Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni server önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Efenim wow hayatımın son günleri gelmişken ve elimde gold birikmişken son yatırımımı bir server değişikliğine harcıyım diyorum. Frostmane horde baya bi süredir ölü , bi heyecan bişey gelir belki diyerekten.

Kazzak , twisting nether ve tarren mill var seçeneklerde. hani çok ekstra bi durum olmazsa outland ve stormscale düşünmüyorum.

bu serverlar hakkında fikri olan veya başka öneri de bulunabilicek var mıdır?

ha olayım yarı pvp yarı pve , 1/8 hc var ama pve yapmasam , sadece rbg yapsam da olur. 1860 ratingde takıldım kaldım.
Mesaj tarihi:
abiler bildiğiniz horde tarafında adam yok. 25m guild kalmadı , kalnlar 1.5 aydır 1/8hc çünkü oyuncu yok , raid yapılmıyor falan.

pvp desen o da yok. trade'de kurulan bişey yok. bildiğin ölü server şu anda horde tarafı.
Mesaj tarihi:
outland hem pve hem pvp açısından baya iyi, 50/50 dağılım ama prime-time'da 10-15 dk sıra beklersin.

Gangren said:

Kasma hiç, WoW bitik birkaç aylığına :p

aynen bence de kasma hiç
Mesaj tarihi:
portekizce serverler açılmış sanırım. accıcam hesabı tekrar quaresmage diye de karakteri döşücem portekizce servere vericem arcane blastı vericem arcane blastı o olucak.

tavsiye ederim..
Mesaj tarihi:
1 haftada bizim guilde 2 tane 10man guildini merge ettik. bi anda oyun kendine geldi. hem progress arttı hem rbg potansiyeli olan oyuncu.

mis gibiyiz şu anda , serverdan banane :P
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...