Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ginaly said: Aluriel said: ginaly said: abicim türkiye sizin bilgisayar başından gördüğünüz şekliyle değil. esnaf lokantası tatava muhabbetine bağlamak istemiyorum, ama suark haklı bu konuda. Suark said: Ha ben ayrı olcam, batıo bana 35 lira diosan bi adada yaşayabilirsin kimse sana bişi demez yani. Özgürlükle bencilliği karıştırıyorsunuz diyerek mi haklı suark? hayır, "her insan bizim gibi değil ki" diyerek. sırf cevap atmış olmak için cevap atma, şimdi söyle bakalım, ister yaptırır, ister yaptırmaz dediğin adamların "aman gideyim sağlık sigortamı yaptırayım" diye kendiliğinden demesi için zorunluluk olmadan nasıl bir yol yöntem izleyebilirsin? "ya yaptırmıyosa da yaptırmasın o zaman" deme, çünkü o da devlet açısından zarar ve ziyana yol açıyor, 3-5 post önce belirttiğim gibi. sen cevap alma hakkını 2-3 sayfa önce kaybettin üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 tam ergen yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Suark said: e böle şeyler ergen tribi çünkü, o zaman diliminden çıkınca farkediosun bunları. Neyse, bişi isterken kendini düşünüosun geneli düşünemiosun sıkıntı burda. Senin hak dediğin şey sana zarar vermezken, adamdan esirgediğin şey onun muhtaç oldugu bişey. ya kimden neyi esirgiyorum hacı ben ? orayı bi anlat bana, cidden farkında değilim. kendimi düşündüğüm falan yok, ben de yararlanıcam gidip bu yasadan belki ama bunun zorla olması öyle yada böyle bi özgürlüğün kısıtlanmasıdır, başka da bişey değildir. hala anlamıyorsan pes doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ginaly said: tam ergen yaa. hmmkay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 tamam son kez tam anlatıyorum. Şimdi devlet bir imkan sağlıyor, bazı kesim insanlar ki bu ülkede ciddi bir yoğunluktalar, bu imkanı zorunlu olmasa almayacak kimseler. Ve bu haktan faydalanamayacak çünkü anası babası ayda 30 lirayı fazla görüyor evlatları için. Aynı zamanda bazı kimseler, sigortasız çalıştırılıyorlar mecbur oldukları için. Sen bu yasaya muhalefet ederek bu insanların sağlık haklarını ellerinden almaya çalışmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Suark said: tamam son kez tam anlatıyorum. Şimdi devlet bir imkan sağlıyor, bazı kesim insanlar ki bu ülkede ciddi bir yoğunluktalar, bu imkanı zorunlu olmasa almayacak kimseler. Ve bu haktan faydalanamayacak çünkü anası babası ayda 30 lirayı fazla görüyor evlatları için. Aynı zamanda bazı kimseler, sigortasız çalıştırılıyorlar mecbur oldukları için. Sen bu yasaya muhalefet ederek bu insanların sağlık haklarını ellerinden almaya çalışmış oluyorsun. 25yaşını geçip sigortadan yararlanamayan insanlar için mi diyorsun bunu? Çünkü çocukların ne olursa olsun sosyal hakları var. Dediklerin çok çarpık hiçbirşey anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ben böyle bi sağlık hizmeti getirilmesin mi diyorum? nerde söylediğimi göster bunu lütfen yada bu anlamı hangi mesajımdan çıkardığını. senin anlamadığın nokta bunun DAYATMA olduğu. gelir tespiti ve 35 lira muhabbetine gelirsek de, 35 lira ile bu hizmeti alabilecek adam sayısı çok az olacak bence. biraz incele o verilen linki falan anlayacaksın sebebini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abi ayda 35 75 liraya yatarak tedavi alabiliyorsun yani kalkıp da "senin gleirin şu kadar sen 212 lira ödeyeceksin" denmesinin de anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ya yok detayına biraz bakarsan o 35 olayı da hikaye gibi duruyor işin aslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 75 olacak helecanla typo yaptım eheh kaynak koyarım ama "viralci ibne sigigt!" demeyin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ver link ya burdan olmazsa özelden ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 hattağğğğ said: YATARAK TEDAVİ Erkek Kadın 20 YAŞ 417 TL 439 TL 25 YAŞ 505 TL 539 TL 30 YAŞ 544 TL 570 TL 35 YAŞ 553 TL 605 TL 40 YAŞ 592 TL 619 TL 45 YAŞ 636 TL 692 TL 50 YAŞ 856 TL 891 TL Açıklama: Doğum Teminatı Yok Yatarak tedavi giderleri anlaşmalı sağlık kuruluşlarında %100 ödemelidir. AYAKTA+YATARAK TEDAVİ Erkek Kadın 20 YAŞ 1.015 TL 1.065 TL 25 YAŞ 1.215 TL 1.255 TL 30 YAŞ 1.325 TL 1.805 TL 35 YAŞ 1.440 TL 1.880 TL 40 YAŞ 1.485 TL 1.895 TL 45 YAŞ 1.650 TL 2.140 TL 50 YAŞ 2.025 TL 2.515 TL Açıklama: Ayakta Tedavi Teminatı yıllık 3.000 TL, + Doğum Teminatı yıllık 3.500 TL'dir. Ayakta tedavi teminatı için sigortalı katılım payı %20'dir. %10 aile indirimi var bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ne bunlar aylık mı? yıllık mı? hastane fiyatı mı? sigorta taksidi mi? anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ayıramadım biraz bitişik oldular özür hani 30 yaşında bir erkeğin yatarak+ayakta tedavisi ayda 110 tl ye geliyor 212 nere bu nere ayrıca hasta her ikisinde de özel hastanelerden faydalanabiliyor o zaman devlet neden daha çok alıyor? ayrıca bir de katılım payı ödemek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 yok yıllık bunlar aylık için direk /12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 özel sigorta mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 evet, sadece bir firma diğer firmalarınk,ilere bakmadım henüz kaldı ki kişinin isteğine göre ek maddeler konulabiliniyor düzenlenebiliniyor sadece hazinenin zorunlu tuttuğu temekl bir poliçe var onun üstüne kişiye göre çeşitlendirme yapılaibliniyor hani ben satış temsilcisi/acente değilim ama ucundan bize de anlattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 gidip bunu alsa 25-30 yaş arası bi adam aylık 544/12 ödeyecek yani? 45 lira? geliri ne olursa olsun farketmeden bide. iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bunlar tedavi de ilaç masrafları dahil mi buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 aynen o yüzden devletin yaptığı biraz harç kesmeye benziyor kaldı ki doğrudan ve dolaylı vergiler de var sigortalı olmak kişinin kendi tercihine bırakılması gereken bir durum ha kaldı ki madem sen "ben sosyal devletim" diyorsun bu tür risklerin kaşılığının alınması gereken enstrüman vergidir ama bizde işsizlik sigortasında olduğu gibi bu da yanlış ve ters işliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ahmedinejad said: bunlar tedavi de ilaç masrafları dahil mi buna? ilaç dahil değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 hem ilaç dahil değil, hem de tedavi masrafı üst sınırı var sanırım. hani şu şartlarda uygun gerçekten ama bazı durumlar için pek iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 1-2 yere baktım da ilaç dahil olanlar o fiyatın yaklaşık 2 katına çıkıyor sanırım. bi de ilaç dahil derken eczaneden aldığın ilacı mı kastediyorsun? yoksa hastanede yatarak tedavi olduğunda kullanılanı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 BabacumMostors said: ahmedinejad said: bunlar tedavi de ilaç masrafları dahil mi buna? ilaç dahil değildir Dahil... ilaçlarıda SSK nin belirlediği fiyatlarda aliyorsun ssk nin asıl iyi olan tarafı aslında bu ilaçlar 60 liralık ilaç gelio sana 6 liraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 evet dahilmiş (ayakta tedavide yazıyor yatarak tedavide yazmıyor ama kapsıyordur herhal) saat itibariyle soruma cevap verecek adam bulamadığımdan link koyuyorum viralse beni yatırıp sigertsinler bi zahmet http://www.aksigorta.com.tr/bireysel_saglik_sigortasi.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar