Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 İki sevisin gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 keşke sevgilim olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 sevgilin olsa tükürürsün sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 iyi de en iyi sen tanirsin ki. ben kendi adima dusunmeden konusurum ama iyice tartmadan hareket etmem. yani pisman olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Kaede said: İki sevisin gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 cottonbuds said: Merhaba patiler, Fikrinize ihtiyacım var. Uzunca ilişkilerde bi taraf artk eskisi gibi hissetmiyorum diye ortada bir şey yok iken, karşısındakinin onu çok sevdiğini bilerek ayrılırsa,kız olsun erkek olsun sonrasında pişman olur mu? böyle şeyler yaşayan patiler, desteğinizi bekliyorum. 1 kimse ortada bir şey yok iken ayrılmaz 2 sevgi cok sevgi falan hikaye oglum,anlasamadıgını anlamıs bırakmış dramatize etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 uzun ilişkide sevişme işe yaramaz, işe yarasın istiyosan birinin kolu bacağı kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Zaten kavga değil de asıl ortada birşey yokken ayrıldıysa artık sevmiyordur diyebiliriz. Bu durumdayken de zaten geri dönmek/geri dönmesini beklemek büyük salaklık olur. Edit: He tabi zamanında süper vakit geçirdiğin süper anlaştıgın eglendiğin falan bi insandıysa belli olmaz, özleme durumu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 sevgilin seni aldatıyor israil'e yardım yapıyor bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Irçını mı neyi sattığı da belli değil sanki değil mi Komiser Saeros? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 3 kere de editlemişim su postu sdg, hmm neyse şu topic sana yardımcı olabilir; http://forum.paticik.com/read.php?20,6036713,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 o topigi her gordugumde 'nasil birinden?' diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 O topicte biraderim en güzel cevabı vermiş. Tyrannus said: erkek olun lan az bu ne 21.yya sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Saerosun video en güzel cevab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 o topic sayesinde kuturdettiklerimi anlatsam film olur. sagol paticik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Son sayfada resmen üzerine wisdom boşalmışım. ıyy iğrenç /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Daha ilk sayfada soylemisim seni dedigini. SEn benim yazdiklarimi okumuyor musun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 xunn said: ıyy iğrenç /sae yikamissin resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Deacon said: Daha ilk sayfada soylemisim seni dedigini. SEn benim yazdiklarimi okumuyor musun :( Abi 11 sayfa topiclere hiç girişmiyorum. Ama gördüğüm zaman Ayberk'im yazmış diyorum, dikkatle okuyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 cottonbuds said: o zaman konuya uymuyor bella, ortada bişey yokken artık eskisi gibi hissetmiyorum diyen sevgiliden bahsettim ben :) şunu bi kız yapıyorsa, iyi gibi ama ibne gibi de olan başka bi adamdan hoşlanmaya başlamıştır. Niye o adam da ben değil diye de kendine sormana gerek yok. Hormonal bu işler.Östrojen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar