copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mr_Hand said: SNA1L said: but kanat fln hiç sevmem kemikli ete karşıyım et dedigin löp löp olur +1 sırf bu yüzden küçük balıkları yemekten nefret ediyorum, tavuk kanadını sevmiyorum. kanat sevilmezmi yaa çarpılırsınız. off bi de mangal olucak hhhhmfs o değil de para para pişmiş domates sosuna bayıldım evde deniycem :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 böyle topicleri gördükçe kendimi hiltonun felan şefi sanıyorum, ne sefil tuto lan bu
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 sen de koy görelim lan o zaman hırto.
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 HotLine said: bende eve gidince bi deniyim ya schnitzel yapmayi orendim paso schnitzel yiorm sogucam yakinda schintzel den haa. isteyene anlatirim schnitzel zaten bende netten buldum ama oneririm denyin cok kolay yapmasi:) bu biberli domateslide guzel duruyor bide onu deniyhim de asil ben kirmizi et yani steak yapmak istiorm guzel bi recipe bilen varmi? http://www.yemek-tarifleri.tv/kekikli-antrikot/
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 SeaGle said: Abi az önce yaptım yedim, mikemmel. Göğüs normalde kuru olur ama tereyağı yumuşatmış direk, pamık gibin olmuş. Birde biberlerin tereyağındaki kokusu yok mu hmffssffs. 10/10 veriyorum ve 2012'nin en iyi tutosu seçiyorum şu an. abi şimdi gördüm çok duygulandım o kadar kötü yorumun üstüne sfdfsd
manve Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Seele said: su tenekede yapilan tavuklar varya süper oluyormus daha hic yiyemedim. Efsana bir sey cidden, hayatimda yedigim en lezzetli tavuk budur. Cingene tavugu mu ne diye geciyordu. Yapmasi falan da kolay da iste ates yakacak bir tavugu oturtacak kazik lazim.
Beygir Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Tenekeninde tepesinde kücük bir delik açmayı unutmayın
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 o teneke olayının güzel olmasının nedeni tavukların çok yavaş pişmesi şu fırınlı sobalar vardı eskiden onlarda da çok leziz oluyo 4 saat falan pişiriyosun yavaş yavaş
Öne çıkan mesajlar