Jaymz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Selam Arkadaşlar, Rogue oynamaya başladım, sormak istediğim bazı sorularım var, yanıtlarsanız sevinirim. 1 - PVE de 4.3 patch için şu anda en iyi talent hangisi, ben genelinin combat oynadığını görüyorum. 2 - Eğer Combat ise PVE için, neden dagger kullanıyorlar ? Artık main hand'e eskisi gibi yavaş olan silahlar (axe ve sword)almıyor çoğu kimse. iki elde de dagger kullanmak mı iyi combat roguelarda pve için ? 3 - Combat rogue PVP de efektif değil galiba, genellikle Sub talentında takılıyor sağlam pvpciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Pve için combat, legendary dagger questinin ilk aşama silahı ilvl397 dagger ve %45 sinister strike damage bonusu olduğundan dolayı dagger kullanıyorlar. Onun dışında dagger kullanan combat rogue göremezsin, çünkü eski combat modeli gibi Slow MH, Fast OH şeklinde kullanılıyor. Combat rogue pvp mobilitysi düşük olduğundan hiç ama hiç efektif değil, tek yol sublety. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Envenom kotu degil pvp icin, slice and dice bonusu ile cidden iyi zarar verebiliyorsun ama subtlety daha iyi, shadow step vs. Gemler hep agi ve stam olacak ama :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 teşekkürler cevap için.. bir kaç sorum daha olacaktı bu legendary dagger quest ile alınıyor galiba, bu quest raidlerle mi yapılabiliyor, yoksa tek başına yapılabilen questler mi ? eğer raid ile yapılıyorsa sağlam guild mi lazım yoksa pub ile girip yapılabilinir mi ? Vendy said: Pve için combat, legendary dagger questinin ilk aşama silahı ilvl397 dagger ve %45 sinister strike damage bonusu olduğundan dolayı dagger kullanıyorlar. Onun dışında dagger kullanan combat rogue göremezsin, çünkü eski combat modeli gibi Slow MH, Fast OH şeklinde kullanılıyor. Combat rogue pvp mobilitysi düşük olduğundan hiç ama hiç efektif değil, tek yol sublety. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaymz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 teşekküre ederim cevap için , assas rogue oynadım baya zevkli :) Esrk said: Envenom kotu degil pvp icin, slice and dice bonusu ile cidden iyi zarar verebiliyorsun ama subtlety daha iyi, shadow step vs. Gemler hep agi ve stam olacak ama :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 subt daha çok mobiliti veriyo ama dmg'ı bi assas kadar olmuyo malesef dene bence ikisini de subt zevkli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://www.wowhead.com/talent#fMhfZZcGscddcoGo:zamikszcV pvp budur, envenomla falan pvp yapilmiyor, 2 sene onceydi o. legendary icinde guild lazim, 2-3 ay boyunca farmlaman lazim raidi, butun quest itemlari sana vermeleri lazim bosslardan dusen, pugla olacak is degil, LFR ile de olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 2.5 hafta sonra alıcam daggerlarımı ama neler cekdım bır bana sor 4.3 cıkdıgından berı bır kere bıle raıd kacırmadım :) combat oynamak ıcın gearım yok o yuzden assassination kaldım eger exp cap degılse 26 yanı hıc bulasma combata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Bu sleeper ve dreamer nasıl alınıyo biri anlatsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Questi aliyosun raid içindeki npcden. Raid bulup, lfr olmuyor, 3. Bossa pickpocket yapiyosun gerisi disarda solo devam. Ha bı de 10k gold lazim. 2. Tier için raid farmlaman lazim. 3. Tier için aka legendary raid farmlamaya devam etmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 yok ilk set var da, bu tier 2sini nasıl alıcaz? 100 tane legendary quest itemi var, ama wowheadde falan bi vial gibi bişey istiyo o drop mu nedir olayı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 nomsaR said: yok ilk set var da, bu tier 2sini nasıl alıcaz? 100 tane legendary quest itemi var, ama wowheadde falan bi vial gibi bişey istiyo o drop mu nedir olayı anlamadım. Eger duzgun raıd yapan bır guıldın yoksa alman ımkansız 10 men yada 25 menlerde boslardan gem cıkıyor onlara tıklayıp acıyorsun ıcınden cıkanlardan 333 tane 25mende butun bosları kesıp en son tier almak ortalama olarak 2.5-2 ay suruyor 10mende ısde 3,5-4 ay cıvarında Hos en son tieri almama sadece 15 tanecık ds bosu kaldı buda ortalama olarak 2 reset demek :) emegı gecen butun guıld arkadaslarıma tesekkuru bır borc bılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 ya işte 100/333 şu an. ben son değil, t2 den bahsediyorum sleeperla dreamerı soruyorum. o ara tieri nasıl alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 öf http://media.mmo-champion.com/images/news/2012/january/FangsComplete.png pve başlatcam arkadaşları kandırıp, dur bakalım dahshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Masquerade said: öf http://media.mmo-champion.com/images/news/2012/january/FangsComplete.png pve başlatcam arkadaşları kandırıp, dur bakalım dahshf fake .:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 adam almis yahu ne fake i http://eu.battle.net/wow/en/character/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C-%D0%B4%D1%83%D1%88/%D0%98%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D1%81/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Benim daha 24 / 60 . Üç hafta sonra anca alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 34/60 hesapladım 2. Resetde gemıde tamamlarım hemen guestı verıp gerıp gelıcem dw kesıp alırım 1.5 hafta var kısaca sonra ogrde bankanın orda trade kanalından wts daggers 1k dıye cıgracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 hahaha :) hangis sunucudasınız beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Bloodless said: hahaha :) hangis sunucudasınız beyler? twıstıng nether-Eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Olm herkes Twisting Nether'da ben niye kimseyi göremiyorum herkes mi ally bu sunucuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yoo hordeyım ben :) pek org takılmam raıdden raıde ancak onlıne oluyorum onun dısında yapcak bısı yokkı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Masquerade said: adam almis yahu ne fake i http://eu.battle.net/wow/en/character/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C-%D0%B4%D1%83%D1%88/%D0%98%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D1%81/simple demın okudum alan adam 2kere server ve factıon degıstırmıs yanı butun oyunculardan +2 kere fazla ds yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ama fake değil mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Dün aldım Legendary Daggerlarımı. Fakat beni pek tatmin etmedi açıkcası. 50 stack agility toplayıp, destroyer procladıgında bütün stackların gitmesi saçma. Keske hic proclamasa daha iyi olurdu. Procklaması icinde 30 stack yapmak gerekiyor en az. PvP de felan yalan yani. Bence simdiye kadar ki en kolpa legendary olmus. Heroic DW den düsen axe daha iyi sonuc verir diye düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar