Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 milli etiğim bakanlığı yazıyı çakmış okullara demiş sadece okullarda kutlayın öyle stadlara çıkmanıza gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 yakında Atatürk'ün resmini de gidin evinize asın. okullara asmaya gerek yok diyecekler. aha yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ee doğru demişler stadda bayram mı kutlanır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 lahn.. neyse geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 play off maçları var zaten digitürk yazdırmış şeriat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ayrıca O o kadar yücedir ki isa gibi sadece bir ay değil her yıl farklı bir ayda doğmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 isabet olmus, dogru karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ilkokulda saraçoğluna cıkmıştım ben fenere küfür ede ede çimleri yolmuştum falan sağa sola tükürüodum bide futbol holiganlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 akdeniz bölgesi kısmı var bunun 90% nem 30-40 derece arası o stadda ızdırap 2-3 saat sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 said: İlgi: 05/01/2012 tarihli ve 62 sayılı yazı ve ekleri. Şanlıurfa Valiliğinin ilgi yazıları uyarınca, ülkemiz genelinde öğrencilerin bilgi, görgü ve tecrübelerinin artırılmasına ve pekiştirilmesine katkıda bulunmak, mukaddes beldelerde bulunan ve İslam tarihi açısından önem arz eden mekanların da ziyaret edilmesini sağlamak maksadıyla öğretmenlerin nezaretinde öğrenciler için Diyanet İşleri Başkanlığınca yazımız ekinde gönderilen program çerçevesinde "özel umre turu" düzenlenmiştir. Bu itibarla, ülkemiz genelinde kontenjan sınırlı olduğundan söz konusu programın Müdürlüğünüzce ivedi olarak tüm okullara duyurulmasının teminini arz ederim. Dosyalar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 BabacumMostors said: ayrıca O o kadar yücedir ki isa gibi sadece bir ay değil her yıl farklı bir ayda doğmuştur İşin ilginç tarafı şu ki kutludoğum haftası 20nisanı içinde barındıran hafta olarak geçiyor fix. Ramazandı kurbandı bayram haftaları devamlı değişirken bunun sabit olması.. Yada ozamana göre herşey hicri takvimde iken bunun miladi takvime göre olması, 23 nisan için kutlamalar iptal ediliyorken okullara kutlu doğum haftasının kutlanmasına dair MEB den genelge gitmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 http://onlyhdwallpapers.com/wallpaper/north_korea_rungrado_may_day_stadium_high_resolution_desktop_2800x1866_wallpaper-230499.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Okullarda bu Kutlu Doğum haftası saçmalığı lafı geçmiyordur umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ilerde geçer ben şimdiden alışalım diye yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Yok haklısın canım o konuda...Kaldı ki Kutlu doğum haftası kadar hayatımda saçma birşey duymamış olabilirim bak. Ha bunuda son 5-10 yılda artarak duymamız tesadüf olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Okullarda Kutludoğum haftası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kutlu doğum yazısı gelıyor uygulayan okullar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Bak bu işin iyicene .okunu çıkarmak olmuş, çok sinirlendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abovvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Tenekeadam said: said: İlgi: 05/01/2012 tarihli ve 62 sayılı yazı ve ekleri. Şanlıurfa Valiliğinin ilgi yazıları uyarınca, ülkemiz genelinde öğrencilerin bilgi, görgü ve tecrübelerinin artırılmasına ve pekiştirilmesine katkıda bulunmak, mukaddes beldelerde bulunan ve İslam tarihi açısından önem arz eden mekanların da ziyaret edilmesini sağlamak maksadıyla öğretmenlerin nezaretinde öğrenciler için Diyanet İşleri Başkanlığınca yazımız ekinde gönderilen program çerçevesinde "özel umre turu" düzenlenmiştir. Bu itibarla, ülkemiz genelinde kontenjan sınırlı olduğundan söz konusu programın Müdürlüğünüzce ivedi olarak tüm okullara duyurulmasının teminini arz ederim. Dosyalar: harbiden tenekeadamsın yahu,hollandadan,almanyadan,bilumum katolik ülkelerden vatikana sefer düzenliyorlar sesi çıkmıyor millet buna hık bık ediyor,inandığın değerin doğduğu topraklara gitmenin nesi anlamsız merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ne alaka ya? Adamın dediğine bak senin dediğine bak...Okul gezisi ulan...Ne umresi.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 benim tepkim özel umre turu muhabbetine bir nevi moderatöre gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Arkadaşım devlet eliyle öğrenciyi öğretmenle göndermekten bahsediliyor Ayrıca o yazı tamamen alıntıdır, ben kopyalayıp yapıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 diğer devletlerde kim götürüyor merak ediyorum neden böyle rahatsızsınız anlamıyorumki ayrıca,öğretmenin götürmesinden rahatsızsanız mahallenin imamı götürsün yada ismail abiye söyliyelim o götürsün ona kimsenin itirazı olmaz,te allaam ya nelerle uğraşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 saplashaman said: Tenekeadam said: said: İlgi: 05/01/2012 tarihli ve 62 sayılı yazı ve ekleri. Şanlıurfa Valiliğinin ilgi yazıları uyarınca, ülkemiz genelinde öğrencilerin bilgi, görgü ve tecrübelerinin artırılmasına ve pekiştirilmesine katkıda bulunmak, mukaddes beldelerde bulunan ve İslam tarihi açısından önem arz eden mekanların da ziyaret edilmesini sağlamak maksadıyla öğretmenlerin nezaretinde öğrenciler için Diyanet İşleri Başkanlığınca yazımız ekinde gönderilen program çerçevesinde "özel umre turu" düzenlenmiştir. Bu itibarla, ülkemiz genelinde kontenjan sınırlı olduğundan söz konusu programın Müdürlüğünüzce ivedi olarak tüm okullara duyurulmasının teminini arz ederim. Dosyalar: harbiden tenekeadamsın yahu,hollandadan,almanyadan,bilumum katolik ülkelerden vatikana sefer düzenliyorlar sesi çıkmıyor millet buna hık bık ediyor,inandığın değerin doğduğu topraklara gitmenin nesi anlamsız merak ediyorum? o düzenlenenler katolik okullarında oluyor genellikle, random okullarda değil. yoktur büyük ihtimalle ama diyanet eşdeğeri bi kurumları varsa onun bu tarz şeylere bulaşmadığına eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar