fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://www.bkmonline.net/izle/5er-beser atv de 14 bölümü yayınlandı. başka kanala geçicek heralde. niye konusu yok lan bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 cunku kaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bu inanilmaz ya http://www.youtube.com/watch?v=SVxzmQRNi_s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bu adam (hakkı sanırım adı) ÇOK yetenekli. Oyunculuk yapıyor, enstruman çalıyor, metin yazıyor, doğaçlama yapıyor ve hepsini iyi yapıyor. Tesadüf, ayni hocadan ney dersleri almışız. Onda da yetenekliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 proje iptal edildi diye biliyorum ben, atv önce saatini 11.30'a mi ne aldı hatta sonradan final yaptı. Hatta İrem Sak falan başka diziye geçti. Alper Kul'un sinema projeleri vs. varmış. Umarım başka kanala geçer gerçi, olağanüstü komikti asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 eleman yetenekliymiş baya da ali sunal işin içinde olduğu zaman izlemem ben acayip uyuzum bu lavuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 mayıs ayında star tv'de tekrar başlayacakmış, sevenlerine duyurulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 tankut yalan dünyaya geçmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ooooooo süper, izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 tankut leyla ile mecnuna gecmeli asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 tankut bana bile geçebilri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar