tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 lafın gelişi dedim abi, nedir yani... büyütülecek bir şey yok
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 xunn said: Bu topicte kalitesizlik yogunlaşması var. Pestilence mı lazım?zaten o yüzden garbage a taşındı
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 lafın gelişi dedin de genel normlar çerçevesinde çoğu insanın hoşlanmayacağı bir söz. "introduction to social interactions". lafın gelişi daha adam gibi tanımadığın birine bok yiyen göt kafalı dedim gibi şeyler olmaz arkadaşım. anca karşındakini tanıyorsan ve alınmayacağını biliyorsan söylersin bunu (ya da 4chanda anonsan heheheh). ya da sallamaz söylersin ama o zaman gelen tepkilere de şaşırmazsın casual takılırsın hehe
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 katılıyorum, hata ettim. biri hoşuma giderse artık ona kaltak diye hitap etmem
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 said: (ya da 4chanda anonsan heheheh). You rang? http://i.imgur.com/RiiOX.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 artık attığın resimli postların yarısını anlamıyorum xunn sanırım doktoraya başlamış olmamla ilgisi var
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 lan ahtapot ne adamsin. bilmem kac tane kolun var yine de kaciriyosun hatunlari.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ufaktan murphy kanunları işliyor, çok fazla arayışta olduğum için seçenekler birer birer yok oluyor
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Ardeth said: artık attığın resimli postların yarısını anlamıyorum xunn sanırım doktoraya başlamış olmamla ilgisi var Hala çok extreme slang kullanmıyorum ya. http://www.urbandictionary.com/define.php?term=swag
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ona baktım zaten çok şükür o kadar internetsim var ama yine de anlamadım sdf olm altına bi yorum yaz lan hehehe
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 xunn eklediği görseller ile topice kalite katmaya çalışıyor ama görselleri anlayacak kalitede üye gelmiyor topice
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 kalitesiz dedin resmen bana öyle olsun
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 üzülme, ben de anlamadım o görselden herhangi bir şey
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 evet arkadaşlar. dün bir mesaj aldım, "ben yan komşun, faturaları ödeyeceğiz sude pideye gelir misin" diye. ben henüz aydın a gidemedim hasta olduğum için ve bu yüzden antalyadayım. faturalar için kızların abileriyle muhattap oluyordum, o yüzden yine o herif çıkar diye aradım numarayı. kız çıktı bir tane, kiminle görüşüyorum dedim, esra dedi, güney i aramıştım ben dedim, sonra benim yan komşusu olduğumu farketti falan... neyse. bugün telefon çalıyor, baktım. o kız. benden ev sahibinin telefon numarasını istiyor. verdim, teşekkür etti, rica ettim kapattım. KIZ İSTİYOR Dİ Mİ.
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 lan aç burayı göster kıza, "14 sayfadır sana nasıl açılacağımı tartışıyoruz" de. kafan da güzel olsun bir yandan sonra sevişmeli şeyler olur kesin. yalamalı.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bu tarz şeyler yapmak lazım aslında. her şeyi yaşamak lazım sonuçta
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 cok sanslisin aslinda lan ahtapot. uzun zamandir bi kizin pesinden senin gibi kosmadim. heyecanini takdir ettim az once
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kızın peşinden koştuğum yoktu vallahi yarı yıl tatilinden bu yana. bugün bir anda telefonla karşıma çıkınca hatırladım tekrardan hazır kızın telefon numarasını elde ettik, facbook'ta sevgilisi var da gözükmüyor artık. çeşitli komplolar kurabiliriz yeniden
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bosvee ahtapot, en takmadigin anda geri donus alacaksin bence
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kız niyetini belli etti. evin karşısında dükkanı olan ev sahibiyle görüşmek için 10 metre yürümek yerine beni araması bunun bir göstergesi.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kız ağlıyor, gözyaşı döküyor. sevgilisinden ayrıldığı için arayışta.
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 mericlik yapma lan iste. delikanli gibi seni istiyorum asli de kiza.
Öne çıkan mesajlar