Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik.com için yapılan fedakarlıklar...

laverda

Öne çıkan mesajlar

neden sallıyorsun ki? bu kadar ayrılamadıgın sey ne? forumlar burda. 3 5 saat sonra da burada olacak. ha çok önemli ve uzun bir yazı yazmıstır birisi veya tartısma vardır. onu hızlı hızlı okumaya calısırsın ama yinede gidecegin yere geç kalırsın (ki kullandıgım bir yol degildir. cunku tadını cıkara cıkara okumak varken acele niye. dedigim gibi 5 saat sonra silinmeyecek o yazılar)[signature][hline] Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
Sosyal ağlarda paylaş

çok anlamsız..

paticik için fedakarlık diyorsanız bunu admin ve moderatör grubuna sorun.. sonucnda bir üye bir site için ne akdar fedakarlık yapabilir ki?
cebinizden para mı çıkardınız? yada bir durum olduda paticikte destek yürüyüşü mü yaptınız?

bu konu zaten saçma.. ha bir staff elemanı açsa amenna derim.. zaten böyle bir durumda mesaj atması gereken insan grubundan da biri (nukem) mesaj atmış..

bir kullanıcı olarak ne yaptınız ya da ne yapabilirsiniz ki? üyesin sen üye ne az ne çok.. anla bunu ve kendi tembelliklerini siteye yıkma..

neymiş kız arkadaşımı bıraktım sınavı astım okulu kkırdım
afferin adam mı oldun şimdi.. eğer öyle düşünüyorsan söyleyeyim böyle adam olunmuyor boş aylak takımının önde gideni, bayrak taşıyıcısı olursun anca bir baltaya da sap olamazsın
oksijen tüketme makinaları, sabun yapılası insanlar olmayın
adam olun..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

eh o hesaba göre paticik'e ayırdığım vakti matematiğe ayırsam astronom olurdum, düşünün nasıl fedakarlık artık.. :)

hatta paticik'i takip ederken yaktığım elektriğin ve net hattının bedeliyle araba alırdım belki.. :-p vah vah, yazık bana.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bakın aslında bu topic Paticikteki eskilerin yada cok vakit gecirmis kisilerin Aptallıklarını Yuzlerıne vuruyor siz farkında degılsınız.. Anladım ben anladım;

(bkz: Samin kafasina nasilda danketmiş)

Yani Burada takılacagımız vakti Degerlendirseydik cesitli seylerde Ohooo Turkıyeyi Avrupa Birligine Sokar, Uzayda üs kurdutur 5 yıl sorada seyahatlere baslatırdık serefsizim...

Arkadas bunu anlatmaya calisiyo bize farkinda degiliz. Pıravo ben bu arkadası kutlamak hatta elini opmek istiyorumz[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

[geyiq mode on]
zamanımı yiğiyor birazcık(tamam bayaaa) okadar...zaman dediğin nedir ki? pehh
ama bu bir fedakarlık mıdır?
sorarım size fedakarlıkmıdır he?
hee?
cevap verin..!!
cevaap??

değildir...
[/geyiq mode off][signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Bence fedakarlik değil bu.
Ancak ben calişirken saat başi neredeyse forumlara giriyorum
Bağimlilik yapiyor.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum
nası diim böle rahatlatıyo

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

degerlendiremeyenler uzulsun ne diyim
en yakin arkadasliklarimdan bir kacini bu forumlarda buldum ben (Doggy, Berk, Sly-One bir kaci sadece)
Ema aplayla bu forum sayesinde tanistim, kendisi heralde dunyada en saygi duydugum insanlardan biridir
ingilizcemi gelistirdim, hayatimda gormedigim seyler gordum bilgim genisledi

bu yuzden zaman kaybetmedim ben burda, oturup neti dolasacagim yerine burayi okudum ha o ha o[signature][hline]Silence in the studio!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 13 Ekim 2004 14:29 tarihinde demiş ki:
Spor forumunu moderate edicem diye ömrümden 5-10 yıl verdim heralde..

ulan zaten sen kac yasındasın, paticik kac yasında :)

bence burası oyle bir ortam ki oyle onemli ki. paticikten bir gunluk bir banlanma yasamısdım bi baktım hic bisey yapamıyorum oyle uzuldum ki elim ayagım baglandı. sonra gittim butun admin teamden ozur diledim adam gibi adam olucam dedim. sagolsunlar hepsi cok iyi insanlar. ben bu forumdan sheref gibi uber kaliteli bi insani ve biraz degisik bi adam olsa da nukemi buldum. mutluyum, gururluyum. paticikte olmayanlara ve gidip levelda gezenlere nedense acıyorum. bi de uye alımını kapmıslar allahım yarappim ya resulallah burada bu kadar degerli insanlar ve bir o kadar da degerli bir ortam varken neden sama sepelek forumlara gideyim ki.buranın havasını soluyan adam bırakamaz zaten.

ve bir seye de cok seviniyorum. paticikle bu kadar erken yasta tanıstıgım icin. kendimi snslı buluyorum hatta.
[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 13 Ekim 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 13 Ekim 2004 15:09 tarihinde demiş ki:
çok anlamsız..

paticik için fedakarlık diyorsanız bunu admin ve moderatör grubuna sorun.. sonucnda bir üye bir site için ne akdar fedakarlık yapabilir ki?
cebinizden para mı çıkardınız? yada bir durum olduda paticikte destek yürüyüşü mü yaptınız?

bu konu zaten saçma.. ha bir staff elemanı açsa amenna derim.. zaten böyle bir durumda mesaj atması gereken insan grubundan da biri (nukem) mesaj atmış..

bir kullanıcı olarak ne yaptınız ya da ne yapabilirsiniz ki? üyesin sen üye ne az ne çok.. anla bunu ve kendi tembelliklerini siteye yıkma..

afferin adam mı oldun şimdi.. eğer öyle düşünüyorsan söyleyeyim böyle adam olunmuyor boş aylak takımının önde gideni, bayrak taşıyıcısı olursun anca bir baltaya da sap olamazsın
adam olun..

insanların tembelliklerini bir foruma ya da bir siteye yıkması elbette ki saçma. ama "Sen bir üyesin, ne az ne çok" demek de ayrı bir saçmalık. Eğer bu üyeler olmasa forum olmaz bunu da bil babacum. Çok saçma bi topic buna katılıyorum, bir foruma ne gibi bir fedakarlık yapılabilir ki? ama üslubun yanlış.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 13 Ekim 2004 15:09 tarihinde demiş ki:
çok anlamsız..

On Numara Reply :D

adam olun..
[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

|Alem ßuysa Kral Biziz »» GS |
Sosyal ağlarda paylaş

ben yazaiblirm valla sınavlara çalışıcakkken çeviridimiz yazılar az mı oldu
ama volfini de dediği doğru adamla bir yıl aynı 20m^2 alanda takılıp tanışmamıştık sonra adam binemkaç mil uzağa gitti pmden konuştuk aa koç moç derken yürüdü gitti.
aayrıca yine bu forumdan tnaıdığım bi sürü isnana telefon açıp hadi bişiler yapalım diyibliyorum...
patiye haracanan zaman boş zaman sayılmaz ama şu sıralar giremiyorum mesela foruma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...