napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 O gün bugündür sevgilim yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 öküzün önde gideniymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 aman öylesi olacağına hiç olmasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Hayat karşıma o günden beri hep öküzleri çıkarıyo. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Çayını tazeliyim mi İrem? Bi tane daha kurabiye alır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Napae'nin forumda sevgilisi* var bence. Ona laf sokuyor. Kim o? edit: *: o cocuktan sonra tanistigi eski bir sevgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Yok vallahi ekmek kuran çarpsın kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ya çok pis trollüyosun şu an -beni üzüyorsun- ya da 2 senedir bu güzellikle sevgilin yok. ki bu da demektir arkadaşların bir halta yaramıyo. burda olsan 1 haftada baş göz ederim ben seni. çok pis çöpçatanlık yaparım hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Vallahi billahi yok ya. Huyum çok pis. Kimse katlanamıyo bana shjfksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ben burdayım beni başgöz etsene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 hhahah senin bana ihtiyacın yok fatihim bu karizmayla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 oha benim de 1.5 sene falan olmuş rahatından. vay anasını ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 napae said: Vallahi billahi yok ya. Huyum çok pis. Kimse katlanamıyo bana shjfksd napıyon kız adamlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Rol yapıyorum. Kendim olmaya başladığım zaman kaçıyolar sfjksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 asdsad:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 http://i.imgur.com/MeTtk.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 üstüne tıklamadan hareket eden gif istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 msn e geçtiler bence. napae çöpçatanlık lafına dayanamadı teslim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 pek sevgili kardeşim, ben ankarada yaşayan, bu başlığı gördükten sonra içini tedirginlik kaplayan bir erkeğim. şunun şurasında 15 gün önce bütün haftamı yılbaşı hediyesi ne bok alacağım diye çar çur eden, ardından fiyat/performans başarısı yakalayamadan, şemsiyeyi açmak suretiyle bir hediye alan bir şahsım. 2012'nin ilk saniyeleri geldi, hediyeler verildi rahatladık oh derken ardından bu topici gördüm. neden bu şekilde toplumdaki erkek nüfusunu tam 1 ay 4 gün öncesinden dürterek, huysuzlandırıyorsun? yoksa sende mi bu işin içindesin? sende mi kapitalist düzenin reröre.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Yok msn kullanmıyorum ben aylardır, boşuna öm atmasın kimse msn var mı diye (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 siz daha kendinize dert yaratın yok sevgilime ne hediye alıcam yok bilmemne. benim derdim bana yeter. açım ve söylediğim pizza kesilmemiş. böyle bişi yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 14unde dısarı cıkıp desperate kız avlamaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bana da sevgili bulun lan yazık değil mi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar