Calevey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Sign up now for the beta of TERA! We are happy to announce that, starting today, players in Europe can sign up for our beta of TERA. Everyone who signs up will have a chance to participate in the upcoming beta. There will be various phases to the test, giving you several chances to gain early access to the game. If you hurry and fill out the form by the 13th of January at 11:30 CET, you’ll have a chance to win 1 of 1,000 special beta access keys. With this key, you’ll be able to test TERA throughout the entire beta. If you’re not one of the lucky winners, don’t worry – there will be plenty of other chances to join the beta of TERA. US - beta Europe - beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bu gemiyle gezilen ev falan yapılan oyun vardı o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abi bu oyun neden Aion'un yenisi gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ahmedinejad said: bu gemiyle gezilen ev falan yapılan oyun vardı o mu? o archeage değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ahmedinejad said: bu gemiyle gezilen ev falan yapılan oyun vardı o mu? yok o degil bu spinin dedigi gibi archeage onun adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 sağol calevey hatırlattığın için. başvurdum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 betasında oynamış biri olarak en yakın zamanda f2p camiiasına geçiş yapacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Bone said: sağol calevey hatırlattığın için. başvurdum hemen. reca ederim ne demek. bekledigim bir oyundu herkes faydalansin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar