tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 çoğumuz apartmanda yaşıyoruz muhtemelen. öğrenci olaraktan tek yaşayanlar da olabilir, ben iki senedir öyleyim. çok ilginç bir biçimde, komşularım ile her zaman çok çok mesafeliyiz. sadece faturalar sırasında konuşuyoruz ve o da sizli bizli bir biçimde. dışarıda karşılaşınca da merhaba bile demeden geçip gidiyoruz mesela. asıl yaşadığım yeri düşünüyorum, -yani yukarıda okul için geldiğim yerdeki durumdan söz ediyordum- komşular ile çok daha sıcak ve samimi ilişkiler içerisine giriyoruz. en azından selamlaşıyoruz. büyük şehirlerde hep mi böyle bu durum. insanca bir merhaba veya iyi akşamlar falan demek neden bu kadar zor geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hiç bir ile konuşmam asansöre bile onlarla binmiyorum ya onlar bekliyor ben çıkayım yada onları ben bekliyorum ha öğrencide değilim ailemle yaşayan 28 yaşında bir adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ben yonetici oldugum icin selam vermeden gecen giden yok pek. apartman 14 daireli, 11i ogrenci. ama var oyle yabani insanlar. asansorde agzina girip konusmayan da gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Kapıyı açmadan önce dinlemem filan gerekiyo birileri var mı diye, varsa eğer gidene kadar bekliyorum. Bi de muhattap olma riskini minimuma indirgemek için için merdivenlerden ışıkları yakmadan inip çıkıyorum. Onun haricinde pek sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 alla alla ben de yeni sayılır 3 ay falan oldu taşınalı. tek yaşıyorum. ilk taşınır taşınmaz yan komşu ve karşı komşu meraba hoşgeldiniz ne iş yapıyosunuz falan diye sordu. alt katımda bayan öğrenci evi var, hem biraz peteklerden ses gelmesi sebebiyle de hem de tanışmak için 2 kız geldi meraba diye. yine bi akşam apartmana girerken bu kız evinden olduğunu tahmin ettiğim bi kız iyi akşamlar dedi. zaten üst komşumuzun zeminde yemekçi dükkanı var, sürekli çay ikram ediyo muhabbet ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Hepsi bizim okulda ogrenci. Eve tasinmadan once tanistigimiz arkadaslarimiz var 2 kat ustte, onlar haricinde kimseyle muhabbetimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 reşit kızları olmadığı sürece bir ilişkim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 aşure ve börek getiren komşular istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bana illa getiren oluyor ya güleç yüzlüyüm temiz yüzlüyüm diye sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Yangın merdivenini kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Daire sayısı arttıkça insanlarla iletişim kurma işi azalıyor. 5 dairelik bi apartmanda diğer 4 daire ile panpa olabilirsin ama 30 dairelik apartmanlarda yaşıyoruz ortalama artık. Bunlardan bir çoğu sabah işe gidip akşam eve gelen tipler. Dialog az o yüzden. Birde sen ne kadar ilişki kurmaya yatkın olsan da karşıdaki öküz olunca senin de içindeki şevk gidiyor. Millet herkesi potansiyel tehlike zannediyor mesela. Merhaba demekten bile korkuyor insanlar. Sonra 5-10 daire olunca herkesi hatırlarsın, bir kez gördüğünle muhabbet devam eder. Ben 32 dairelik bi yerdeyim şu an, aylardır oturuyoruz hala yeni yeni tipler görüyoruz. Bi kez görüp bunca zaman bi daha hiç karşılaşmadığım insanlar var fln. Nasıl bi komşuluk pekişebilir ki böyle ortamda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 karşı komşun 2 hatun. bir gün okuldan dönüyordum, apartmanın dış kapısının anahtarını unutmuş bu; beni durdurdu yolda anahtar var mı diye, neyse gidiyordum ben de eve tabii. gayet sessiz sedasız bir biçimde yürüdük ilk 40-50 metre. :D sonra sessizliği bozaraktan bir kaç bir şey sordu, sonra girdi apartmana falan. neyse ertesi gün hatunla ortak dersimiz var bir tane. öne oturuyor bu genelde. neyse, geldi arkadaşıyla, öne oturdu ilk. sonra bu kalktı ve bu kez arkaya oturalım dedi yanındakine, geldi önüme oturdu. :D ama yine herhangi bir selam veya benzeri bir şey vermedi. çok garipsemiştim, ben de sesimi çıkartmadım tabii. öyle geçti. SeaGle said: Birde sen ne kadar ilişki kurmaya yatkın olsan da karşıdaki öküz olunca senin de içindeki şevk gidiyor. Millet herkesi potansiyel tehlike zannediyor mesela. Merhaba demekten bile korkuyor insanlar. sanırım öyle. altımdaki market ve cafe ile aram süper mesela. market ben evde yokken kargomu bile alıyor. ekmek bulamadığımda cafeden alıyorum. yani aramı iyi tutuyorum, selam veriyorum hal hatır soruyorum. ama komşulara olmuyor bu niyeyse. ya komşularla alakalı bir sorun var, ya da gerçekten karşıdakinin öküzlüğü drekt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bizim öğrenciyken alt kat komşumuz psikopat bir amcay[b]dı[/b] . evde yürümemize gelip kavga çıkarıyordu kaç kez dışarı çıkmaya hazırlanıp eğlenmeye gidecekken karakolda sonlandı gecelerimiz. bizden önceki çocuk uyarmıştı bizi amca konusunda. herneyse sadede gelelim ev arkadaşım ile ettiğimiz beddualar sonrasında amca cam takarken yani çalışırken 4. kattan düşüp vefat etti. gerçekten çok pişmanlık duymuştuk. meğer amca insomniaymış. zaten ne zaman geç saatte eve dönsek camda oluyordu. bizi mi stalklıyor falan diye şakalaşıyorduk kendi aramızda. camı takarken uyumuş sanırım. öyle işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hahah jaffa, bedduadan 5 sene yatarsınız bu postu emniyet falan görse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Öğrenci oldğumuzdan heralde ne zaman en kücük bi gürültü olsa şikayet geliyodu komsulardan, hatta abartıp polis cagırıolardı 12yi geçince saat. Annemlerle otururken evde top oynardık kardeşimle kimse gelip sikayet etmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 alt kat iyi de üst kat sıkıntılı biraz ; alt kattaki kızlar kek börek getiriyorlar işte tencere-tabak alışverişi filan iyi sıkıntı yok fakat üst katta zihinsel engelli bir çocuk var gecenin bir yarısı inlemeye benzer garip sesler çıkarıyor bazen ürkütücü ve rahatsız edici oluyor.artık alıştım sayılır ama ilk günlerde çok kötü oluyordu gece 4-5 seslere uyanıp tırstığım çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 abi kusuruma bakma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ben rahatım mesela o konuda. geçen sene apartman full öğrenci doluydu, sese kimse karışmıyodu. bu sene de öyle. geçen gün karşı komşumdan gelen sesler çok ilginçti, grup seks yapmıyorlarsa çıkan seslerin sebebini çok merak ediyordum; o derece... şu an mesela gitar çalabiliyorum ve kimse bir şey demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 @nomsar gerçekten bi an irkildim vay ananısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Abi pasta börek getiren komşunuz var ya of. Bizim komşular da şu kadar medeni işte toplamda; http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/388681_10150460159573010_540298009_8628604_1528235514_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 geçen gün eve geldim, karşı komşudan kek veya kurabiye benzeri bir şeyin kokusu geliyordu. acaba bana da ikram ederler mi diye düşündüm ama etmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Llama said: ha öğrencide değilim ailemle yaşayan 28 yaşında bir adamım 28 yaşında ailemle yaşasaydım, bende utancımdan konuşmazdım zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 öyle sadece karşıdan beklemekle olmaz yalnız, siz hiç bişey ikram ettiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ya öyle 15 günde bir filan öyle her gün getirmiyorlar :) bizde boş tabaklara rakı mezesi koyup geri getiriyoruz böyle böyle muhabbeti ilerleticez işalla 10 gündür tabakları bizde bak ayıp oluyor günden güne. gürültü konusunda sıkıntı olmuyor fazla işte geçen arkadaşın doğum gününde biraz gürültü yaptık yöneticiye şikayet etmişler filan öyle büyük sorunlar olmuyor gürültü konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 nomsaR said: öyle sadece karşıdan beklemekle olmaz yalnız, siz hiç bişey ikram ettiniz mi?ben etmedim. e ben erkeğim, ne ikram edebilirim ki... yemek yapmıyorum bir şey yapmıyorum. kızlar yapsın ikram etsin. aa şimdi hatırladım, bir kez iğne var mı diye sordular. yok dedim, gitti kız. iğneden kastı başka bir şey miydi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar