mardox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 adamlar bug buldu, iptal edilse bile KHK ile geçirir her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Eve geleceklermiş de inceleyeceklermiş, sen gör denetleme gelecek diye bütün mobilyaları kömürlüğe kaçıranlar, komşusuna yığanlar neler olur neler. Hayır niye giriyor lan benim evime elalemin bademleri. Çok dayak yer bu memurlar ya da abicim şu plazmayı yazmasak, daha hesaplı bir şeyler yapsak diye güzel rüşvet de yiyebilirler. Yalnız diyor ki adam benim özel sigortam var istemiyorum, devlet hayır almak zorundasın Myshkin gibi pişkinler de buna bile bir bahane bulacaklar. Gerçekten zeka süper bir şey tek sorun herkesde olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ben evcil hayvan vergisi bekliyorum aslında. ama yaratıcılıkta devlet beni geçiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 aente said: Yalnız diyor ki adam benim özel sigortam var istemiyorum, devlet hayır almak zorundasın Myshkin gibi pişkinler de buna bile bir bahane bulacaklar. Gerçekten zeka süper bir şey tek sorun herkesde olmaması. bi de boş konuşuyor oluyoruz bunu söyleyince. o değil de bahsi geçen "13 kurum ve 28 farklı yöntem" ve yasadaki şu alttaki kısım benim bu 35 lira muhabbetinden çoğu kişinin faydalanamayacağına inanmama sebep oluyor. said: Harcamaları, taşınır ve taşınmazları ile bunlardan doğan hakları da dikkate alınarak, Puanlama Formülüne göre tespit edilecek aile içindeki gelir sadece aldığın maaşla bitmiyor yani olay. onla bitse bile yine saçma sapan bi durum söz konusu. 885 lira maaş -> 35 lira 890 lira maaş -> 105 lira o rly? barnacle said: ben evcil hayvan vergisi bekliyorum aslında. ama yaratıcılıkta devlet beni geçiyor tabi. abi dur 2 dakika ya sen de iş çıkarma. 2 tane kedimiz var ona göz diktin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Aluriel said: inatla anlamak istemediğin nokta yasada gelirin değil harcamanın esas alınacak olması ve bunun nasıl hesaplanacağının tam olarak belli olmaması. gelir testi herkese yapılmayacak. yasada böyle bir şey yok. işsizler vs. için yapılacak test yapılacaksa. Ben kalkıp insanların evlerine gidip eşyalarını inceleyip onları taciz etmeyi doğru bulmuyorum ama herkese yapılmayacak bu işlem. Yapılan kişiler de umarım itiraz eder bu kısma ve iptal olur. Ayrıca itiraz ettiğin nokta 35 lira verince sigortalı olunmayacağıydı, onla ilgili bir şey yazmamışsın sonraki mesajında. Parasını verince sigortalı olunmayacağına dair bir şeyler yazmıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ya çalışmayan adam o gelir tespiti için başvurmak zorunda mı? başvurmazsa 213 ödemek zorunda değil mi? 25 yaşından büyükse ve sigortası yoksa (özel sağlık sigortası olması birşey değiştirmiyor) o gelir tespiti için başvurmak zorunda. başvurursa da nasıl hesaplandığını anlatıyor işte yasada. başvurmazsa 213 ödemek zorunda o adam. hadi onu geçtim, özel sağlık sigortası olana neden dayatılıyor bu ? var işte adamın sağlık sigortası iyi kötü. hadi onu da geçtim, 885-> 35 iken 890->105 nasıl bi matematiktir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Myshkin said: Ayrıca itiraz ettiğin nokta 35 lira verince sigortalı olunmayacağıydı, onla ilgili bir şey yazmamışsın sonraki mesajında. Parasını verince sigortalı olunmayacağına dair bir şeyler yazmıştın? hiçbir mesajımı editlemedim ben bu topicte. ne yazdıysam ilk haliyle orada hala hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ben gidecem homeless ım diycem üstüne para verecekler heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Aluriel said: hala 35 i verip sigortalanacağına inananlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 neden öyle dediğimi anlatıyorum son 2 sayfadır. hala diyorum aynı şeyi zaten.direk 35i ver sigortayı al olayı yok. zibilyon detayı var o işin hesabının ve açık değil bu detaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 uzun lafın kısası; aile içindeki gelir direk gelen parayı aile bireyi sayısına bölerek hesaplanmıyormuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ben şimdi çalışıyorum. Ama birkaç ay sonra çalıştığım işten ayrılacağım. O zaman ne olacak ? İşten ayrıldığım tarihte mi başvurucam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 10 gün içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Aluriel said: hadi onu da geçtim, 885-> 35 iken 890->105 nasıl bi matematiktir? ha bir de burası epic ötesi 900 tl maaşı var 105 tl ödüyor, 850 tl maaşı var 35 tl ödüyor, 900 alanı göz göre göre mikiyoruz yani, enfes bir zekanın ürünüymüş. hayır resmen gidip maaşını düşürtse iş yerinden daha mantıklı lan ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 885 vs 890 o hatta yüzde üzerinden yap bari ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 NolaxThensbane said: Kendimden örnek vereyim yeni mezunum askerliğim ertelendiği için su an kofti firmalarda çalışmak durumundayım 850tlye sigortasız çalışıyorum ayda 100liraya yakın yol parasına gidiyor. Annem babam emekli kardeşim şehir dışında üni okuyor. Tutup şimdi ben sigortaya mecburi para mı yatıracam? 3kuruş zaten alıyorum aylardır dışarı cıkamıyorum iş-yol-ev şeklinde geçiyor ömrüm. ünide aldığım krediye gidiyor bütün param. Tutup 35tlde versinler sonra hasta olunca kemal sunal filmi ceviriyorlar diyemezsin bana. 8aydır doktora gitmedim ameliyat olmam lazım tutup ağlanmıyorum bunlara, ağlandığım devletin üç kuruş paramı zorla gasp etmesi. kayıtdışı çalışıp vergi ödemeyip bir de bu lafı diyorsun. helal olsun valla. zorla bir şey gasp eden bir yer varsa bu devletten önce şu an çalıştığın yer. bunu anladığınız zaman sorun çözülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 aente said: Aluriel said: hadi onu da geçtim, 885-> 35 iken 890->105 nasıl bi matematiktir? ha bir de burası epic ötesi 900 tl maaşı var 105 tl ödüyor, 850 tl maaşı var 35 tl ödüyor, 900 alanı göz göre göre mikiyoruz yani, enfes bir zekanın ürünüymüş. hayır resmen gidip maaşını düşürtse iş yerinden daha mantıklı lan ahahha 17 yaşında cinayet işlersen 20 yıl hapis 18 yaşında cinayet işlersen ömür boyu? 18 yaşında olanı göz göre göre mikiyoruz yani, enfes bir zekanın ürünüymüş. hayır resmen gidip 1 sene geç doğsa daha mantıklı lan ahahha koskoca sisteme karşı çıkarken öne sürdüğünüz neden bu yani? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 throine said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?13,6086843,6089826#msg-6089826 aente said: Aluriel said: hadi onu da geçtim, 885-> 35 iken 890->105 nasıl bi matematiktir? ha bir de burası epic ötesi 900 tl maaşı var 105 tl ödüyor, 850 tl maaşı var 35 tl ödüyor, 900 alanı göz göre göre mikiyoruz yani, enfes bir zekanın ürünüymüş. hayır resmen gidip maaşını düşürtse iş yerinden daha mantıklı lan ahahha 17 yaşında cinayet işlersen 20 yıl hapis 18 yaşında cinayet işlersen ömür boyu? 18 yaşında olanı göz göre göre mikiyoruz yani, enfes bir zekanın ürünüymüş. hayır resmen gidip 1 sene geç doğsa daha mantıklı lan ahahha koskoca sisteme karşı çıkarken öne sürdüğünüz neden bu yani? lol adam öldürmekle para ödemeyi kıyaslayan birisinin zekasını görüyorum ve susuyorum. seni ölümsüzleştirip sergilesinler her yerde abi efsaneymişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kıyasladığın şeye bak. onu bunu bırak sen de özel sağlık sigortası olana neden zorla dayatıldığını bi anlat bana bu yeni gssnin ? yada işi olmayan çalışmayan adamın anasından babasından neden zorla para alınacağını bi anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Kıyasladığın şey dediğiniz daha neyi kıyaslayacak herif, çok net vermiş örneği işte. Ayrıca 850 lira falan diye bir maaş yok. Asgari ücret diye bir şey var, asgari ücret de 2. seviye ödeme için minimum olarka bleirlenmiş yani bir acayiplik yok. Asgari ücret 870 lira ise sen 850 liraya çalışıyorsan acayiplik burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Hala savunanlar var. Tebrikler, bıyığınız badem olma yolunda 0.02mm ilerledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Aluriel said: yada işi olmayan çalışmayan adamın anasından babasından neden zorla para alınacağını bi anlat. yarın birgün hasta olduğunda doktora gidebilsin, ilacını alabilsin diye. gerçekten de çok saçma değil mi bir insanın niye böyle bir amacı olmalı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 aente said: adam öldürmekle para ödemeyi kıyaslayan birisinin zekasını görüyorum ve susuyorum. seni ölümsüzleştirip sergilesinler her yerde abi efsaneymişsin. mesajdaki anafikiri (alt sınır üst sınır?) anlayıp bu örnekleri çoğaltabileceğini düşünmüştüm ama yanılmışım? her şeyi benden beklemeyin kafa yürütün biraz plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 throine said: aente said: Aluriel said: hadi onu da geçtim, 885-> 35 iken 890->105 nasıl bi matematiktir? ha bir de burası epic ötesi 900 tl maaşı var 105 tl ödüyor, 850 tl maaşı var 35 tl ödüyor, 900 alanı göz göre göre mikiyoruz yani, enfes bir zekanın ürünüymüş. hayır resmen gidip maaşını düşürtse iş yerinden daha mantıklı lan ahahha 17 yaşında cinayet işlersen 20 yıl hapis 18 yaşında cinayet işlersen ömür boyu? 18 yaşında olanı göz göre göre mikiyoruz yani, enfes bir zekanın ürünüymüş. hayır resmen gidip 1 sene geç doğsa daha mantıklı lan ahahha koskoca sisteme karşı çıkarken öne sürdüğünüz neden bu yani? lol parasal ödemeler yüzdelere bağlanır. örneğin vergi dilimleri vergi oranları. şimdide onada 9000 ilk dilimin sonu 9100 tl olunca neden yüzde 20 diyecen ama o öyle değil neyse. reşit yaşı dünyada genel kabul görmüş bir şey. onun bu konuyla alakası yok. saçmalamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Myshkin said: Aluriel said: yada işi olmayan çalışmayan adamın anasından babasından neden zorla para alınacağını bi anlat. yarın birgün hasta olduğunda doktora gidebilsin, ilacını alabilsin diye. gerçekten de çok saçma değil mi bir insanın niye böyle bir amacı olmalı ki? peki ödemek istemiyorsa anası, babası napacak bu adam? haciz gidecek ikametgah adresine diyor. lan adam çalışmıyor, parası yok ödeyecek neyini alacaksın? diyelim ki alamadın malını mülkünü bu sefer hapise mi atacaksın bu adamı sağlık sigortası yaptırmadı diye? hadi onu geçtim, özel sağlık sigortası olan adama neden tekrar sigorta paketi satıyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar