kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 barbu said: napae said: Ben sevgili bulamadığımdan kendimi çöpçatanlığa adadım. İki arkadaşımı bi araya getirmekle uğraşıyorum. Cuma karşılaşıcaklar artık hehheeey senin gibi kızlar lazım cidden. genelde "ben p.zevenkmiyim" diye cevap veriyorlar sfd. aynen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 O çoktan döndü bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 escape said: napae said: Ben sevgili bulamadığımdan kendimi çöpçatanlığa adadım. İki arkadaşımı bi araya getirmekle uğraşıyorum. Cuma karşılaşıcaklar artık hehheeey senin askerde nişanlın yokmuydu? sende mi nişanlıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 jaffa said: şimdi çemkirecekler ama ' çok geç olgunlaşıyorlar'. e olmuşunu bulaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Yok ya albümde atıp tutuyodum öyle benim nişanlım var diye sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kozalak da ince çalışıyor ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 şu hayatta 2 çöpçatanlık yaptım ikisi de süper oldu. biri 3 senedir gidıyo biri de kermit hoho riskli bi iş ama. ayrılınca al başına belayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 jaffa said: escape said: napae said: Ben sevgili bulamadığımdan kendimi çöpçatanlığa adadım. İki arkadaşımı bi araya getirmekle uğraşıyorum. Cuma karşılaşıcaklar artık hehheeey senin askerde nişanlın yokmuydu? sende mi nişanlıydın? ben 3 kere nişanlandım. memnuun kalmayıp iade ettiler beni. bana demediğini biliyorum ama ben söyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ben hiç nişanlanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bella said: şu hayatta 2 çöpçatanlık yaptım ikisi de süper oldu. biri 3 senedir gidıyo biri de kermit hoho riskli bi iş ama. ayrılınca al başına belayı. o yüzden uğramıyo gökalp buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 haha ondandır herhalde, en cici kız arkadaşlarımdan biriyle birlikte ^^ turnayı gözünden vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 14 Şubat'ın allah gerçekten belasını versin sdfhjksd. Depresyona giricem artık sevgilisizlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ohs çok sevindim <3 lannnn @ bella :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 4. kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bekarlık daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Hee 2 sene bekar kal da görelim sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 jaffa dertleşelim cumartesi cumartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 napae said: Hee 2 sene bekar kal da görelim sdsf kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bence çok kötü bişey. Bi süre iyi de sonra insan sıkılıyo bekarlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bella said: jaffa dertleşelim cumartesi cumartesi olur canım dertleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 sdfs ben üzgün değilim ya, seni dinlerim ama. nişanlılık falan daha ciddi işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Denial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 napae said: 14 Şubat'ın allah gerçekten belasını versin sdfhjksd. Depresyona giricem artık sevgilisizlikten. a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 şunu tanıyan var mı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 teyzem o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar