EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 fizban said: Rumlugu bir hakaret sanan, "afedersiniz rum" seklinde kullanan bir adama iki yuhlama az bile. Ntv ses kismayi ihmal etmedi bu arada. O yuhlamanın sebebi şuysa helal olsun yuhlayanlara da hiç inandırıcı gelmedi bana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 fizban said: Rumlugu bir hakaret sanan, "afedersiniz rum" seklinde kullanan bir adama iki yuhlama az bile. Ntv ses kismayi ihmal etmedi bu arada. Hepimiz biliyoruz neden ıslıklandığını şimdi kandırmayalım birbirimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 rte'nin kendi partisinin düzenlediği organizasyonlar dışında yuhalanmadığı bir yer yokki zaten şaşırılmaması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ben ondan yuhlandı demedim. bir cenaze bile olsa yuhlanmasında sakınca görmüyorum dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Bir dakika...Afedersiniz rum mu dedi başbakan ben mi yanlış okudum. Ona göre okkalı bir küfür gelebilir çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 lefter için kullanmadı. daha önce kullanmıştı. "ne ermeniliğimiz, ne afedersiniz rumluğumuz" kaldı tarzı bi laf etmişti. direk rumlara hakaret edip nefret suçu işlemiş burada aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 "afedersiniz rum" diyince yuhlanıcak kadar duyarlı bi millet olsaydık bu durumda olmazdık zaten yuhların sebebi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 böylesi efsane bir kişinin vefatının azizin propagandasına dönüşmesi rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ben izleyemedim de ne propaganda yaptılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar