tunch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Efenim wow hayatımın son günleri gelmişken ve elimde gold birikmişken son yatırımımı bir server değişikliğine harcıyım diyorum. Frostmane horde baya bi süredir ölü , bi heyecan bişey gelir belki diyerekten. Kazzak , twisting nether ve tarren mill var seçeneklerde. hani çok ekstra bi durum olmazsa outland ve stormscale düşünmüyorum. bu serverlar hakkında fikri olan veya başka öneri de bulunabilicek var mıdır? ha olayım yarı pvp yarı pve , 1/8 hc var ama pve yapmasam , sadece rbg yapsam da olur. 1860 ratingde takıldım kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 frostmane horde ölüyse neresi canlı olacak ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tunch oynuo musun sen hala? Ben su an bakiorm da hareket var ya horde'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 abiler bildiğiniz horde tarafında adam yok. 25m guild kalmadı , kalnlar 1.5 aydır 1/8hc çünkü oyuncu yok , raid yapılmıyor falan. pvp desen o da yok. trade'de kurulan bişey yok. bildiğin ölü server şu anda horde tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Outland ally tarafı gayet güzel bende orda kasıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 twisting nether da horde çok iyi arkadaşımdan biliyorum ally dersen silvermoon chatı takıp etmekten başın dönüyor öle aktif yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 twisting iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Twisting Nether'da Ally yok, Silvermoon'da da Horde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Twisting'de ally olmaya bilir ama Battlegroup Rampage baya başarılı ally konusunda Horde'lar baya eziliyor bglerde genelde ya da benim şansıma öyle geliyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Kasma hiç, WoW bitik birkaç aylığına :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 outland hem pve hem pvp açısından baya iyi, 50/50 dağılım ama prime-time'da 10-15 dk sıra beklersin. Gangren said: Kasma hiç, WoW bitik birkaç aylığına :p aynen bence de kasma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 portekizce serverler açılmış sanırım. accıcam hesabı tekrar quaresmage diye de karakteri döşücem portekizce servere vericem arcane blastı vericem arcane blastı o olucak. tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Gangren said: Kasma hiç, WoW bitik birkaç aylığına :p swtor'a gelin ahaha http://forum.paticik.com/read.php?95,6047856,page=114 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 1 haftada bizim guilde 2 tane 10man guildini merge ettik. bi anda oyun kendine geldi. hem progress arttı hem rbg potansiyeli olan oyuncu. mis gibiyiz şu anda , serverdan banane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hangi guild o? gchat goreyim arada bir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bide hangi sunucu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 frosmane horde - exsurge domine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Ahahah dela nin guildu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 silvermoon ally'da turk guild var mi? yeni arkadasla char actik ben ilk defa ally oynayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar