Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 History yetiyo bana 4 eylülde roma bir günde yıkılmadı diye yeni bi seri başlıyomuş. Romayı titreten komutanların hayatı anlatılcak Hannibal-Aleric-Attila vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 bizde cikacakmiymis..ask local retailer filan diyorlar bazi fragmanlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Sırf İz Tv için digiturk bağlattım. müthiş bir kanal o yüzden temel paketi yetiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Abi digitürk iyi hoşta, çoğu kanal loopa bağlamış durumda. Her sene aynı belgeseller dönüp duruyor. Reklamı çıkan çoğu efsane belgeseli göremiyoruz bile.Sezon sıralaması desen o da yok karmaşık atıyorlar bölümleri. Hele sinema kanalları daha feci. Hafta sonu stabil 5-6 filmi gösterip geçiyorlar.Sıkıldım bir film izleyeyim desen aynı filme denk geliyorsun.Bari eski filmlerden falan atsalarda aralara biraz çeşit olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 dana22 said: bizde cikacakmiymis..ask local retailer filan diyorlar bazi fragmanlarda.. valla bilmiyorum onu inş. çıkar baya güzel yapmışlar çünkü canlandırmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Dsmart da Avrupa maclarini kaybedince eurosportlari falan almıştı galiba. Bir ton kanal aldı. O bütçeyi diğer kanallara aktarıyorlar. Premier lig gidince belgesele vurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 premier lig bu sene gitti hangi belgesel kanalı geldi yeni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 2012 konusuymuş meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar