Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] prestij class lar hakkinda


Anason

Öne çıkan mesajlar

hepsini deneme sansim olmadi ama bu prestij classlar cok hikaye geldi,epic karakter olduktan sonra normal yolunuzda ilerlersenz cok daha iyi guclu olunabilcegi kanisimdayim,mesela en cok tavsiye ettikleri arcane archer i denedim.ilginc ama tatminkar degil.keza shape shifter da deil.ben 35 wisdom yapip dragon olana kadar insan halimle ortaligi daha cabuk toza dumana katarim heralde.sizin var mi super dediginiz bi prestij klass?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onlar zaten tahminimce öyle güç katsınlar diye değil zevk için çeşitlilik amacıyla yapılmış şeyler epic e gittiğinde zaten çoğu karakter güçlü oluyor ama oyunun başlarında değerleri iyi verip prestige classları lvl 5 te aldığınızda epey avantajlı oluyor ondan sonra epic char . için epey kasmak gerekiyor tabi o da var[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane archer çok güçlü.Özellikle yüksek levellerde epey yüksek attack bonuslarına sahip oluyor.ama single da shifter güzel derim.Yada sorcerer veya bard ve red dragon disciple[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

weapon master denedim, kesinlikle hiçbir sıradan class dengi olamaz. daha lvl 20 civarlarında düz +3 greatsword'la 100 vuruyordum habire. keen bir silahla 12-20 aralığına mı ne ulaşılıyor x3 için, rakibin ac'si isterse 100 olsun gene yarar geçersin. epic sorc filan premonition yapsa gene 50 dmg filan yer.. hatta oyun izin verseydi o deli büyücünün aklını alacaktım, kerata beni hakir gördü ama pişman olacak.. :)

hepsi değildir belki ama mesela weapon master resmen oyuyor herkesi ve wizards'ın verdiği meşhur karakterlerin özellikleriyle filan kıyaslanınca benim hotu karakterim tanrı gibi.. elminster'i de tokatlarım da uslu duruyor diye gülüp geçiyorum.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha benim bi sunucuda 16 ftr 13 wm 11 rogue karakterim vardı resmen cinayet.elminster felan dinlemez.13-20 kritik üstüne 44 dc lik devastating.çift elle roundda 7 atakla tam biçer döver oluyorsun.test edildi ve onaylandı her class a karşı.
Rogue da sneak vweriyor 5d6 galiba eh 130 130 vuruyorsun[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...