Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baalorc bogazicindeki battle of the bands yarısmasında birinci!

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş atatürk anadolu lisesi orkestrası [baalorc işte] bogazici universitesinde yapılan battle of the bands yarısmasında birinci geldi haydin hayırlısı tebrik ederim onları.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

ooo güzel

onlara album falna yaparlar. Çünkü Battle of bandsden çıkan gruplar böle tanılımaya başlaio kazanınca, albüm falna yapiolar ediolar.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

ya nukem allah askına bi yuru ya eline hayatında gitar almamıs adam muzik hakkında yorum yapıyo. bence hic fena degiller. e olsalardı nasıl birinci olacaklardı.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

bu yaşta güzel müzik yapıyolar ve senkronizasyonları çok iyi ama Battle of the bands'de birinci olacak kadar iyiler diyemem gerçi ne aradıkları pek belli değildi bu birincisi ciddiyetsizlik vardı biraz grup performanslarını etkiledi bu da ikincisi...

yinede tebrikler...[signature][hline]regarnur kharta
Sosyal ağlarda paylaş

abi cok calıstı adamlar bizzat gordum yani. simdi biraz saldılar birinci olduk diye istemeden. iletecem hepsini bronxta da cıkacaklar bi bakın topic acmıstım ilgili.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...