ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 - 150 TL'yi geçmeyecek - 2, maksimum 3 bilgisayarı çok rahat kaldırabilecek (şaka gibi ama evet, mevcut modem kaldırmıyor) - Wireless olacak. Özetle bunlar, ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 linksys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 AİRTİES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 model de verin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 model ne lan işte git airties böle böle özellikleri olan modem istiyorum de teknosaya falan verirler zaten. sana tutup beko marka modem getirise "AİRTİES ULAN AİRTİES" de çak tokatı bi de bitsin gitsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 teknosaya gidip (tercihen teknosaya da gitmeyip) "şunu alacağım" diyerek alıp çıkmak daha mantıklı. sorry for your lots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 linksys +1 Cisco'dan şaşmayacaksın routing ve modemde... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Linksys alacaksan antensiz modellerden uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 airties ne ya ttnetin dağıttı marka o bişeye yaramaz 7-8 senedir linksys kullanıyorum internetimde kısa kesilmeler dahi olmadı yani linksys ezer model olarak farketmez,wag200g var güzeldir iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Al bunu al al al http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/linksys-wag120n-wag120n-150mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=41438 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 vatandaki linksys ürünleri hep kablosuz ve antensiz bulabilirsen wag200g baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Asus DSL-N10 aldım bikaç ay evvel, harika bir modem anteni daha güçlü ayrıca yıldırım koruması falan da var, resimdeki beyaz ama piyasada siyah modeli var. http://www.exa.com.tr/asus/adsl_modemler/asus_dsln10-358-14744.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Şu 3 model arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? vaperon said: Al bunu al al al http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/linksys-wag120n-wag120n-150mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=41438 "Tatar Ramazan" said: Asus DSL-N10 aldım bikaç ay evvel, harika bir modem anteni daha güçlü ayrıca yıldırım koruması falan da var, resimdeki beyaz ama piyasada siyah modeli var. http://www.exa.com.tr/asus/adsl_modemler/asus_dsln10-358-14744.html http://www.webdenal.com/airties-air-5340_284485.html?ref=akakce&v=1.34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 antenli bişey işini görür işte asus fena değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 airties denen aptal şey daha torrentteki bağlantı sayısını kaldıramıyor, aleti kırıp gidip yeni modem alacam nerdeyse, yada kablolu u.s. roboticse dönecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 kablonetten gelen netmaster mı ne var. sıkıntı yaşamadım hiç şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 airties Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Lan olm gel al benimkini, isini gorurse parasini verirsin, gormezse Haziran gibi geri geldigimde alirim. Omur boyu garantili nasilsa. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 kabloluda tavsiye var mı? yeni başlık açmıyım. kablosuzu olmayan modem tavsiyesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tp link 8840t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Kesin bir karara varamadık şimdi, Asus'un anteni başarılı, Airties'a da yer yer olumlu, yer yer olumsuz yorumlar var; ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 olay daha iyi çekmesi mi yoksa torrenting falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Torrent de kullanıyorum, tek bilgisayar açık oluyor öyle bir durumda. İki bilgisayarı çok rahat kaldırabilecek, çekme sıkıntısı yaratmayacak bir modem arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tiLi said: kabloluda tavsiye var mı? yeni başlık açmıyım. kablosuzu olmayan modem tavsiyesi? Selam, Kablonet tarafindan dagitilan modemden satiyorum, lazimsa goruselim. evet, hic bir firsati kacirmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar