Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 History yetiyo bana 4 eylülde roma bir günde yıkılmadı diye yeni bi seri başlıyomuş. Romayı titreten komutanların hayatı anlatılcak Hannibal-Aleric-Attila vb
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 bizde cikacakmiymis..ask local retailer filan diyorlar bazi fragmanlarda..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Sırf İz Tv için digiturk bağlattım. müthiş bir kanal o yüzden temel paketi yetiyor bana
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Abi digitürk iyi hoşta, çoğu kanal loopa bağlamış durumda. Her sene aynı belgeseller dönüp duruyor. Reklamı çıkan çoğu efsane belgeseli göremiyoruz bile.Sezon sıralaması desen o da yok karmaşık atıyorlar bölümleri. Hele sinema kanalları daha feci. Hafta sonu stabil 5-6 filmi gösterip geçiyorlar.Sıkıldım bir film izleyeyim desen aynı filme denk geliyorsun.Bari eski filmlerden falan atsalarda aralara biraz çeşit olsa.
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 dana22 said: bizde cikacakmiymis..ask local retailer filan diyorlar bazi fragmanlarda.. valla bilmiyorum onu inş. çıkar baya güzel yapmışlar çünkü canlandırmaları
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Dsmart da Avrupa maclarini kaybedince eurosportlari falan almıştı galiba. Bir ton kanal aldı. O bütçeyi diğer kanallara aktarıyorlar. Premier lig gidince belgesele vurmuşlar.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 premier lig bu sene gitti hangi belgesel kanalı geldi yeni ?
Öne çıkan mesajlar