Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 escape said: lan bi mesaj yazamadım. neyse gerçekten yazıyım artık şu isimleri. fede, aluriel, stimpak, red, deathblade, lyna, spark, xaenin, di, axedice, cystein, küheylan bu posttan sonra, bu isimlerin ne postlarını görürüm ne hesaba sayarım. kendilerinin de hesaba sayıp saymamaları umrumda değil. iyi niyetli yaklaşınca bokunu cıkaran tipler bunlar, iyi bakın bu adamlara. hayde lili kıyamam orci
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 xunn said: escape said: lan bi mesaj yazamadım. neyse gerçekten yazıyım artık şu isimleri. fede, aluriel, stimpak, red, deathblade, lyna, spark, xaenin, di, axedice, cystein, küheylan bu posttan sonra, bu isimlerin ne postlarını görürüm ne hesaba sayarım. kendilerinin de hesaba sayıp saymamaları umrumda değil. iyi niyetli yaklaşınca bokunu cıkaran tipler bunlar, iyi bakın bu adamlara. hayde lili http://i.imgur.com/T7ZHB.jpg listede olmadığın için sinirlendin di mi
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 liste de olmadığımı görünce bende de bir burukluk olmadı değil.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Sparkcaster said: yoo baya bok gibiler, kendimi zorladım izledim 2-3 bölüm, şunu beğenip övenler "abi sünger bob yetişkinlere hitap ediyor yeaa" kafasıyla aynı sponge bob baya iyi ponylerden sonra izleyip bu contrasta rağmen sevmemen ise ... neyse bişey demiyorum
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 senko said: liste de olmadığımı görünce bende de bir burukluk olmadı değil. ehehehe http://i.imgur.com/tHh6P.jpg
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 di zaugna bone viktor fede ye de sempatik gıcığım
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 escape said: lan bi mesaj yazamadım. neyse gerçekten yazıyım artık şu isimleri. fede, aluriel, stimpak, red, deathblade, lyna, spark, xaenin, di, axedice, cystein, küheylan bu posttan sonra, bu isimlerin ne postlarını görürüm ne hesaba sayarım. kendilerinin de hesaba sayıp saymamaları umrumda değil. iyi niyetli yaklaşınca bokunu cıkaran tipler bunlar, iyi bakın bu adamlara. hayde lili ben neden yokum http://i.imgur.com/kf2Qo.jpg
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Olm sizi zaten sevmiyordu da, bize bir şans, bir gitar verdi biz değerlendiremedik o şansı. Ondan biz varız. İyi niyetinden yararlandık.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 siz tam hayvansınız da ben de az hayvan değilim ne biliyim ben olsam sevmezdim beni
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tamam ya ağlama. ben gıcık olayım sana da
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Escape gel buraya çabuk, yıl sonu geldi ortalama hesaplıcaz. Bütün patinin 4 lük sistemden 100 lük sisteme not çevirme işlemlerini sana bıraktık.
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Tyrannus said: siz tam hayvansınız da ben de az hayvan değilim ne biliyim ben olsam sevmezdim beni ev muhabbetinden beri en korktuğum üye sensin. O evde yaşamak için american psychonun fakiri olmak gerekiyordur.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 escape said: lan bi mesaj yazamadım. neyse gerçekten yazıyım artık şu isimleri. fede, aluriel, stimpak, red, deathblade, lyna, spark, xaenin, di, axedice, cystein, küheylan bu posttan sonra, bu isimlerin ne postlarını görürüm ne hesaba sayarım. kendilerinin de hesaba sayıp saymamaları umrumda değil. iyi niyetli yaklaşınca bokunu cıkaran tipler bunlar, iyi bakın bu adamlara. hayde lili liseli postu
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 escape said: lan bi mesaj yazamadım. neyse gerçekten yazıyım artık şu isimleri. fede, aluriel, stimpak, red, deathblade, lyna, spark, xaenin, di, axedice, cystein, küheylan bu posttan sonra, bu isimlerin ne postlarını görürüm ne hesaba sayarım. kendilerinin de hesaba sayıp saymamaları umrumda değil. iyi niyetli yaklaşınca bokunu cıkaran tipler bunlar, iyi bakın bu adamlara. hayde lili
fenris Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tüm wow oynayan ve weeaboo takılan üyelere gıcığım. normalde kaede bi iki anime seyreden, axedice biraz mmo takılan tiplerdi... size uyup iyice sapıttılar. mundar ettiniz lan liseden kalan arkadaşlarımı :/
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Beygir said: Kermit çok açık ara kermit hemde.
Öne çıkan mesajlar