throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 NolaxThensbane said: devlet bizi düşünmesin valla bak düşündükçe daha kötü oluyoruz..ulan soyları sopları yiye yiye bitirdi ülkeyi aç olanın 3kurusuna göz dikti şerefizler. Devlet milletin sigortasızlığına bu kadar taktıysa iş verenleri takip etsin niye sigorta yaptırmıyor diye. Bunun acısını gene işçiden çıkarmasın. Salak salakta konusup insanın canını sıkmayın elle tutulur savunulacak yani yok gelip hala ama devlet sizi düşünüyore diyorsunuz ayıp be. Adamın biri gel hırsızlık yapalım diyor diğeri de benim payımı ver 3-5 kuruş ben de ortak olayım bu suça diyor. Sonra polis niye bizi yakalamıyor, suçlu olan polis demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Ahahahahah ashdahsdha olm komiksiniz lan siz ikili olarak standup yapsanıza dur kahve koyayım kendime bakalım daha neler yumurtlucaksınız..evet abi hırsızım gelsin polis yakalasın beni ahahahsdhsh adamlara bak çalışıyoruz diye birde suçlu olduk. Olm azcık hava alın be küflenmiş belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 ya myshkin troll hadi onu geç neyse de diğeri tam dansöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 İşverenin devlete prim ödemiyor diğer işverenler paşa paşa öderken, sen de çalışan olarak gelir vergisi ödemiyorsun bütün millet çatır çutur öderken. Bu durumdan rahatsızlık duyuyor musun? Duyuyorsan çaresi var. http://www.alomaliye.com/2008/cumhur_sinan_alo170.htm ALO 170 Kayıt Dışı İstihdam Hattı var. Arayı ihbar ediyorsun 30 gün içinde müfettiş geliyor baskın yapıyor. Bunu yapmak çok zor değil? Madem sigortasız çalışmaktan rahatsızsın ve devletin bir şey yapmasını istiyorsun buyur şikayet et ki devlet bir şey yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Myshkin said: Sen sigortasız çalışmaya razısın, devlet mi kontrol edecek iş vereni? bir epic fail daha Devlet gerçekten halkın sağlığını düşünüyor olsaydı tabi ki de iş verene gidip bu adamı sigortalayacaksın yok öyle yağma, adam senin iş yerinde çalışırken başına bir şey gelse ne olacak, bu insanların haklarını koru derdi. gerçekten devletin derdi insanların sağlığı olsaydı derdi ama devletin derdi, şirketlerle uğraşmaktansa direk her bireyden alırım parayı vermezlerse de ailesine giderim, o da olmazsa basarım faizi diyor adam. kalkmış kaçak çalıştırmayı denetlemek devletin derdi mi diyorlar ya ahahufhjfa bir de gidip parası bok sigorta yaptırmayan istediğinde gidip özel hastanede tedavisine olacak adam örneğine de tabi ki yanıt verememişsiniz, şaşırmadım. abi siz espri işine hakimsiniz baya komiklikler falan çok iyi, öptüm çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 abi devlet iş vereni kontrol mü edecek bak hala gülüyorum lan oıfsjodpkgğlfd ARKADAŞIM DEVLET NE İŞ YAPAR BİR AÇIKLAR MISINIZ? FLODJPFIOMÖĞGÜS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 LOL, sgk, maliye müfettişleri ne iş yapar? Neden böyle bir kadro kurulmuştur? Bir düşün de gel. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 devletle bakkalığı aynı kefeye koyuyor zaten adam ne uğraşıyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 aente said: Myshkin said: Sen sigortasız çalışmaya razısın, devlet mi kontrol edecek iş vereni? bir epic fail daha Daha mesajda anlatılmak isteneni anlamamışsın, kime cevap azıldığına bakmamışsın, kendince dalga geçiyorsun. orda adamın ben sigortasız çalışıyorum devlet istiyorsa kontrol etsin demesine laf söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Gerçekten ya art niyetlisiniz yada anlamada problem var ben daha başka bir şey söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Formu aldım, akşamüstü WOT olarak yeni başlıkta açacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Annem emekli babada bisey yok saglık hzmetlerini benim üzerimden alıyor ona prim yatırıcakmıyız bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Ben kendimi sordum da abimi unuttum. 