Deacon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 3 yildir falan n97 kullaniyorum. Cektigim cileyi tahmin bile edemezsiniz. O yuzden bu kardesinize bir iyilik yapin ve telefon tavsiyesinde bulunun. Oncelikle su siralar telefon alinmali mi bilmiyorum. "2 ay bekle yeni bir olay var ucuzlar telefonlar" gibi bir durum varsa belirtiniz. Etraftan yaptigim arastirmalar sonucunda samsung almamaya karar verdim. Genelde HTC icin iyi seyler diyorlar. Mesela su an vatan %25 indirimle HTC Sensation 1370 TL'ye geliyor. Aklimdaki telefon bu. Telefonu genelde oyun oynamak icin kullanicam. Ha bir de muhtemelen root'layip taklalar attirmaya calisicam. Bir el atin da gene bir pismanlik yasamayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 samsung galaxy serisinden hoşuna gideni al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Xperia arc S al tasarım önemli diyorsan, fiziksel ve yazılımsal tasarım bu arada. Aksi halde Galaxy Nexus en iyisi bu aralar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 nexus iyi bence bak amazon.de'den alıyım sana gelirken getiririm şubatta gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Nexus'a bakayim madem. Xperia'lar cok cekici gelmiyor. HTC vs Samsung hype dolayisiyla onyargiliyim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 sony xperia lardan bişeler al derim. şu ana kadar sorun yaşayan duymadım pek. htc ve samsung arıza açısından sıkıntılı, hep bi kronik hata çıkıyor ürünlerinde (belki hepsinde değil ama çoğunda).. alacağın ürünü araştır öyle sorunları var mı yok mu diye. desire s aldım ya allah diyerek. şimdilik arıza çıkarmadı. umarım çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 http://www.amazon.de/gp/product/B005Y5SE6I/ref=s9_simh_gw_p23_d3_g23_i2?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1F7Q3NJTVQTH8N68N526&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128 indirimde 1200tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Alicam diye yirtinip sonra cevap bile vermedigin router gibi olmasin onun gelisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Galaxy nexus bulamiyorum ya. http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-nexus-i9250/ burda buldum sadece. vatan'da falan yok hic. nedendir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 CES 2012'de herkes yeni telefonları görücüye çıkarttı, hemen hepsi mart gibi çıkıyor. Beklemek lazım. Bende Sony Xperia S alıcam çıktığında. Beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 S2'yi 1300 civarı satan yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 İstediğin özelliklere göre önerim Arc S kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bugun arkadasimin xperia arc'iyle oynadim baya. Telefon cokzel ve cok begendim ui'yi falan. Arc s'i rootlamak falan cok sikinti midir? HTC'ler bu konuda baya rahat diye biliyorum. Bu konuda da sikintisi yoksa arc s alirim galiba. Fiyati da iyi baya. Bu arada kullanan var mi? Kullaniciya 320 mb ram birakiyor diyor. Oyunlarda sorun olur mu diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bootloader'ı açmadım hiç, kendi firmware'i cidden iyi, ama rootladım kolayca düz arc'ı. Arc S'de kolaydır sanırım. Sudoku ve satranç oynadım sadece ama, oyun konusunu bilmiyorum. Gerçi herşeyi sd karta yüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Hacı ben Ray de bile NFS Shift oynuyorum. Arc S uçar gider. Extra bişi yapmana gerek yok teli, zaten gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 xperia ray nasıl? yeni konu açmiyim dedim. ya da onu alcana bunu al dediğiniz. ray küçük, uzun pil ömürlü falan hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Alırsan kesinlikle pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 fede said: xperia ray nasıl? yeni konu açmiyim dedim. ya da onu alcana bunu al dediğiniz. ray küçük, uzun pil ömürlü falan hoşuma gitti. abi denize xperia arc s aldık. çok klass tasarımının yanında telefon da imba. ics'ye de geçecek yakında zaten. kamera falan harika. alıcaksan kişisel önerim. yeter. tam ideal telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 500 lira filan var arada heralde. arc s i ben de beğendim de bakalım. arc s olmazsa ray alırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bende karar versem 1000 liraya kadar telefon alcam bugün yarın dün az kalsın alıyordum xperia ray son anda dedim biraz daha bakiniyim şimdi xperia ray çok tarz telefon fakat aklıma şarjı yeter mi yetmez mi sıkıntı yaratır mı diye takıldı çok.. gerçi rootlayıp gergenin yaptığı gibi setcpu yapınca problem olacağını sanmıyorum ama yinede fiyatı düşmüşken htc desire s samsung galaxy w kafamı kurcalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 şarzı uzun gidiyo diye okumuştum ben ama bilemiyorum tam yani küçük olmasına işlemcisinin daha düşük olmasına rağmen 1500lük pil var yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Galaxy W vs Xperia Ray Xperia Ray vs Desire S bilemedim ki. bide konuşma süresini internette gezinme oyun oynama süresine yakın olarak kabul edebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 htc üzmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben de farklı bir topic açmadan burdan sorayım bari.. iphone 4s alınır mı bu aralar ? kampanyalı mı alınır, nasıl alınırsa uygun olur ya da onu alma bunu al vs şeklinde biri ilgilenirse sevinecegim, mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ayfon yurtdışından alınır en temiz. applesever isen alınır tabi. ama droid daha iyi gelebilir kullanıcıya göre değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar