Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu nasıl Bir Duygu (BonePArt Hoşlanmıyacak Ama)

orhanozkara

Öne çıkan mesajlar

Az önce 4 yıl çıkıp (son 2 yılı sürekli ayrılıp barışmakla geçen) ve 6 ay önce aramızdaki her şeyi dostlukta dahil her şeyi tamamen bitirdiğim eski kız arkadaşımın aplasının evindeydim. Ailesi özellikle ablası ile hala aram çok çok iyi.

Tammen unuttuğuma adım kadar eminim. Aklımda ona dair hiç bir şey kalmadığına da emindim. Neyse konuy gelelim

Dünyalar tatlısı bir yeğeni var 4 yaşında. Kendi yeğenimden bile çok sevdiğim bir kız çocuğu. Sırıf onu özlediğim için (eski sevgilimin üniye gitmesini bekledim onunla karşılaşmamak için iki hafta önce gitti) bu gece evlerine gittim. sohbet çay kahve derken ufaklıkla oyun oynamaya başladık.

Kucağımda sarılmış uyumaya başladı. Saçlarının kokusu aynı eski sevgilimdi. Dakikalarca o kokuyu içime çektim. Sanki kucağımdaki eski sevgilimdi. Ufaklık Birden gözlerini açtı ve siz teyzemle ne zaman barışıp beni parka götüreceksiniz? Ben sizin ayrılmanızı istemiyorum dedi ve tekrar uykuya daldı...

Dondum kaldım. Annesi ne oldu dondun dediğinde apla dediklerini duymadın mı dedim. Aldığım cevap hayır yarım saattir kucağında mışıl mışıl uyuyor...

Bu ne şimdi ya. Sanırım hala unutmayı başaramadım.. Yada kafayı yemeye başladım[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı...
Kim Uyandırırsa Beni
Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 12 Ekim 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
Sende de ciddi problemler görüyorum sübyancılığa kadar devam edebilecek..

Bu kısmı Ciddiye almıyorum bile. Tahminimce sende geyik amaçlı söylemişsindir. Yanılıyormuyum?[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı...
Kim Uyandırırsa Beni
Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Sosyal ağlarda paylaş

Dostlukla beraber bitiyor genelde bu şeyler. Ben beceremedim ayrıldığım kızla dost kalmayı; iş çok feci yerlere gidiyordu çünkü. Dost kalan birini de bulursam merak ediyorum nasıl beceriyorlar[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Sosyal ağlarda paylaş

mavinin yarasina tuz bastinis lol..
acmayin soyle topicler bu adam o kizla cikmaya baslayana kadar yakinda kizla tanisip yalwaricam ciksinlar diye olmicak bu bole :) mavi hangi ünide kiz?[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 12 Ekim 2004 23:56 tarihinde demiş ki:
Dostlukla beraber bitiyor genelde bu şeyler. Ben beceremedim ayrıldığım kızla dost kalmayı; iş çok feci yerlere gidiyordu çünkü. Dost kalan birini de bulursam merak ediyorum nasıl beceriyorlar

genellikle yüzyüze değilde en fazla internetten, icqdan falan dost kalınabiliyor, yani birlikte yeterince zaman geçiripte ayrıldığın birisini tekrar yüzyüze gördüğünde artık sevmiyor bile olsun seni ona iten bir alışkanlık veya içgüdü oluyor herzaman, sanki ayrı durmak ondan çok garipmiş gibi geliyor.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orhanozkara, 12 Ekim 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
hede

Patiler kendinize gelin, kafayı yemeye başladınız iyice =)

Ne lan bu erkeklerin kadınlardan çektiği, TEEEEEYT artık kendinize gelin bakayım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 13 Ekim 2004 00:57 tarihinde demiş ki:
said:
Wispy, 12 Ekim 2004 23:56 tarihinde demiş ki:
Dostlukla beraber bitiyor genelde bu şeyler. Ben beceremedim ayrıldığım kızla dost kalmayı; iş çok feci yerlere gidiyordu çünkü. Dost kalan birini de bulursam merak ediyorum nasıl beceriyorlar

genellikle yüzyüze değilde en fazla internetten, icqdan falan dost kalınabiliyor, yani birlikte yeterince zaman geçiripte ayrıldığın birisini tekrar yüzyüze gördüğünde artık sevmiyor bile olsun seni ona iten bir alışkanlık veya içgüdü oluyor herzaman, sanki ayrı durmak ondan çok garipmiş gibi geliyor.

Abi bilmiyorum zor bir şey ya, icq falan hadi bir yere kadar da yüzyüze gelmek zor bence. Hele eski çıktığınız sinemaya davet ederse sakın benim gibi salaklık edip te gitmeyin ( Mesafeyi korumak istiyorsanız tabii )[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Sosyal ağlarda paylaş

baba sen böle hayaller görüyorsan umutsuz vakasın demicem bu her insanın başına gelebilir sana güzel şeyler yaşatmış bir insanı unuttum demek bana göre saçmalıktır unutmazsın ama daha az hatırlarsın fakat senin duruma da bi şey tam olarak diyemicem[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Kucağımda sarılmış uyumaya başladı. Saçlarının kokusu aynı eski sevgilimdi.

Sevgilinle aynı $ampuani kullandigi icindir o

said:
Sanki kucağımdaki eski sevgilimdi.

Oha Bre Cü$$ demezlermi? AYıp ayıp fantezileriniz yazmayin kardesim ya ne bu kucakta sevgili falan cık cık cık...

said:
Ufaklık Birden gözlerini açtı ve siz teyzemle ne zaman barışıp beni parka götüreceksiniz? Ben sizin ayrılmanızı istemiyorum dedi ve tekrar uykuya daldı...

Dondum kaldım. Annesi ne oldu dondun dediğinde apla dediklerini duymadın mı dedim. Aldığım cevap hayır yarım saattir kucağında mışıl mışıl uyuyor...

Şimdi Absolut'un dedigi olabilir iste. Ya sana kumpas kurmuslardir kekliyolardir seni(lol) yada en yakin psikologa gorunmezsen sokakta eski sevgilin sandigin kizlara yaptigin tacizler yuzunden hapse bile girebilirisn maazallah
said:
.. Yada kafayı yemeye başladım

+999[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 13 Ekim 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zor bir olay :) Ufaklığı bi daha görürsen paticik sana selam söledi de :P Severim ufaklıkları hatta bayılırım 3-4 yaşındakilere :) Her neyse Allah sabır versin.

Sırlar Dünyası, Gizli Dünyalar, Kalp Gözü ve türevi programlardan birine yollayabilirsin... Bir mesaj olabilir belki :P[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...