TANE ATIN ÖLE ALIN YA DA ÖNCEDDEN ATIN BU GOLLERİ. ÖLE SON DKLAR KARAMBOLLERLE BALIK GOLLERLE YPAMAYIN SUNU YAPMAYINN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 macta toplam 30 sutumuz oldugunun farkinda misin? manisanin kaleyi bulan tek sutu gol oldu. berabere kalsak sanssizlik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar