throine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 o değil yav. o en alttaki sekmeye tıklayıp tarih yazıyorsun orada çıkıyor bu GSS sorgusu. Provizyon alabiliyor musun vs. diye söylüyor. ben mesela 01.01.2012 yazdım öyle çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 1104 - Son bir yıl içinde 30 gün gss prim gün sayısı olmadığı için, provizyon verilememiştir. bu yazıyor. daha hiç para yatırmadığım için vermiyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 burdan sorgulattım : https://sgk.ziraatbank.com.tr/ 3.395 tl borcum cıktı sımdı napıcaz? en son 2012 agustosunda bıraktım calısmayı işsizim şimdi bu nasıl mantık. bide bu haciz olayı var. http://www.yildirimgazetesi.com/haber_detay.ASP?id=14928 bide bu var . http://www.youtube.com/watch?v=ZcxjZINifVM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bulunduğun ilçedeki Aile ve Sosyal Dayanışma Vakfına gidiceksin, kaymakamlıklarda bulunur. Geriye dönük olarak gelir testi yaptırıcaksın. Sonra Sgk ya gidip gelir testini gösterim borcunu yapılandırcaksın. Yani Gelir testi sonucunda çıkan tutara göre ayarlıcaklar borcunu onuda gidip ödiceksin. Zamanında basbas bağırdım gidin yaptırın diye kimse dinlemedi alamazlar edemezler ama sgk ciddi arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 sgk e-hacize baslıcak bilginiz olsun sonra bankada param vardı ne oldu demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 peki gidip açık öğretime kayıt yaptırsam sonra öğrenci belgesi versem sonuç ne çıkar sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Poaco said: burdan sorgulattım : https://sgk.ziraatbank.com.tr/ burdan sgk borçanmayı mı seçiyoruz? benim babadan sigorta olayı haziranda bitti gelir testi de yaptırmadım ama borç gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Yaptırmadıysan her ay için ~ 200 olması lazım ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 AMENİKEAE 1600 TL borç diyor lan gss borçlanma seçince 234wrnıhb3wO NBESE NAPICAZ LAN düşürtemiyo muyuz bunu olm itiraz etswek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 benimde 600 lira. ki ben başvuru falan herşeyi yaptım bi sürü uğraştım ne bi test yapan var ne bişi... haraç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 lan saçma yanı bu süre zarfında hastanelere gittiğimde 100er 200er muayene paraları verdim hep sigortam bitti dediler diye ahahahah 1600 tl diyor lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 yurtdisinda yasayanlar ne halt edicek? Ben almanyada ödüyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Abi ben okuyorum ben niye borçluyum? 284 lira borcum var diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bu çok saçma bişi değilmi ya.hiç yoktan borçlu çıktı bi dolu insan.hani az buzda değil 1600 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ben nasıl itiraz edebilirim okuyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 öğrenciler de ödüyor belli bir yaştan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Dartanian said: Ben nasıl itiraz edebilirim okuyorum çünkü. 25 yaşından sonra annenin-babanın sağlık sigortasından yararlanamıyorsun. Erkekler için bu durum. Kızlarda nasıl bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 borcum yok. mis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kızlar evlenene kadar dı galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 gss'de borcum çıktı lan?!!!!!.s.s devlet haraç kesiyor farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Frostbite said: kızlar evlenene kadar dı galiba.. şu direkt liseli postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bu olay geçtiğimiz sene yürürlüğe girmişti. ben buradan bakmıştım kendi durumun ne olduğunu öğrenebilmek için. 50 soruda özetliyorlar. Buraya bakın ve bağlı bulunduğunuz kaymakamlığa gidip bilgi alın. http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connect/91680a00-ea26-4f5b-930c-89668f6fc29b/GSS_SORU_VE_CEVAPLAR_+23_01_+2012.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=91680a00-ea26-4f5b-930c-89668f6fc29b Yaşadığınız yerin kaymakamlığında yaptıramıyorsunuz bu işlemleri. İkametiniz neredeyse oradan halledebiliyorsunuz. Maddi durumu uygun olan arkadaşlar için bir tavsiyem olacak. Hiç uğraşmayın genel sağlık sigortası ile. borcunuzu halledip 4/B (halk arasındaki adıyla "isteğe bağlı") yaptırın. Çünkü gss'ye para yatırdığınız zaman emekliliğinize sayılmıyor. Sağlık sigortası kapsamında oluyorsunuz sadece. Ben emekliliğime de sayılsın diye 4B yaptırdım. Arada çok ufak bir aylık prim farkı var. Bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 niye lan escape? gramere takılma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 SOREN said: Dartanian said: Ben nasıl itiraz edebilirim okuyorum çünkü. 25 yaşından sonra annenin-babanın sağlık sigortasından yararlanamıyorsun. Erkekler için bu durum. Kızlarda nasıl bilemiyorum. 1990lıyım 23 yaşındayım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 O zaman yanlış yapmışlardır. Yakın tarihli bir öğrenci belgesi alıp SGK'ya git. Sadece T.C. Kimlik Numaranı vererek sigortanı tekrar aktif hale getirebilirsin. Benim de başıma gelmişti aynısı. 23 yaşımdayken sigortam iptal olmuştu. O zaman gss kanunu çıkmamıştı daha, o yüzden borç durumu da yoktu. Sadece sigortam kapanmıştı. Öğrenci belgeni al, sgk'ya bir uğra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar