huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 NolaxThensbane said: huseyinsevkitopuz said: NolaxThensbane said: sen meraklanma genç 90lı yıllarda bak bir komutana al sana operasyon yetkisi dedi adam eksiğiyle gediğiyle sıçtı adamların ağzına döndü geldi. onun geri dönüşünü de 2000 lerde de gördük sivil ve şehit haberleri ile genç. onu da sen gel hele soluklan diyenler yüzünden oldu genç..otur dünya tarihine bak bakalım sırtından bıçaklıyanı sofraya buyur eden kaç ülke var. adamlar ayaklarını ağızlarımıza sokuyor sen hala triviri yapıyorsun. işte onu diyenler şu an ordu yu da tekeline aldı bunu anlatmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 huseyinsevkitopuz said: Karea said: notunu verdim ben zaten ya , ne olduğun umrumda değil açıkcası sınır dışı da zor bişi değil yarın askerlerimiz k ırakta pkk lı avlıyor diye haber çıkarsa şaşırma diye attım yukardaki postu da arkadaşım karakterime hakaret edip durma artık dusundugumu fikrimi mantık cercevesinde curutebiliyosan konuş yoksa bırak şu hakareti,hakaret etmek seni haklı cıkarmaz. karakter ? hakaret ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Karea said: huseyinsevkitopuz said: Karea said: notunu verdim ben zaten ya , ne olduğun umrumda değil açıkcası sınır dışı da zor bişi değil yarın askerlerimiz k ırakta pkk lı avlıyor diye haber çıkarsa şaşırma diye attım yukardaki postu da arkadaşım karakterime hakaret edip durma artık dusundugumu fikrimi mantık cercevesinde curutebiliyosan konuş yoksa bırak şu hakareti,hakaret etmek seni haklı cıkarmaz. karakter ? hakaret ? sen kim oluyonda bana not veriyon,not isteyen mi oldu senden,sen kimsin ki beni degerlendircen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ya ben ciddi şikayetçiyim bu elemandan nereye başvuruyorus nerde buranın modu , ohhoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 terörist sempatizanı dedin daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Karea said: ya ben ciddi şikayetçiyim bu elemandan nereye başvuruyorus nerde buranın modu , ohhoooo buton sagda,zırlamak yerine bas ve git,mod a güveniyon madem yorumu ona bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ateşli ya operasyonlardan sonra mı geldi bu ateş sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 konu hakkında fikirlerini ortaya suncaksan tartışalım arkadaşım.başka yerlere çekme konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 yok balonun nedense birden gdoğuda olay olunca şişti ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 dikkat et bi yerinde patlamasın o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 yok muhtemelen senin elinde patlar ben balon kısmını atlatalı 4-5 sene oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 sevicem artık ama banlıcak admin yokmu online su herifi ya ? allhın kekosu gelmis bıdı bıdı yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 arkadaşım konu dışında bir şey söyleyeceksen özel den söyle buraya yazma,1 sayfa tartışma yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bu ne ya cidden bi mod el atsın olaya artık seni de kendi balonunla başbaşa bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Osie16 said: sevicem artık ama banlıcak admin yokmu online su herifi ya ? allhın kekosu gelmis bıdı bıdı yapıyor admin gelirsen keko dedigin icin sen ceza alırsın muhtemelen lütfen artık susun bak konu dışına cıkmayalım tekrar rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 tavnoç yok mu yahu? yeni uyelerin belli bir sure/posta kadar belli bolumlere mesaj atamamasi daha isabet olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Karea said: bu ne ya cidden bi mod el atsın olaya artık seni de kendi balonunla başbaşa bırakıyorum arkadaşım terörü tartışıyoduk burda balon malon ne diyorsun ya ? sacmalıyorsun iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 beslemeyin şu trolleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Masquerade said: yeni uyelerin belli bir sure/posta kadar belli bolumlere mesaj atamamasi daha isabet olur sanki. çok doğru bir düşünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 yanlıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Eski uyelere de troll beslememe dersi verilsin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Amma takıldınız siz de adamaya, ilkokul çocuğuyla aynı zorlukta manipule oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ah be ben yorumliycaktim, baskasi yorumlamis arkadasi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 umarım bütün yandasları canlı kalkan olmaya giderler oraya aileleri+çocuklarını filanda toplayıp.Güzel bir temizlik olur mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mum_Chamber said: ah be ben yorumliycaktim, baskasi yorumlamis arkadasi =(yorum farkı programı yapalım senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar