Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 aente said: hayır bence işin abzürt tarafı şu tasarıyı, ödeyemediğin zamanlarda senden faiz a.k.a haraç alan bir projenin mantıklı olduğunu savunuyorlar. ben senden ne aldım ki benden faiz istiyorsun, ödemezsen bozuşuruz diyorsun? bunun devlete para kaynağı yaratmak için bir proje olduğunu anlayamamış garibim, hala devlet bizi seviyor, bize bakacak ekiki diyor. 29 sayfa boyunca beyni şunu alamamış adamlar bu yaşlarına kadar nasıl survive ediyorlar, ibretlik. iyide kardeşim, şu zaten bariz ki? anlamayacak bir durum yok bunda, malumun ilamı zaten o dediğin. Devletin kaynak yaratması tabi senin için kötü bir durum olabilir, ama bence güzel. Gidip dış borç almasından iyi. Öte yandan yasanın getireceği güzel şeyleri söylüyoruz, ha eksileri yok mu? vardır tabi ki ama bunlar zamanla düzelir. şeyi merak ediyorum, yasadan serzenişte bulunan arkadaşlarım, bununla ilgili ne yaptılar paticikte ağlamak dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Şu topiği ne zaman Sigarasız diye okusam vaktin geldiğini anlayıp aşağı inip yakıyorum bir tane. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ikametgahın aile yanında olması 25 yaş üstü için ailenin gelirine dahil olduğun anlamına mı geliyor? yoksa ailemle alakam yok diyebiliyomuyuz ikametgah aile yanında olsa da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 25 yaş üstü için aile yanı sayılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yani 25 yaş üstü aile gelirine dahil değil. tek başına. kesin mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 e ben 88liyim kendi başıma yaşamaya çalışıyorum aile gelirimden kime ne ki :/ ha çok kazanmıyorlar o farklı konu ama hani gereksiz yere fazladan para vermek istemiyorum. Haydaa bir de ikametimin olduğu yere mi başvurmam gerekiyor ? E ben daha ikametimi üniversiteyi okuduğum yerden aldırmadım ist.a :/ oooyy iyice uğraşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yok istersen 40 yaşında ol işsizsen ve ikametgah ailenin yanındaysa aile gelirine dahilsin. fak yu fakgakfak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 form bi tane verdiler 8-9 sayfa süt et tüketimi giydiginiz kıyafet fiyatları fln birsürü şey var. öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 uzatırlar bunu. kimse bişey anlamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 abi yasadışı bu ya. ikametgahının aile yanında olması aileden geçindiğin anlamına nasıl geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Ya heryer baktım zaman bi tek zamanda bir haber var uzatıldı diye. Onda da aynı haber içinde hem 1 ay uzatıldı demiş hem de son 7 gün yazmış. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1235032&title=gelir-testi-mektup-gonderilenler-icin-1-ay-uzatildi bakınıyorum internette hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 olm ben buna para verirsem hergün giderim hastaneye. hemşirelere bakarım fantazi yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ereksiyon sorunum var iyilelştirin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 devletteki hemşireleri izlemeye gidersen sorunun hemen çözülür hiç merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Laraken said: devlete gitme abi özel bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 özeldekilerin üniformaları daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yakında borçlar birikmeye başlayınca evlatlıktan retler, 18'den gün almış çocuğu dışarı atmalar falan başlar, hatta belki manyağın teki çocuğunu bile öldürebilir para vermemek için. işte o zaman için mikrodalga popcornum zulada hazır bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 almanyada öyle zaten. 18 i geçince çocuğu dışarı atarlar. batının ahlaksızlığını aldık lan yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 abi trchan mi ne vardı ordan bi organizasyon düzenlesin biri. bütün abazalar doluşsun hastanelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 25 yaş üstü olunca faizin felan sorumludu aile olmuyomuş. saçmalık ya madem öyle niye aileye yazıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Silphatos said: yakında borçlar birikmeye başlayınca evlatlıktan retler, 18'den gün almış çocuğu dışarı atmalar falan başlar, hatta belki manyağın teki çocuğunu bile öldürebilir para vermemek için. işte o zaman için mikrodalga popcornum zulada hazır bekliyor. =) kimse kimseyi evlatlıktan, anne-babalıktan reddemez. mirastan mahrum bırakılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 25 yaş üstü yine ödemezsen ve gelirin yoksa haciz maciz aileye gelecek tabii. bu kadar gerizekalı bir yasa olabilir mi ya senin nick gibi bunlara her seçim oyu dayayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 BramStoker said: Silphatos said: yakında borçlar birikmeye başlayınca evlatlıktan retler, 18'den gün almış çocuğu dışarı atmalar falan başlar, hatta belki manyağın teki çocuğunu bile öldürebilir para vermemek için. işte o zaman için mikrodalga popcornum zulada hazır bekliyor. =) kimse kimseyi evlatlıktan, anne-babalıktan reddemez. mirastan mahrum bırakılabilir. baltayla red olabilir niye olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 25 yaş altı işsizler nabıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar