Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 gures aikido'ya biraz ters gibi. bir kere o adamin eline dustun mu sonra teknik uygulama sansi baya bir dusuk. vucudunun guclu olmasi lazim anca kurtulursan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 abi o herif, sakatlıktan sonra sumoyu bırakıp sonra kick box'a geciyo, ondan yıllar sonrada mma'e geciyo. prime bi sumocu değil hiç bi sekilde herif. en son sumo yapalı 7 sene olmus. karsındakini garcia ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 evet o sumocunun karsısındaki jujitsu dünya şampiyonlukları ufc1-2 şampiyonluğu bulunan bir adam baya sağlam. mma de Fedor Emelianenko hükmetmiş zamanında şuanda da gsp iyi onlarıda izlemenizi tavsiye ederim. genel olarak konusacaksak sanki şu tony jaa nın yaptığı muay boran biraz bu güreş ve aikido stillerine cok sert ve farklı kaçabilir diye düşünüyorum bide tabi kungfu başlı başına değişik bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 o video 2004 maci akebonoda 2001 yilinin basinda birakti zaten sumoyu kazushi sakuraba var misal guresten gelme o da gracieleri dovuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 kulaana kulaana vuruyor adamın denge falan kalmamıştır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Ahmet taşcı vs sumo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Boks ve güreş harici diğerlerinin tamamı tırıvırı. Yok karate, marate, yarate. bildiğin master degree çekik gözlü pazarlama. Bide bunlara "bizim 26.dan aikido hocası var, gelen mermiyi diliyle yakalıyo" cu ergenleri ekledinmi alsana milyar dolarlık kendin çal kendin oyna pazarı. Bi nevi toplu masturbasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Haahhahaha =D. Böyle adamları dövmek istiyorum. Yada böyle yedi sülalesini aynı anda falan, anca öyle akıllanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 adam tüm uzak doğu felsefelerini yıktı afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Problem? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bitch please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 abi turkish submission wrestling abeci gibi dalmak mı lan bildigin hepimiz biliyoz bunu genetik bişi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ölüm korkusu olmadan aikido tekniklerini birine muntazam şekilde uygulayıp o adamı problem yaratmadan etkisiz hale getirmek fazlasıyla zor bir şey. olan da bu olmuş zaten. bunun tam tersi olan bir durumu da kendi gözlerimle izledim vaktinde İzmir'deyken. Windows vs Linux karşılaştırması yapmak gibi abes bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Jaegerjaquez said: adam tüm uzak doğu felsefelerini yıktı afsd Yıktım abi can sıkıyorlar yani, gelsin salona giysin eldiveni sonra anlatsın fasafisoymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hacı hepsinin ayrı bir felsefesi var, olm bi teknik gelistircem en güzel dayak böyle atılcak lan diye cıkmıyorlar.bazı dalların bazı dallara avantajı var ama yapan kişi önemli sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Cuce said: abi, cok net bi sekilde. hiç bir dövüşcü sumocuyu dövemez. mma falan hikaye yanı. Jackie chan değilsen sansın yok. Bunu söyleyen kişi ne hayatında dövüş izlemiş nede dövüşmüş olabilir. MMA dediğin şey kafes dövüşü bilmem biliyormusun. Bir sumocu o kafese girdiğinde ordan sağ çıkamaz. Kimbo Slice bile (tanımazsın sokak dövüşçüsü çıplak el) ayağının kayması ile bir daha yerden kalkamadı K.O. oldu neye dayandırdığını hiç anlamadım. KickBox vs Sumo 'da aynı şekilde yere düştüklerinde kalkamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 karışık dövüş sanatları değil mi mma türkçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 evet. /we have a badass in here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 yani pride da mma diye geçiyor kafes değil sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Orada bir UFC dövüşçüsünün adı geçiyor sence pride'dan mı bahsediyorum ben hadi onu geçtim isterse meydan muharebesi olsun sen benim yazdıklarımı okuyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 kimbo teknik bakımından zayıf bir adam zaten pek hatırı sayılır bir dövüşçü değil ben izledim maçlarını. mma üst düzey bir müsabaka ama bellide olmaz kimin ne yapacağı zaten seninde bileceğin üzere ordaki adamların bir ana dalları birde yan olarak calıstıkları dallar var misal lyoto machida kareteciydi gayet karate ve alt seviye jijutsu ile kemer aldı çünkü karetedeki vücut arkada bacaklar önde gard pozisyonu olsun farklı tekmeleri olsun rakipleri alışkın değildi stiline sonra alısınca yedi daya gerçi de önemli olan burda farklı dallar mma'de başarı sağlayabilir sağladıda örnekleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Lord_Argos said: Cuce said: abi, cok net bi sekilde. hiç bir dövüşcü sumocuyu dövemez. mma falan hikaye yanı. Jackie chan değilsen sansın yok. Bunu söyleyen kişi ne hayatında dövüş izlemiş nede dövüşmüş olabilir. MMA dediğin şey kafes dövüşü bilmem biliyormusun. Bir sumocu o kafese girdiğinde ordan sağ çıkamaz. Kimbo Slice bile (tanımazsın sokak dövüşçüsü çıplak el) ayağının kayması ile bir daha yerden kalkamadı K.O. oldu neye dayandırdığını hiç anlamadım. KickBox vs Sumo 'da aynı şekilde yere düştüklerinde kalkamıyorlar. abi kimbo slice bile dedin kaybettin eahueahuea 50 kusur yasında sadece gobekli herifleri doven bi adam abi kimbo slice dedin eahueuauhea herşifin o street fight muhabbetinde bi lossu war oda mma yapmıs emekli bi herif gerisi bildigin bok cuvalı ayrıca mma dediğin bi dovus yad akural silsilesi kafes dovusu deil ringde de dovusuluyo japonyada mma mixed martial arts iste kafes dovusu dediğin octagon muhabbeti ufcnin patenti işte 4 kenqar ringden farklı 8 kenar bu muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Ahaha haklılık payı yok değil. Kimbonun tüm sokak dövüşlerini izledim mma da fazla tutunamadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ufcde ilk cıktı karsısına bi adam cıkardılar emekli bi ufcci sanırım kimboyu ole bi dovduki acıdım yane adı neydi adamın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar