yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Lord_Argos said: yav said: toprağını fazla başarılı işletirsen bir süre sonra önünü kesiyolar sen bu toprağın çeyreğiyle de hayatını sürdürürsün eyvallah diyolar Ahaha toprağı ben değil köylü işletir. restoranım var ama kasiyer ile garsonlar işletiyor onlar çok çalışınca diğer restoranları da alıp dünya zengini olacağım öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ya bi olayı yok. bi tane dük kızı kapıcaksın. sonra lordum lordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2011/03/umut-sarikaya-kontluk-dukluk-sistemi-durum-dunyasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Feodal çağ hakkında konuşunca aklıma hep Avrupa geliyor. Bu bahsettiğiniz düzenler Çin ve Japonya'da da aynı mıydı acaba? Gerçi Çin feodalizm yaşadı mı yaşamadı mı bilmiyorum ama Japonya'da baya ağır bir feodalizm olduğu ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 çinde feodalizm 1800lerde bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 lordluk sistemini felan boşverin, shogunate kuralım. ikisi de feodel sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 crusaders kings oldukça gerçekçi bir simulasyon bunun için sdf adamın krallığına konabilecek kadar "reputasyon"un olması lazım yoksa sadece topraklarını alırsın. geri kalan fiefler de muhtemelen ya reputasyonu yüksek bir lordu ya da varsa aileden gelen birini kral yaparlar öyle devam ederler. aralarından tabi fırsattan istifade bağımsızlık ilan edenler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dauf_renktas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 çok fazla crusader kings oynamışsın. //yazılmış allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar