Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Imperial] War Blade - Lord Caplypho (RPPVP)


Konn

Öne çıkan mesajlar


War Blade


Guild Faction;
Imperial
Guild Affiliation;
Dark & Light
Guild Lideri;
Nostorno (Helsing)
Guild Yetkilileri;
Sputzke (Jurin), Sadness, Alessa, Zinguash

[hr]
OORP – Guild ve Yonetim hakkinda;

War Blade guildi oyun dunyasindaki son onemli adimlarini World of Warcraft – The Burning Crusade zamaninda atmis ve oyun icerisindeki aktivitelerin tumunde aktif olmustur. War Blade kendi isminin yaninda yoneticileriyle de durusunu ve karakterini her zaman ortaya koymus bir guilddir. Hatirlamak isteyenler veya istemeyenler icin belirtelim, Guildimiz’in Lideri Helsing (Ahmet abi) ve ben (Ilhan) guildin temel yonetimi ve organizasyonu ile ilgilenmekteyiz.

Guildin amaclarina detayli olarak deginmek istemiyorum zira oyun yapisi itibari ile amaclari zaten onumuze koyuyor. Bizim esasli amacimiz oyun ici olmaktan ziyade oyun disidir. Amacimiz oyun icerisinde birlikte vakit gecirmekten keyif alan, yeri geldiginde oyun ici sosyal icerigi paylasan, aktif ve en onemlisi ‘sosyal’ oyuncularla dolu bir ortam olusturmaktir. Bu amacimizi bir araci olarak kullanarak oyun ici icerige erismek ve en son kertede esas olan amacimiza ulasmak, yani aylar veya seneler sonar yuzumuzde gulumseme birakacak anilara sahip olmak icin bu Guild icin zaman harcayacagiz.

Son olarak deginmek istedigim onemli bir nokta daha var. Biz bu guildi RPPVP serveri olan Lord Calypho da kurmayi uygun gorduk zira her SWG oyuncusunun arzuladigi gibi Star Wars evrenidne RP yapabilmek veya en azindan o havayi o tadi alabilmek bizim de hayalimiz. Iste bu sebepten dolayi Guildimiz icerisinde bulunacak elemanlarin Star Wars hakkinda temel bilgiye sahip olmalari ve yeri geldiginde yan aktivitelere katilmaktan keyif alabilecek olmalari gerekmektedir. (Hardcore item avcilari istemiyoruz basit olarak).

[hr]
Prologue – Guildin Olusumu

Yorucu bir gunun ardindan Sadness ve Nostorno, Mos Ila’ya donmeden once bir magara kenarinda techizat tamiri ve karinlarini doyurmak icin kamp yapmaya karar verirler. Nostorno Tatooine’in collerinde sadece tehlikede olduklarinin farkindadir ve etrafi kolacan etmek icin magra disarisina cikar. Karanligin cokmek uzere, gok yuzu acik ve yildizlarin tek tek sayilabilecegi bir aksamda magara agzinda oturmus ileriyi dusunceli bakislarla gozleyen Nostorno bir anda ayak seslerine irkilir ve cevikligini kullanarak ayaga kalmak istese de gelen sadeace Sadness’dir ve Nostorno’nun omuzuna telkin edici bir bicimde dokunur.

Sadness: Cok fazla dusunuyorsun, meraklanmana gerek yok, haberini aldik nede olsa degil mi?
Nostorno: Haklisin ama yinede gucumuzu geri kazanmak istiyorum, su anda olmak istedigimiz yerde degiliz, yapilacak cok is var ve hala hicbirsey kesin degil.
Sadness: Sakin ol… Biraz daha bilge davranmaya gayret et, guc bize yapmamiz gerekeni soyledi. Simdi sabretmeliyiz, cok az kaldi.
Nostorno: Sabrediyorum tabiiki, yapacak baska neyim var ki zaten…
Sadness: Hadi, birseyler yiyelim sonrada isimize bakalim. Bir iki saat icerisinde Mos Ila’ya donmus olmaliyiz.

Yanlarinda tasidiklari erzagi tukettikten ve techizatlarinin bakimini yaptiktan sonar kampi toparlayan Nostorno ve Sadness Mos Ila’ya dogru yola cikarlar. Mos Ila’ya vardiklarinda sabah olmak uzeredir. Katinada geceyi geciren Nostorno ve Sadness sabah kapidan gelen sesle uyanirlar. Kilicini eline alan Nostorno kapiya yonelir. Sadness yine sakin olmasini soylese de Nostorno guvenligi elden birakmak istemez. Kapi acildiginda karsisinda Jawa goren Nostorno sasirirken Sadness’in yuzunde bir gulumseme belirir. Nostorno, Jawa’dan aldigi data mektubunda yazanlari Sadness’a okur.

Sizin kadar emin olamasam da, sanirim yakinda gorusecegiz – Sputzke


Aksam kantinada bir masada oturan ikili sohbet ederken kantina kapisindan iceriye, agir adimlarla, bir kelle avcisi girer. Yavas adimlarla masaya yonelirken Nostorno ve Sadness, gulumseyerek selam veren Sputzke’ye, karsilik verirler...
[hr]

Umarim bu kucuk hikayenin uzerine, guildimizin Act 1'i 2'si ve nicelerinde bizimle birlikte yeni anilarimizda sizler de olursunuz.

Katilim icin yetkililere oyun icerisinden veya forum icerisinden bana ulasabilirsiniz.

Guilde iliskin diger konunun istenmeyen bilgi coplugune donmesi sebebiyle silinmesini talep ediyorum, tesekkur ederim.

ek not: cin halk cumhuriyetinde saat sabah 5, uyku agir basiyor, imla hatalari affola
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Oldum olası gulidlerde officer nember kast ını anlayabilmiş degilim bir çok oyunda çok iyi gulidlerde oynadım her zaman arkadaşlık üzerine kurulmuş eğlenerek oyun oynanan topluluklardan zevk aldım Turk gulidlerindeki kavgalardan officer olmuş kişilerin digerlerine kral gibi davranmasından hiç haz etmem.Officer ın dediği son dur lafından iğrenirim. warblade i swtor da arkadaşlarımızla aynı vent içinde eğlenerek abuk sabuk officer havalarından sıkıcı ve kabul edilemez gulid kurallarından uzak eğlenerek oyun oynayabilmek için kurduk.Biz nember aramıyoruz başvuru istemiyoruz sayfalarca gulid kuralımız yok ki okumanızı istiyelim biz sadece birlikte oyun oynayıp vent te sohbet edebileceğimiz arkadaşlar arıyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...