35 yasinda down sendromlu abim var. Bu duzenleme ile birlikte birsey yapmamiz gerekecek mi, yoksa babamin sigortasindan mi faydalanacak. Yoksa heyet raporunu fln mi goturucez bi yere. Ne yapmamiz lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 şimdiye kadar ne yapıyordunuz? yok muydu sağlık güvencesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 GENEL SAĞLIK SİGORTASI KAPSAMI 1.Sigortalılar 2.İsteğe bağlı sigortalılar 3.Gelir testi sonucunda hane içinde kişi başı geliri asgari ücretin üçte birinden az olan vatandaşlar (Kanundaki adı 60c1) 4.Vatansızlar ve sığınmacılar 5.Sayılan kanunlara göre aylık alanlar ( 2022, 1005, 3292, 2330, 422, 2913) 6.Korunma, bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinden ücretsiz faydalanan kişiler 7.Harp malûllüğü aylığı alanlar ile Terörle Mücadele Kanunu kapsamında aylık alanlar 8.Mütekabiliyet esası da dikkate alınmak şartıyla, oturma izni almış yabancı ülke vatandaşlarından yabancı bir ülke mevzuatı kapsamında sigortalı olmayan kişiler 9.İşsizlik ödeneği ve kısa çalışma ödeneğinden yararlandırılan kişiler 10.5510 sayıl Kanundan önce yürürlükte bulunan sosyal güvenlik kanunlarına göre gelir veya aylık alan kişiler 11.Sayılanların dışında kalan ve başka bir ülkede sağlık sigortasından yararlanma hakkı bulunmayan vatandaşlar(Kanundaki adı 60g) şunlardan birine giriyorsa gss kapsamında demektir. prim ödenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Var da ney var onu bilmiyorum, arayip sormam lazim anneme. O aynen devam mi edecek yani. Gerci okuldan bilgilendiriyorlar bu tarz konularda da, yine dr emin olayim ben. E o zaman mevcut sigortasi zaten babamin ustune degil yani. Neyse bi ulasip sorayim, bi basvuru falan varsa yanlis yapmasinlar girmesin ikiyuz kusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 şu yasa herhangi bir gelişmiş ülkede çıksa kan çıkardı bizde ses çıkaran yok nasıl bir şey arkadaş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Myshkin said: Gerçekten ya art niyetlisiniz yada anlamada problem var ben daha başka bir şey söylemiyorum. abi niyetleri attıkları mesajların kalitesinden belli olmuyor mu? ciddiyetten uzak, troll soslu. sonra yeni gelen balonlu üyelerde kabahat bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 şu yasa haraç diyoruz sonsuz savunuyorlar işte. senin özel sigortan varsa bile işsizsen, part-time çalışıyorsan gidip prim ödeyeceksin işte. ve ödeyeceğin prim yaşadığın eve giren gelirle, yapılan harcamalarla hesaplanacak. yani sağdan soldan, eşten dosttan aldığın borçlar gider olarak gözükecek. Sosyal devlet dediğin ne kadar ekmek okadar köfte değildir. "BTTF True Story" said: Olacakları söyleyeyim. 2 seneye kalmadan insanlara borç birikecek bu yüzden. Borçlu oldukları için sağlık hizmeti alamayacaklar çünkü borcunu ödeme zorunluluğu var. Ama buna rağmen evine haciz gelecek borçtan ötürü. Bu borcun faizi olacak. Daha sonra seçim yatırımı olarak bu borçlar affedilecek. Memlekette nasıl oy alınıyor böyle alınıyor işte hehe. Önce sosyal devletle alakası olmayan uygulamayı sosyal devlet diye pazarlayıp daha sonra gereksiz uygulamanın gereksiz cezalarını affedip oy topluyorlar. Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 verecek cevabı olmayınca kıvır kıvır olanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ben annem üzerinden emekli sandığından yararlanıyordum sağlık işleri için.benim kayıt yaptırmam gerekiyor mu şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 yaş kaç? üniversite öğrencisi misin? istersen öm olarak cevap ver. bildiğim kadarı ile yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 25 yaşından küçüksen aynen devam benim bildiğim. 25 üstüysen her türlü bu olaya giriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ama ben bu sene yeniletmedim öğrenci belgesi alıp o sigortayı mesela sıkıntı olmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar