Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Bu internetten geldi. Belki başkaları çoktan okumuştur ama komigime gitti. OLAY: Bir piliç bir yolda karsidan karsiya geçer. SORU: Piliç niçin karsidan karsiya geçer? YANITLAR: Rene DESCARTES : Yolun öbür tarafina geçmek için. EFLATUN : Iyiligi için. Gerçek, öteki taraftadir. ARISTOTELES : Karsidan karsiya geçmek pilicin dogasidir. Karl MARX: Tarihsel olarak kaçinilmazdi. HIPOKRATES: Pankreasinin asiri salgisi yüzünden. Martin Luther KING JR.: Tüm piliçlerin nedenini açiklamak zorunda kalmadan özgürce karsidan karsiya geçtikleri bir dünya düslüyorum. Hz. MUSA: Ve Tanri cennetten inip pilice dedi ki: "Karsidan karsiya geçeceksin!" Ve piliç karsidan karsiya geçti ve Tanri bunun iyi oldugunu gördü. Richard M. NIXON: Piliç karsidan karsiya geçmedi, tekrar ediyorum, piliç asla yolun karsisina geçmedi. Sigmund FREUD: Pilicin karsidan karsiya geçmesiyle ilgilenmeniz, sizde güçlü ve latant bir cinsel güvensizlik duygusunu ele vermektedir. BUDA: Bu soruyu sormak, sizin kendi piliç doganizi inkâr etmektir. GALILEI: Oysa piliç karsidan karsiya geçiyor... Charles DE GAULLE: Piliç belki yolun karsisina geçti, ama otoyolun karsisina henüz geçmedi. EINSTEIN: Pilicin yolun karsisina geçmesi ya da yolun pilicin ayaklari altinda yer degistirmesi, tümüyle sizin gösterdiginiz referansa baglidir. Bill CLINTON: Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiç bir sey geçmemistir. Süleyman DEMIREL: Binaaleyh, piliç geçmisse geçmis, geçmemisse geçmemis demektir. Tansu ÇILLER: Bu memleket için karsidan karsiya geçen piliç de bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir. R.Tayyip ERDOGAN: Ben tavuklu sandviç de satmistim. Abdullah GÜL: Hayir, bana böyle bir bilgi verilmedi ama karsidan karsiya geçtiyse hükümet geregini yapar. George W. BUSH: Pilicin bu yolda BM kararlarina ragmen cezalandirilmadan karsidan karsiya geçmesi, demokrasiye, özgürlüge ve adalete kafa tutmaktir. Bu durum, o yolu bizim çoktan bombalamis olmamiz gerektigini göstermektedir. Bölgede barisi saglamak amaciyla ve savundugumuz degerlerin tavuk türü teröristler tarafindan bir kez daha ayaklar altina alinmamasi için Amerika Birlesik Devletleri oraya karadan 243 bin GI, havadan 846 bombardiman uçagiyla desteklenen 17 uçak gemisi, 46 firkateyn ve 154 kruvazör gönderme karari ve bu güçlerine özgürlük ve demokrasi adina 5 bin kilometre çapindaki bir alanda bulunan tüm kümesleri yerle bir etmek görevi vermistir. Bu kutsal görev, ülkede uzaktan yakindan kümese benzeyen her seyi bir avuç kül haline getirinceye kadar sürecek ve küstah kümes efradini milletimize kafa tutmasi önlenecektir. Hükümetimiz, ondan sonra ülkedeki kümeslerin standartlara uygun biçimde yeniden insasina ve baslarina ABD Büyükelçisi tarafindan demokratik olarak seçilecek bir horoz geçirmeye karar vermistir. Kümeslerin yeniden insasi finansmanina karsilik olarak, bölgedeki tüm yem üretimine 30 yil süreyle el koymakla yetinecegiz. Yerel canlilarin, bizimle isbirligi yaptiklari takdirde yem üretiminin bir miktarindan özel fiatlarla istifade ettirilmesi öngörülmüstür. Bu yeni adalet, özgürlük ve baris kümesleri ülkesinde, sizi temin ederiz ki bir daha asla bir piliç bir yoldan karsi karsiya geçmeye kalkmayacak, çünkü yol kalmayacak ve piliçlerin de yürüyecekleri bacaklari olmayacaktir. Tanri Amerika'yi takdis etsin.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: Estel_Anorien, 13 May 2003 20:18 tarihinde demiş ki: Karl MARX: Tarihsel olarak kaçinilmazdi. +1 :-p eheh bush un açıklamayı okumaya kasamadım :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 cold oku buşun açıklamayı orası komik.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 OAHAHAHAHAH!!! süper:))) çok sevdim ya. tayyip ve gül süper.:D:D:D[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 heh başı güzel de sonra bayıyo hafiften :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ehuehu süperb[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Clinton aşmiş ehe[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 sonuncu ii oturmuş. en ii açıklama einsteindan gelmiş ama soruyu yanıtlamamış :) en basiti karşıda horoz görmüş olacaktı aslında ;)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Pilice sorun bence ;) Süper bişey bu. Tabi daha çok kişinin görüşü eklenerek güncellenirse daha güzel olur :P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Valla çok geyik olmuş benim acaip hoşuma gitti.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 LOL! hepsi guzelde, suleyman demirelde koptum :lol:[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ilginç olmuş gerçekten de bana mailden gelmiyor aman gelmesin de..[hline]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: Estel_Anorien, 13 May 2003 20:18 tarihinde demiş ki: EINSTEIN: Pilicin yolun karsisina geçmesi ya da yolun pilicin ayaklari altinda yer degistirmesi, tümüyle sizin gösterdiginiz referansa baglidir. buna katılıyorum bende :D[hline]WoW - Swg - Ao[b] - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: Estel_Anorien, 13 May 2003 20:18 tarihinde demiş ki: Bill CLINTON: Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiç bir sey geçmemistir. [hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] hade lean:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 einstain güzel söylemiş yada söylettirmişler.[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Martin Luther KING JR.: Tüm piliçlerin nedenini açiklamak zorunda kalmadan özgürce karsidan karsiya geçtikleri bir dünya düslüyorum en güzellerinden biri.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 pilici yerim ulan ben! alomatiğede vermem o dürüm yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 pilici yerim ulan ben! alomatiğede vermem o dürüm yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Sam: Minigun'dan uzaklaşmaya çalışan T-1000'e ait bir parçadır burada piliç. Görüntü aldatıcıdır.[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 yo yo hayır.... Bush o kadar zeki olamaz.... :-P[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 piliçler kesilmemek icin karsıya gecmek istiyorlar karşı taraf daha güvenlidir :)[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: Sam, 13 May 2003 23:35 tarihinde demiş ki: Sam: Minigun'dan uzaklaşmaya çalışan T-1000'e ait bir parçadır burada piliç. Görüntü aldatıcıdır Bi gonderme seziyorum... :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Matrixteki kel çocuk:There is no Piliç ...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 piliç hür iradesiyle karşıya geçmiştir. Kimse geçmeye zorlamamıştır. Zaten piliçleri karşıya geçmeleri için hiçbir beyaz zorlayamaz. Mandela.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ahahah ROFL! :DDD iptal bişi yaa... iyi güldürdün walla Estel :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar