wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Daha önce karaborsadan bulmuştum belki yanlış ama bilet bulmak gerçekten çok zor oyuna. Normalde tiyatro bileti 8 lira galiba, bulabilirim diyen varsa çok daha fazlasını öderim. Bir arkadaşımı götüreceğim, yıllar oldu sanırım gitmek istiyor hala kısmet olmadı. Hem güzel para kazanacaksınız hemde sevap işlemiş olacaksınız hemde moral olacak arkadaşıma. Buradan bilet çıkar mı bilmiyorum ama şansımı deneyim dedim. Ankara'da ki oyunda olması lazım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 gerçekten ulaşılamaz bir bilet, açıldığı gibi doluyor. kaç zamandır alamıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
villareal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 2 adet bilet bulunmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 hangi tarihe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
villareal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 17 şubat saat 20.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 anam aldım gitti kaçırmadım de bana lütfen =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
villareal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 o kadar çok uçuk meblağa da ve art arda teklifler geldi ki açık arttırmadan satılıyor. zira tam da şu an 4 kişi alma yarışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 kaç bilet var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
villareal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 niye alma yarışındalar o zaman 4 kişi alsınlar paşa paşa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
villareal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 biri 2 tanesini,biri 3 tanesini,biri de 4ünü istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 neyse hakoyla yarışmaz benim servetim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Up yok mu başka satan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 sup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 nup :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 sup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erfir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 21 Şubat 2012 saat 20:00'de stüdyo sahne'deki oyuna 2 kişilik bilet almak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 var da 4 kişi olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 banada al bende gelcem 5 yap sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 2 tane var sanırım sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erfir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Almak isteyenler özelden mesaj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Neymiş arkadaş bu bilet.Millet satmak için yeni acc falan alıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Çıkar çıkmaz satılığa biten bir oyun ama bazı arkadaşlar biraz abartıyor biletin fiyatını. İstedikleri paraya gidip erdal abiyle rakı içerim daha iyi mantıklı bi şekilde gitmiş olur o kadar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erfir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 wastyrx mesaj kutun doluymuş ÖM yazılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar